- Konu Sahibi demirleblebi
-
6 yıllık evliyim, 5 ve 3 yaşında iki çocugumvar. Bnm sorunm eşim. Bi bakıyorum ewe elinde gül ile gelio, bi bakıyorum en ufak biseyde kalkıp bana vuruyo. Öyle bi tokat diil sadece, morluk içinde kalıyor her yanım. Bazen sabahlara kdr beni sevdiğini bana nasıl bağlı olduğunu anlatıyor. Bazen de seni bosicam, anlaşamıyorum seninle... diyip duruyor. Artık ne sabrım ne gücüm kalmadı. Bi yandan aliyim çocukları bosanayim diyorum, bazen de sabrediyim düzelir diyorum. Psikolojim bozuldu iyice. Ne yapılabilir ki bu durumda?
Evden gitme çünkü gidecek pek bir yerin yok. Adamı eve almasan o olmaz mı ?[/QUOTE
Bi keresinde denemistim. Kapıyı kiracakti neredeyse. Acmasaydim kapıyı neler yapardı bilmiyorum
Ben şehit cocuguydum. Babasz buyudum çocuklarım babasz buyumesn die elimden geleni yapıyorum sabredebiocek olsam boşanmayı istemem. Eşimle evlenmeyi istememiştim bni evlilik için zorla ikna etti diyebilirim. Bizim için bu kdr cabaladigini hatrladikca sabrediyim belki psikolojik bi sıkıntıdir, bana anlatmadığı bisey vardr diyorum ama her geçen gün daha kotuye gidio. Bi defasında bi uzmana gidelim dedim, diyeceğine pişman etti. resmen koseye sıkıştımEşinin %100 eminim bir psikozu var. Çünkü normal davranışlar değil bunlar şimdi çocuklar küçük ileride onlara da aynı şekilde davranacağından şüphen olmasın. Eğer ailenin yanına dönmek istemiyorsan polise gidip darp raporu al eşinin durumunu da anlat direk alırlar psikiyatrı muayenesinden de geçer şimdi sen git desen gitmez hatta bi de onun için döver.belki tedavi edilirse düzelecek bir şeydir. Değilse bile Evden ayrılma eşinden boşan kendine ve iki çocuğuna nafaka bağlansın. Çocuklara bakacak biri varsa sende çalışırsın yoksa da evden bişeyler yapmaya çalış.
Ben şehit cocuguydum. Babasz buyudum çocuklarım babasz buyumesn die elimden geleni yapıyorum sabredebiocek olsam boşanmayı istemem. Eşimle evlenmeyi istememiştim bni evlilik için zorla ikna etti diyebilirim. Bizim için bu kdr cabaladigini hatrladikca sabrediyim belki psikolojik bi sıkıntıdir, bana anlatmadığı bisey vardr diyorum ama her geçen gün daha kotuye gidio. Bi defasında bi uzmana gidelim dedim, diyeceğine pişman etti. resmen koseye sıkıştım(
Cok uzuldum hikayeni okuyunca ... Kesinlinlikle kendine bir yol cizmelisin kardesim...
Dayanabilecegin birileri yoksa bile kendi ayaklarinin ustunde durabilecegin bir yol ciz kendine ...
Eger psykolojik destek almak istemiyorsa zor duzelir esin, bence zaman kayip etme... cocuklarinin psykolojisini dusun ..
Cok zor oldugunu ancak tahmin edebiliyorum uzaktan, korkuyosundur belki bosanmaktan ama guclu durmalisin bence karsisinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?