Bi akil verir misiniz nasıl yardımcı olabilirim.?

Yuhh artık yatak odasını mı anlatıyor elaleme? Siz nerden duydunuz bunu, o millete millette bitbirine anlatıp size kadar geliyor yani? Yani herseyi gec insan karısıyla en en en özelini nasıl millete anlatır?

Bu adamın nesine acıyor annesi, acıma yetime döner koyar jötüne demişler. Her ne kadar bu sözü gaddarca bulsamda bu adama cuk otururbiz söz...

Amme üzülmeyecek diye görümceniz o adamı çekmrk zorunda değil.
Uygun bir dille anlatırsınız yazık kadıncağıza o pislik herifi daha ne kadar çekecek

Kahvede o.cicugunun birine amlatmis oda esimin is yerine gelip esime soylemis ablan yataklari ayırmış enisten kötü konus ablanla diye iki sene once kiyamet okoptu esim ortaligi kaldir di ama annem ikna olmadi o sene sekeri falan cikti konu oyle kapandı o hastanelik olunca

Çok şanslısınız ki ablam dediğiniz bir görümceniz,annem dediğiniz bir kayınvalideniz var maşallah.Ben ablam gibi bildiğim birini korur kollardım ama o ayrılmak istemiyorsa yapacak hiçbirşey yok kocası dünyanın en kötüsü olsada o istemiyorsa yapacak pek birşey yok malesef

Evet çok şükür benim problemim yok her ıkisiyle ama ablam artik kabuguna cekildi cok konusmaz hic biyere gitmez ev ve is onun disinda bakkala bile gitmez yasamiyor sanki öldü pes etti annem ustune gittikce daha çok susuyor mizaci oyle ben yapi geregi cadiyim ben vidi vidi konusuyorm ama hic bi işe yaramiyo soyledim davayi acacak o adamida s.edicek annemde konusmazsa konusmasin bi sure eninde sonunda evladi agir basicak.istiyo istemez mi sadece lafindan sözünden sikildi yoruldumm dan baska kelime cikmiyor ağzından

Hakkında hayırlısı olur inşallah

Bu konuda annesine danışmasına bile gerek yok ki. Çalışıyormuş zaten. Bi gün çıkıp "anne ben boşandım" diye gelse ne diyebilecek?

Bu konuda annesine danışmasına bile gerek yok ki. Çalışıyormuş zaten. Bi gün çıkıp "anne ben boşandım" diye gelse ne diyebilecek?
Başka bir şehirde hatta başka bi semtde olsa olurda biz dip dibeyiz hergun birlikteyiz. Ve Bu zamana kadar hep anne müdahale etmiş hayatlarina babada yok anne ne derse onuda kaybetmeyelim afi altinda yapilmis. En basiti bugun ya sabah eniste annemi aramis ablami sikayet etmis evi bok goturuyo hic bi is yapmiyo kendini iyice saldi diye annem cocuklarla bir aydir yazliktaydi yeni geldi sen yokken iyice serdi kendini falan filan işte bugun konuscaktik annemle ablam isten geldi oturdu annem başladı bagirmaya evini bok goturuyor geliyon oturuyon hemem falan filan ablam ağlaya aglaya eve gitti o gitti ben söylendim biraz neden boyle yapiyon anne diye ogrendim eniste aramis. He sonradan pisman oluyo ama is isten geçti simdi gitti ablamin yanina icine sinmedi ama yarin gene ayni çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…