• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi akil verir misiniz nasıl yardımcı olabilirim.?

Melisnur

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
221
109
23
36
Kizlar eşimin bi ablası var dünyalar tatlısı bi insan bugüne kadar hic bi kötülüğünü imasini bile görmedim duymadim.baba zaten yok viz evlenmeden once kanserden ölmüş bi de annesi var annemde iyidir. Ondan yanada çok bi sıkıntı yok. Yani bana bi zarari yok bizimle yaşıyor bu zamana kadar tek kötü bakışı bile olmadi bana karşı fakat kızına karşı cok acimasiz tamam onu cok seviyor fakat bi yandanda yavas yavas ölmesine izin veriyor yani kısacası şu ki ablamin cok cok afedersiniz ama yavşak bi eşi var okadar yavşak ki yatak odasini bile arkadaslarina anlatan bi yılışık pislik okadar ki anneme bile ablam onunla birlikte olmak istemediginde arayip sikayet eden bi yavşak. Artik kafin dayanamiyor 17 yillik bi evlilik 13 yasindada bi oglu var ablam çalıştığı icin kizimada ablamin oglunuda annem bakiyor zaten. Ama gel gelelim bosanicagini kabullendiremiyoruz. 2 sene once bi denedik yok olmadi yani simdi kesin bitecek ama biz bunu nasil soyliycez nasil ikna edicez bilmiyorum kadin damadini seviyo ve ona aciyo yazik kimsesi yok diye ama ablam gozumun önünde ölüyor ne yapmam lazim bi akil verin ? 1 haftadir düşünüyorum birşey bulamadim.

Görümceniz çalışıyormuş zaten,size yakın ev tutsun kendine.annesi karışamaz onun hayatına.kabul etmiyorsa da etmesin bir zahmet,ay çok sinir oldum şimdi

Söylemeyin o zaman. Kendi kendine alışsın bu duruma. Yazık günah

Ya zaten annemin evinde kalıyor adam kira falan vermiyor.calisiyirda yemek filan bizde yeniliyor evine bir kurus harcamayan bi adam

Anlamadım kimle yaşıyor? İlk mesajınızda bizle demişsiniz. Ortak mı kalıyor bi sizde bi onda?
Ya zaten annemin evinde kalıyor adam kira falan vermiyor.calisiyirda yemek filan bizde yeniliyor evine bir kurus harcamayan bi adam

Yani ev annemin ustune onlarin yasadiklari ayni mahalledeyiz zaten buz kiradayiz daha buyuk bi evde annede evlendigimizden beri bizimle birlikte

Görümceniz kayınvalidenizin evinde kalıyor kocası ile
Kayınvalideniz ise sizinle yaşıyor
Ama hem sizin çocuğunuza hem görümcenizinkine kayınvalideniz bakıyor

Doğru mu anladım?

Kızı eşini sevmedikten sonra kayınvalidenin sevmesi bir şey ifade etmez. Dinlemesin kimseyi bulaşık ağızlı kişiden hemen boşansın. Sonuçta annesi değil, kızı evli o cinsle.

Damadini kizindan cok sevecek degil, kabullense de kabullenmese de gorumceniz bosansin, anne mecbur kabullenir o zaman.
Oste ben de onu diyorum gidip davayi acalim diye ama esim annemle konusalim once diyor ama iki gundur yemegi yiyoruz hadi konusalim diyorum ikiside dut yemis bülbül ben soylesem diyorum bu sefer beni susturuyolar

İlk önce damadı kaynananın telefonundan engelleyin her türlü. Sonra da kız açsın davayı boşansın. Kabullenecek. Başka çaresi yok. Namus bu ya!

Ya neyse kimle kalıyırsa kalıyor çok önemli değil sanırım bu. Sonuçta gidecek olan kişi görümcenin kocası yani. Bi zahmet boşanınca giderse kv de alışır kendiliğinden. Kabullenecek mecbur. El oğlunu kendi kızından önemli görmeyecek

Görümceniz kayınvalidenizin evinde kalıyor kocası ile
Kayınvalideniz ise sizinle yaşıyor
Ama hem sizin çocuğunuza hem görümcenizinkine kayınvalideniz bakıyor

Doğru mu anladım?
Evet bizim ev de ikisinede kayinvalidem bakiyor aksam yemekleri bizim evde yeniliyor. Ablamlar evine geciyor.yani annemin evine

Görümcen annesine göre yaşamayacak. Kendi ne istiyorsa onu yapacak.

Ohhhh hem beleş evde oturuyor hem birlik yemek yeniyor hemde yatak odasına kadar anlatıyor. Ne iğreti bi adam.

Görümcen açsın davayı. Annesi kabul etse ne olur etmese ne olur. Onunla görümcen yaşıyor anası değil.

Pasif kalmasın. Versin dilekçeyi annesine söylemeden.

Sirk mi orası,elin öküzünü beslemeye çok mu hevesli.ne demek kabullenemiyor?ben birini istemedikten sonra dünya üstüme gelse kralını tanımam.
Tam bi yavşak ağlıyor zirliyor kendini acindiriyor. Deli oluyorum sevmediğimi herkes biliyor yarim saat zor tahammul ediyorum ben ama annem bayiliyor.

Kayınvalideye anne denilmesine alışkın olmadığımızdan anlayamadık :/ kim kiminle nerde yaşıyormuş?
Kayinvalide lafida bana çok itici geliyor annem gibi dedim ya özünde cok iyi bi insan sadece zafi damadi soyle anlatayim esimin babsi biz evlenmeden kanserden oldu annesiyle yasiyordu eşim biz evlenincede onu gondermedim ben bi evi var esimin annesinin ordada esimin ablasi kaliyor evler ayni mahalle de hepimiz calisiyoruz zaten aksamlari bizim evde yemek yeniliyor iki cocugada annem bakiyor buyuk ler zaten kizim 11 esimin yigeni ise 13 yasinda

Back
X