Kızlar merhaba. 6 aylık bi ilişkim vardı eski konumu okuyanlar bilir bitmişti ama bi şekilde tekrar başladık. Ve herşey güzeldi. Yani saf ben öyle sanıyordum. Bugün fark ettim ki uzun süredir bende olan face şifresini değiştirmiş. Ben de hesabına benim telefonumu ekleyip görünürlüğü sadece ben yapmıştım amaç olur da değiştirirse ulaşayımdı. Bu sayede şifresini kırdım girdim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kızın biri girmemle mesaj attı neden meşgule atıyorsun benimle işin bitti di mi diye. Çaktırmadım oymuş gibi konuştum anladım ki hiç görüşmemiş bu kızla ama telefonda sohbetin boyutunu aşmışlar. Sexe kadar gelmiş konu. Beni kıyamam evlenince olsun her şey diye öpmeyen adam bu. Herşeyi öğrendikten sonra kıza bi güzel saydırdım engelledim o da tabi seviyesini düşürdü. Sonra durumuna ALLAH BENİM BELAMI VERSİN yazıp çıktım hesabından. En çok da şu konuda midem bulanıyor bana seni hayatım boyunca yanımda görmek istiyorum aşkımdan ölüyorum mesajları attığı zamanlarda o kıza özledim diyormuş telefonda. İnanmıştım ben ya. Gerçekten güvenmiştim. Bu kadar ucuz muyduk bize bunu yaptı? Beddua etmeyeyim diyorum ama hak ediyor.. Değil mi?