Bi akıl verin

horoncu61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
55
15
88
Şimdi nerden başlasam ne desem bilemiyorum. Ben bir buçuk senedir gözüm hiç kimseyi görmeden hiç kimseye bi şans bile vermeden sadece bi kişiyi çok seviyorum. Belki çoğunuz da benim gibi sevdiği adamı düğün de tanımıştır. Bende onu ilk defa dayımın düğünün de gördüm akrabamizmis haberim bile yoktu ama salona girer girmez ona aşık oldum gözlerimi alamadım ondan. Düğün de aynısı ona da olmuş ekledi beni konuştuk kısa bi süre ama bu hiç bi sebeb göstermeden uzaklaştı tekrar bi araya gelmek icin cok ugrastm olmadi iki gun konusup kaciyordu bende çok kısa bi sürede bağlandım ona neden bilmiyorum ama kaderimin o olduğuna çok inandım gördüğüm rüyalar hissettigim şeyler yüzünden. Şimdi aradan bi sene geçti ben ondan farklı bir şehirdeyim ve sosyal medya sağolsun her anını takip ediyorum onun. Bi sene icinde onun sevgilisi oldu ailesiyle tanıştırdı bile ama ben ne kadar uzulsemde yine de bu inancimdan vazgeçmedim ondan hiç vazgeçmedim hala ilk gördüğüm heyecanla sevdim onu. O kizdan ayrildi bi kac ay sonra ve ben onun cani yaniyo diye uzuldum dusunun o kadar seviyorum.Bi sene sonra yine bi düğün vardı ama ben o düğüne onun da geleceğini bilerek iyi bi hazırlandım ve düğünde olan oldu yine bakışmalar mesajlaşmalar falan sonra ben memlektime döndüm o orda kaldı ve görüşmeye başladık yine bu sefer evlilikten bahsetti bana aşık olduğunu söyledi güzeldi herşey ama yine bi sebeb göstermeden 4 gün sonra çekti gitti. Ben bir sene bu adamı bekledim bana gelicek bütün huyları değişmiş bi şekilde yeniden baslicaz diye. Ama yine olmadı hiç bi hatam yoktu onu kırmamak için çok da uğraştım ama.. şimdi bu adam beni memlektine her gittiğimde tanıdı sadece işine geldiğinde görüştü uzakken benle hiç konuşmadı bile sadece beni gördüğünde bi anlık hevesle konuşmak için uğraştı 3 gün sonra çekip gitti tamam uzağız arada mesafe var ama bunlar bahane değil. Diceksiniz ki böyle bi adamdan hiç bi halt olmaz unut gitsin diye. Biliyorum herkes diyor bana bunu ama ben atlatamiyorum adam bi sene sonra geldi 3 günlüğüne konuştu etti sonra bıraktı ben bitik bi durumdayım o kadar bekledim de sonu niye böyle diye. Onu sevdiğim için başka birini de gözüm görmüyor 26 yaşındayım onu beklemekle geciyo ömrüm. Ve ben herşeye rağmen onun hala kaderim olduğuna inanıyorum silemiyorum onu hiç bi yerden beddua edemiyorum mutlu olsun diyorum hep canı yanmasın hiç diyorum.biliyorum bu adam çapkın biliyorum bu adam işine geldiği gibi davranıyor ama kendime söz geçiremiyorum Nolur bi akıl verin böyle bi durum yaşayan var mı hiç benim gibi hala inanan...

Back