bi akıl verin

gonulturqut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
237
69
98
33
arkadaşlar 6+3haftalık hamileyim. 2haftadır mide bulantılarım vardı.2gündür geçti bulantılar. bi sayfada okumuşdum eğer hamilelik belirtileri birden bire geçmişse düşük belirtisidir. biraz ağrılarımda var böyle bişey ola bilirmi?

Canım kendini çok dinleme. Eğer kanaman yoksa herşey yolunda emin ol. Bu haftalarda ağrılar çok normal. Rahim kendini bebeğe hazırlıyor :) rahat ol hiç birşey olmıcak

Herşeye evham yaparsan kötüyü çekersin. Boşver. Sen hamileliğinin tadını çıkar :) kötüyü düşünme. İyi düşün iyi olsun

Herşeye evham yaparsan kötüyü çekersin. Boşver. Sen hamileliğinin tadını çıkar :) kötüyü düşünme. İyi düşün iyi olsun
inşallah her şey güzel olur sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. canım afedersin bi sorum daha var sarı renkte akıntın oluyormu?

Evet canım. Benim ilk haftalarda kahverengi akıntım da oldu. 10 gün yatak istirahati ve progestan kullandım. Doktorum dün kesti progestanı herşey yolunda ama hala sarı akıntım devam ediyor. Bunu söylediğimde de hormonlardan dolayı beyaz hafif sarı akıntı kokulu olmadığı müddetçe normal dedi. Doktorum çok iyi çok güveniyorum. Senin de akıntının rengi koyulaşırsa açık-koyu kahve gibi gecikmeden doktora git.

Evet canım. Benim ilk haftalarda kahverengi akıntım da oldu. 10 gün yatak istirahati ve progestan kullandım. Doktorum dün kesti progestanı herşey yolunda ama hala sarı akıntım devam ediyor. Bunu söylediğimde de hormonlardan dolayı beyaz hafif sarı akıntı kokulu olmadığı müddetçe normal dedi. Doktorum çok iyi çok güveniyorum. Senin de akıntının rengi koyulaşırsa açık-koyu kahve gibi gecikmeden doktora git.
benim daha doktorum yok 3aylık olunca götürüyorlar bizde. inşallah o zamana kadar sağlıkla büyür bebeğim.

Ne saçma şeymiş o ya? Şimdi yani kanaman olsa filan gitmeyecek misin doktora allah korusun ? Çocuk düşmeyecek olsa bile ihmalkarlıktan düşer öyle. Eczaneden folik asit alıp kullan bari çok önemli o

Ne saçma şeymiş o ya? Şimdi yani kanaman olsa filan gitmeyecek misin doktora allah korusun ? Çocuk düşmeyecek olsa bile ihmalkarlıktan düşer öyle. Eczaneden folik asit alıp kullan bari çok önemli o
Canım azerbeycandan yazıyorum ben azeriyim canım sizde olan ilaç isimleri bizimle aynı diyil.evet valla kayınvalidem götürecek doktora beni o 3aylık olsun götürücem öyle dedi.çok kişinin bebeği düşüyor sonra neden düşdü diyolar hep ihmalkarlıkdan

Canım araştırdım şimdi. Folik asitin sizdeki adı maksifol muş. Bu çok önemli bebek için. Kayınvalideni dinleme git al bi eczaneden en azından bunu iç

Canım araştırdım şimdi. Folik asitin sizdeki adı maksifol muş. Bu çok önemli bebek için. Kayınvalideni dinleme git al bi eczaneden en azından bunu iç
Okudum bende ilaç haqqında bari anneme söyliyeyim o doktora falan sorsun alıp içeyim ilaçdan.bu fikir birliyi eskilerden gelmiş halada devam ediyo 3aylık olana kadar götürmüyorlar.o zamana kadar çoğu kişi düşük yapıyor

Haklısın sen de canım :( şu eskilerden süregelen dayatmalar çok saçma yazık ya. Keşke gidebilsen kendin. Annen yardımcı olmaz mı ?

tatlım bebek düşecekse sadece mide bulantısı değil, göğsündeki gerginlik gider normale döner, kasık ağrıların azalır hatta kaybolur, yani bütün gebelik belirtilerin birden kaybolur. 2-3 gün içindede kanamayla sonlanır. birkaç gün daha kendini takip et. olmazsa mutlaka doktora gitmelisin. inşallah birşey olmaz.

Ben de bunla ilgili konu açmıştım mide bulantilarim aniden kesildi diye sonra geri geldi :) sen de takılma bir kaç gün geçiyo gibi oluyo sonra tekrar başlıyor

kızlar merhaba bana bı akıl verin bakalım tecrubeli hamışler ben 11+3 haftalık hamıleyım ama hızlı kılo alıyorum 57 ile başladım hemen altmış oldum yaa bu kadar cabuk olmaması lazım 4. aydan itibaren kılo alımı başlıyormuş hızlı kılo almamak ıcın ve kılomu dengeli almak için neler yapmalıyım lutfen yardım edin

:) Bende seningibi çılgın düşüncelere sahibim :) mide bulantısından ölüyorum çok zor durumdayım ama bi gün midem az bulansın bebeğemi bişi oldu diyorum ne bulantıyı istiyorum nede olmamasını :)
Ben de bunla ilgili konu açmıştım mide bulantilarim aniden kesildi diye sonra geri geldi :) sen de takılma bir kaç gün geçiyo gibi oluyo sonra tekrar başlıyor

kızlar merhaba bana bı akıl verin bakalım tecrubeli hamışler ben 11+3 haftalık hamıleyım ama hızlı kılo alıyorum 57 ile başladım hemen altmış oldum yaa bu kadar cabuk olmaması lazım 4. aydan itibaren kılo alımı başlıyormuş hızlı kılo almamak ıcın ve kılomu dengeli almak için neler yapmalıyım lutfen yardım edin

ahh canım :) 57 ye üzülüyor :) ben 67 le hamile kaldım 74 olmuştum sonra düşük yaptım o kiloyu vermeden 74 le 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 78 kiloydum en son sonum ne olacak merak ediyorum :)

Ben de 63'le kaldım 12 haftada 6 kilo almışım dün 69 kg çıktım :) doktorum bana 12 kiloyla tamamlayalım demişti en başında ben şimdiden yarısını aldım :(

Yalnız degilmisim :)

yok yok kesinlikle değilsin ama şu bir gerçek daha önce bir düşüğüm var onda gerçekten belirtilerim gitmişti zaten midem hiç bulanmıyordu bel ağrım kasık ağrım halsizlik yok olmuştu sanki bi anda normal insan olmuştum bende seviniyordum hamileliğim güzel gececek diye sonu hüsrandı ama bununla o bir değil ... benimkisi daha komik ki çok ateş basıyo bazen üşüyorum üşüyüncede acaba diyorum yine :)

Back
X