Kizlar eşimin bi ablası var dünyalar tatlısı bi insan bugüne kadar hic bi kötülüğünü imasini bile görmedim duymadim.baba zaten yok viz evlenmeden once kanserden ölmüş bi de annesi var annemde iyidir. Ondan yanada çok bi sıkıntı yok. Yani bana bi zarari yok bizimle yaşıyor bu zamana kadar tek kötü bakışı bile olmadi bana karşı fakat kızına karşı cok acimasiz tamam onu cok seviyor fakat bi yandanda yavas yavas ölmesine izin veriyor yani kısacası şu ki ablamin cok cok afedersiniz ama yavşak bi eşi var okadar yavşak ki yatak odasini bile arkadaslarina anlatan bi yılışık pislik okadar ki anneme bile ablam onunla birlikte olmak istemediginde arayip sikayet eden bi yavşak. Artik kafin dayanamiyor 17 yillik bi evlilik 13 yasindada bi oglu var ablam çalıştığı icin kizimada ablamin oglunuda annem bakiyor zaten. Ama gel gelelim bosanicagini kabullendiremiyoruz. 2 sene once bi denedik yok olmadi yani simdi kesin bitecek ama biz bunu nasil soyliycez nasil ikna edicez bilmiyorum kadin damadini seviyo ve ona aciyo yazik kimsesi yok diye ama ablam gozumun önünde ölüyor ne yapmam lazim bi akil verin ? 1 haftadir düşünüyorum birşey bulamadim.