arkadaşlar benim bir sorunum var belki çok büyütülecek bişey gibi gelmeyebilir size ama benim etrafımda paylaşabilecek kimsem olmadığı için çok takıyorum kafama.benim bir eltim var ikimizde gurbete gelin geldik arada bir araya geldiğimizde işte düğünde yapılanlar alınmayanlar falan derken çekiştiriyoduk biraz kayınvalidemleri.yapmamalıydım belki ama bir araya gelince konuşuluyodu işte.sanırım oda gidip kaynıma anlatıyomuş.birebir anlatmasada bahsediyodu demek ki.onuda şurdan anladım eltimin arası kayınvalidemlerle limoni şu aralar kayınvalidemde artık kaynıma ne dediyse kaynım benden için o da sizin arkanızdan konuşuyo demiş.bana eşim söyledi bunu.kayınvalidemler ya inanmadı yada bişey demek istemediler bilmiyorum.ama şimdi araları giderek açılıyor ve eltim aramızda konuşulanları söylermi acaba diye korkuyorum.eğer benim aram eşimin ailesi ile bozulursa eminim eşim de benim aileme tavır alacaktır.tek korkum bu.çünkü annesi haksız bile olsa hep onu savunur eşim.o benim aileme laf söyleyince hak ederlerse söylerim olur ben onlarınkine bişey deyince onlar büyük herşeyi söyleyebilirler der.