• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi aldatılma vakası daha. ihtiyacım var güç verecek yorumlara

6 ay ne ki ya.. 5 yıllık sevgilimden ayrıldım ben içim cızlamadan. ohh olsun. şimdi evleniyorum mutluyum. o da beni kaybettiğine yansın. cnm senin için senden değerli kimse yok. adamın ne olduğu belli 6 ayda aldatmış seni. hiç görüşmediği kızlarla sohbeti sex e getiren adamın da ilk aldatışı değildir bu. geçmiş olsun ucuz atlatmışsın:1::1:affetmek gibi bir hata yapma please

Ya ben daha 18 yaşındayım üniversite birinci sınıf öğrencisiyim iki oldu ya da. Yani aldatılmayla tanışmak için çok erken değil mi ben safça seviyordum ve hakikaten inanıyordum ya. Ne güzel canım benim içim cız etmeden bitirdim diyorsun. Bilmiyorum acaba acının gerekli olduğunu düşündüğüm için mi bunu diyemiyorum ben.. Bu arada inşallah çok mutlu olursun evliliğinde :)

aldatılmak.. çok canın yanıyor anlıyorum değer verdikten sonra 6 ayı 6 yılı çokda şey fark ettrmiyor bence..
ama şu an için dolu tarafndan görmektede fayda var ya sen öğrenmeseydin, ya kandırılmaya devam etseydin..
Allah karşına çıkarmış çok şükür ki

aldatılmak.. çok canın yanıyor anlıyorum değer verdikten sonra 6 ayı 6 yılı çokda şey fark ettrmiyor bence..
ama şu an için dolu tarafndan görmektede fayda var ya sen öğrenmeseydin, ya kandırılmaya devam etseydin..
Allah karşına çıkarmış çok şükür ki

Evet canım. Çok şükür ki gerçekleri gördüm

Ya ben daha 18 yaşındayım üniversite birinci sınıf öğrencisiyim iki oldu ya da. Yani aldatılmayla tanışmak için çok erken değil mi ben safça seviyordum ve hakikaten inanıyordum ya. Ne güzel canım benim içim cız etmeden bitirdim diyorsun. Bilmiyorum acaba acının gerekli olduğunu düşündüğüm için mi bunu diyemiyorum ben.. Bu arada inşallah çok mutlu olursun evliliğinde :)

ayrılırken içim cız etmedi. düşünmedim yani hiç. üzülmedim onun için. acı çekmedim desem yalan olur. öyle bir acı çektim ki hemde iliklerime kadar hissettim acıyı kederi. hatta kendi kendime acımı tazeleyip durdum. o kadar çok acı çekmeliyim ki bana döndüğünde onu affetmemeliyim diye düşündüm. anneme anlattım. arkadaşlarıma anlattım. 1 aya acı keder kalmadı. 5 yılın acısı 1 ay sürdü yani. aldatılmak okadar gurur kırıcı bişey ki bunu öğrendim ben. iyi ki de aldatmış beni ki şimdi ki sevgilimle tanıştım. Allah senin de gönlüne göre versin. ama affetme :1:

ayrılırken içim cız etmedi. düşünmedim yani hiç. üzülmedim onun için. acı çekmedim desem yalan olur. öyle bir acı çektim ki hemde iliklerime kadar hissettim acıyı kederi. hatta kendi kendime acımı tazeleyip durdum. o kadar çok acı çekmeliyim ki bana döndüğünde onu affetmemeliyim diye düşündüm. anneme anlattım. arkadaşlarıma anlattım. 1 aya acı keder kalmadı. 5 yılın acısı 1 ay sürdü yani. aldatılmak okadar gurur kırıcı bişey ki bunu öğrendim ben. iyi ki de aldatmış beni ki şimdi ki sevgilimle tanıştım. Allah senin de gönlüne göre versin. ama affetme :1:

Ben de bunu istiyorum işte öyle çok acı çekmeliyim ki döndüğünde onu affetmemeliyim. Yook, affetmem çünkü gururum kırıldı hakikaten

Kızlar öğrendiğimden beri kalp ritmim normal değil bedenim bu kadar yorgunken kalbim nasıl böyle hızlı atıyor anlamıyorum saatlerdir böyleyim bi doktora gitsem mi sizce gitsem ne diyeceğim onu düşünüyorum

:30:

Boşver arkadaşım 6 ay dediğin nedir ki hem daha çok gençsin daha neler göreceksin yaşayacaksın (sanki ben çok büyüğüm :27: )

Yalnız durumuna yazdığına çok güldüm kızmazsan :52: iyi yapmışsın :27:

Biraz üzülürsün ama sonra geçer :29:

:30:

Boşver arkadaşım 6 ay dediğin nedir ki hem daha çok gençsin daha neler göreceksin yaşayacaksın (sanki ben çok büyüğüm :27: )

Yalnız durumuna yazdığına çok güldüm kızmazsan :52: iyi yapmışsın :27:

Biraz üzülürsün ama sonra geçer :29:

Hâlâ istediğim zaman şifresini değiştirebilirim ama o da bunu bilir
öyle bişey ki merak ediyorum ama uğraşmak istemiyorum inşallah en kısa sürede tamamiyle çıkar aklımdan

Bu erkekleri kaynar kazana atmalı ki akılları basına gelsinnnn :20:

Sevdikten sonra, güvendikten sonra 6 yılı da 6 ayı da bir. 5 senelik nişanlım aldatınca da iliklerime kadar acı çektim, 5 aylık sevgilim aldatınca da... Şu an daha kötüyüm aslında başa sardım çünkü.. Nişanlımdan ayrılalı dün bir sene oldu... Tam toparladım kendimi.. Tam aştım dedim.. Yeniden aşık oldum.. O daha beterini yaptı.. Her ihanet birbirinden rezildir aslında.. Bir de aldattıktan sonra affedilmeyi beklemeleri yok mu.... ağlamlar.. yalvarmalar.. inkarlar.. bu erkek milletini yatakta yakalasan gene aldatmadım derler.. böyle de yüzsüzler.. sonra sen bahane arıyosun ayrılmaya derler.. sonra sevmemişsin sevsen affederdin derler.. derler de derler.. sen saçını başını yolarsın sinirden.. kalakalırsın sonra.. midende dayanılmaz bulantılar ve kabuslarla.. ama geçecek.. bunlar da geçecek...

Birini aldatmak için sonuna kadar gitmek gerekmez; o düşünce bile aldatmaktır karşındakini.. Sanaldan bunu yaptıysa normalde başkaları için neler geçiyordur onun aklından.. 6 ayınız dolu dolu geçmiş olabilir çok sevmiş olabilirsin ama bunu kolayca atlatıcaksın bence .. İnsanlar senelerini veriyor sonra aldatılıyor ama yine de vazgeçmiyorlar bi başkasıyla çok daha mutlu oluyorlar.. Daha tanıyacağın yaşayacağın o kadar çok şey var ki bi kaç yıl sonra aklına bile gelmeyecek belki de.. O yüzden kurtuldugun için mutlu olmalısın erkenden farkettiğin için mutlu olmalısın .. Boşver ona da onun gibileri yakışır zaten ..

aldatılmayla başetmek konusunda fikir verebilr belki .......bazen unutup yola devam etmek en iyisidir

Son düzenleyen: Moderatör:
neden içeriği sildiniz ki.
allahtan alıntı yapmışlar...

ay canım walla çok kötü olmus ama faceye iyi girdin gördün :(

Back
X