- 10 Şubat 2016
- 266
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
selam kızlar daha öncede benzer konu açmıştım ama bu seferkinde sormak istediğim daha farklı.Sevgilimle ayrıldık 5-6 ay oluyo(bu zaman boyunca hep konuştuk son 25 gündür hiç konuşmuyoruz)Ayrılmamızın sebebi de ikimizde istanbuldaydık ben burada yaşıyorum o buraya çalışmak için gelmişti.İlişkiye başlarken burda olursan olur bu iş dedim söz verdi zaten benim memleketimde iş yok dedi.Sonra işten çıkınca memlekete gitti ve ben burda kalmaya karar verdim dedi.Sizce bunun kafasında aslında hep memleketine gitmek mi varmış ist.da kalmayı hiç düşünmemiş mi aslında ?
selam kızlar daha öncede benzer konu açmıştım ama bu seferkinde sormak istediğim daha farklı.Sevgilimle ayrıldık 5-6 ay oluyo(bu zaman boyunca hep konuştuk son 25 gündür hiç konuşmuyoruz)Ayrılmamızın sebebi de ikimizde istanbuldaydık ben burada yaşıyorum o buraya çalışmak için gelmişti.İlişkiye başlarken burda olursan olur bu iş dedim söz verdi zaten benim memleketimde iş yok dedi.Sonra işten çıkınca memlekete gitti ve ben burda kalmaya karar verdim dedi.Sizce bunun kafasında aslında hep memleketine gitmek mi varmış ist.da kalmayı hiç düşünmemiş mi aslında ?
çünkü her ne kadar aklımda bitisem de ilişkiyi kalbimde bitiremiyorum hala saçma bi şekilde döner mi diye düşünüyorum bazen bu yüzden aslında önemliNe önemi var ki şu saatten sonra? Hep aklındaydı ya da bir anda karar verdi ne fark eder?
bitti deyince bitmiyo maalesefBitmiş bir ilişki var orta da daha neyi düşünüyorsun ki ?
ya bakıyodum aslında ama bazen çok aklıma düşüyo dün gece rüyamda gördüm ve bugün sürekli aklımdaSu saatten sonra ne onemi var bunu bilmenin , ayrilmissin adam gitmis ve memleketimde kalmak istiyorum demis. Kisaca olan olmus herkes yoluna bakmis daha dogrusu o yoluna bakiyorda sen neden hala oyle mi boyle mi diye kurcaliyorsun onu anlamadim.
Sende bak hayatina ...
Bunu farkındayım ama sanki 3-4 yıllık bir ilişkiden çıkmış gibisin bu sence de biraz abartı değil mi ?bitti deyince bitmiyo maalesef
çünkü her ne kadar aklımda bitisem de ilişkiyi kalbimde bitiremiyorum hala saçma bi şekilde döner mi diye düşünüyorum bazen bu yüzden aslında önemli
ilişkimiz zaten 3 yıllıktıBunu farkındayım ama sanki 3-4 yıllık bir ilişkiden çıkmış gibisin bu sence de biraz abartı değil mi ?
İnsan neleri unutuyor bu geçmeyecek bir şey değil düşünmek yerine bunları dışarı çık ve biraz hayatını yaşa.
işte aslında hep böyle bi kararı varsa ve beni ist.da kalıcam diye kandırdıysa diye düşündümYine de önemli değil. Sonuçta başka bir şehre yerleşmeye karar vermiş ve bu sebeple ilişkiniz bitmiş. Buna ne zaman karar verdiğinin bir önemi yok ki.
aynı şehirde değiliz şu an evet hiç konuşmasaydık 6 ay boyunca ben de biraz daha iyi olabilirdim belki ama biz bu süre içinde nerdeyse hergün konuştuk sadece son 25 gündür felan hiç bi iletişimimiz yok6 ay oldu ayrılalı nedemek yahubiz ayrılsak en fazla on gün sürerdi aynı şehirde her gün konuşarak 6 ay demek bana bitmiş gitmiş geliyor
evet gitti hala iş bulcak orada kendine :/Bunu düşünmek için çok geç. Siz demediniz mi buraya gelirsen olur , memleketine gitmiş bu durumda tekrar barışma gibi bir şey olmaz herhalde.
Yine de abartı buldum sirkelenmen şartilişkimiz zaten 3 yıllıktı
6 ay ayrı kalıp konuşmak saçmalık tamamiyle. Ne konuştunuz sevgili değil bir şey değilsiniz. Ya barışır insanlar ya da tamamen yollarını ayırır. Belli ki eski sevgiliniz birini buldu .aynı şehirde değiliz şu an evet hiç konuşmasaydık 6 ay boyunca ben de biraz daha iyi olabilirdim belki ama biz bu süre içinde nerdeyse hergün konuştuk sadece son 25 gündür felan hiç bi iletişimimiz yok
zaten iyiydim ama bu gece rüyamda gördüm ve bugün durmadan onu düşünüyorumYine de abartı buldum sirkelenmen şart
işte aslında hep böyle bi kararı varsa ve beni ist.da kalıcam diye kandırdıysa diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?