- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi demirleblebi
-
Çok üzüldüm durumunuza
Ya boşanma ya tedavi şart ama mümkün değil diyorsunuz.
Peki dayak sebepleri neler mesela?
Birden canavarlaştığı durumları merak ettim..
Ya sorun da o zaten. Hiç belli olmuo ki. Desem ki şu konuya kızar p konuyu acmiyim. Hayr böyle diil. Bigun gulerek dalga geçtiği espiri yaptığı bi konu başka bigun ona cinnet gecittiriyor. Nerde neye ne tepki verici kestirmk imkansız. Resmn. Bunu yaptıktan sonra da kendini affettrmk için kırk takla atıyor. Bu da işin ayrı bi tarafı.
Ailenin yanina gidemiyorsun galiba Allah yardimcin olsun6 yıllık evliyim, 5 ve 3 yaşında iki çocugumvar. Bnm sorunm eşim. Bi bakıyorum ewe elinde gül ile gelio, bi bakıyorum en ufak biseyde kalkıp bana vuruyo. Öyle bi tokat diil sadece, morluk içinde kalıyor her yanım. Bazen sabahlara kdr beni sevdiğini bana nasıl bağlı olduğunu anlatıyor. Bazen de seni bosicam, anlaşamıyorum seninle... diyip duruyor. Artık ne sabrım ne gücüm kalmadı. Bi yandan aliyim çocukları bosanayim diyorum, bazen de sabrediyim düzelir diyorum. Psikolojim bozuldu iyice. Ne yapılabilir ki bu durumda?
Ailenin yanina gidemiyorsun galiba Allah yardimcin olsun
Yazıklar olsun abineBi defasında gittim yaklaşık bi ay kdr kaldım. Ama abim ve eşi annmle yasio. Bnden rahatsz olmaya başladılar. Bnm yüzümden onlar da tartışmaya başladı. Bn de kalkıp geri döndüm
Yazıklar olsun abine
Kocaniz hastalikli bi ruh halinde ..6 yıllık evliyim, 5 ve 3 yaşında iki çocugumvar. Bnm sorunm eşim. Bi bakıyorum ewe elinde gül ile gelio, bi bakıyorum en ufak biseyde kalkıp bana vuruyo. Öyle bi tokat diil sadece, morluk içinde kalıyor her yanım. Bazen sabahlara kdr beni sevdiğini bana nasıl bağlı olduğunu anlatıyor. Bazen de seni bosicam, anlaşamıyorum seninle... diyip duruyor. Artık ne sabrım ne gücüm kalmadı. Bi yandan aliyim çocukları bosanayim diyorum, bazen de sabrediyim düzelir diyorum. Psikolojim bozuldu iyice. Ne yapılabilir ki bu durumda?
Beni en çok üzen de çocuklarimin da buna şahit olması. Tam anlamıyla kiskactayim. Eskiden birden olmadık tepkiler verdiği beni şaşırttıgi olurdu ama son bi iki yıl artık nerde ne yapacağını kestiremez oldum. Bi suçluya ceza verilir de zorla bi yere mahkum edilir yaa... aynn öyle bi durumdayım. Gidecek bi yer yok, guvenick kimse yok maddi bi dayanak yok.Iyi aksamlar canim. Yazdiklarinda kendimi buldum resmen. Cocugum yok cök sükür diyecegim cünkü cocugumun yasadiklarima sahit olmasini istemezdim. Bende bosanmayi kafama koydum ama korkuyorum maddi acidan deyil genc bir dul olarak nasil yasamima decam edecegim diye. Allah yardimcin olsun syrilik kararinin nekadar dogru oldugunu cok iyi biliyorum. Esin eskidende böylemiydi?
eşinin psikolojik problemi var . şimdi adı aklıma gelmedi araştırın bulursunuz . Allah kolaylık versin6 yıllık evliyim, 5 ve 3 yaşında iki çocugumvar. Bnm sorunm eşim. Bi bakıyorum ewe elinde gül ile gelio, bi bakıyorum en ufak biseyde kalkıp bana vuruyo. Öyle bi tokat diil sadece, morluk içinde kalıyor her yanım. Bazen sabahlara kdr beni sevdiğini bana nasıl bağlı olduğunu anlatıyor. Bazen de seni bosicam, anlaşamıyorum seninle... diyip duruyor. Artık ne sabrım ne gücüm kalmadı. Bi yandan aliyim çocukları bosanayim diyorum, bazen de sabrediyim düzelir diyorum. Psikolojim bozuldu iyice. Ne yapılabilir ki bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?