Adam gunde 10 defa ariyor ablam soylemese o soyluycek surekli birlikteyiz saklayamayiz kiSöylemeyin o zaman. Kendi kendine alışsın bu duruma. Yazık günah
Ya zaten annemin evinde kalıyor adam kira falan vermiyor.calisiyirda yemek filan bizde yeniliyor evine bir kurus harcamayan bi adam
Oste ben de onu diyorum gidip davayi acalim diye ama esim annemle konusalim once diyor ama iki gundur yemegi yiyoruz hadi konusalim diyorum ikiside dut yemis bülbül ben soylesem diyorum bu sefer beni susturuyolarDamadini kizindan cok sevecek degil, kabullense de kabullenmese de gorumceniz bosansin, anne mecbur kabullenir o zaman.
Evet bizim ev de ikisinede kayinvalidem bakiyor aksam yemekleri bizim evde yeniliyor. Ablamlar evine geciyor.yani annemin evineGörümceniz kayınvalidenizin evinde kalıyor kocası ile
Kayınvalideniz ise sizinle yaşıyor
Ama hem sizin çocuğunuza hem görümcenizinkine kayınvalideniz bakıyor
Doğru mu anladım?
Tam bi yavşak ağlıyor zirliyor kendini acindiriyor. Deli oluyorum sevmediğimi herkes biliyor yarim saat zor tahammul ediyorum ben ama annem bayiliyor.Sirk mi orası,elin öküzünü beslemeye çok mu hevesli.ne demek kabullenemiyor?ben birini istemedikten sonra dünya üstüme gelse kralını tanımam.
Kayinvalide lafida bana çok itici geliyor annem gibi dedim ya özünde cok iyi bi insan sadece zafi damadi soyle anlatayim esimin babsi biz evlenmeden kanserden oldu annesiyle yasiyordu eşim biz evlenincede onu gondermedim ben bi evi var esimin annesinin ordada esimin ablasi kaliyor evler ayni mahalle de hepimiz calisiyoruz zaten aksamlari bizim evde yemek yeniliyor iki cocugada annem bakiyor buyuk ler zaten kizim 11 esimin yigeni ise 13 yasindaKayınvalideye anne denilmesine alışkın olmadığımızdan anlayamadık :/ kim kiminle nerde yaşıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?