• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi aptallık yaptım:(

google dan fotoyu aratınca o fotonun kullanıldıgı hesaplar çıkıyor ortaya. nasıl olduda anlamadılar hayret o fotoları bi face adresınden buldu kesın kız foto paylaştıkça oda alıp kenı facesınden paylaşıyor belli ki yoksa nerden bulcak 100 tane foto falan.
bulurum cunki kiz gercek facemde ekli olan bi arkadasim ama sahte fake hesabi fazla kullanmadim ve adini kirleticek bisey yapmadim resimlerini cok kullanmadim

Googledan foto nasil aratiliyor bana tam olarak anlatirmisin canim? Yani tam olarak aratilan ne? nasil?
görsel arama motorlarında arama yapıyorsun foto daha önce bir yerde kullanıldıysa ortaya çıkıyo bunun için wep siteleri var en kısası profildeki resime ters tıkla özellik de ve ordaki jpg uzantısını alıp googlede araştırınca çıkar ,okumuş bir kolej müdürü bunu bılmesı lazımdı çıkarırdı ortaya fake oldugunu ama nasıl anlamamışlar hayret dogrusu.

Arkadaslar net gitti ve mesajlari okuyorum 1 saattir cvp yazamadiaki anlayip olumlu guzel yaklasanlara tesekkur ederim bana kizanlara bisey demiyorum haklisiniz tek uzuldugum su ki ben zaten kendimden suan nefret ediyorum uzgunum.canim yaniyor :KK43: yani bana kizmaniz beddua etmeniz icin degil bi cozum bana bi yol gosterin diye yazdim adam kesinlikle fake degil oncelikle adami bulundugu sehirde inanin herkes taniyor ve cafesi benim uni okudugum sehirde cafeyi biliyorum adam evlide degil hicbir sekilde en ufak suphem bile yok cunku 3000 ini geckin fotosunun oldugu bi facesi var fake hesap anlasilir aldigi madalyalar oduller ve bunlara ait fotolar kolejde resumleri arkadaslarinin evlendiremedik cinsinden yorumlaei yani adam asla fake degil oda akli basinda bende inanmiyosunuz ama benimde aklim basimda uni mezunuyum ayrica o resmini kullandigim kizin facesini kapatali cok oldu suc olabilecegini dusunmustum asla erkeklerle o kizi kucuk dusurecek kotu niyetli sohbetler de yapmadim inanin hep dikkat ettim ve kizin 100 u geckin fotosundan sadece 10 kadarini herkese actim yorum yapilmasina izin vermedim asla asla kiza kotu bakilacak bisey yapmadim emin olun egitimliyim evet ama yaptim iste durumumu anlattim dikkatli okursaniz uzgun ve mutsuzdum adama soyke diyosunuz polis isinden korluyorum sizce polise verme olasiligi ne adam ciddi ciddi benle evkenmeyi dusunecek kadar asik nasil eminsin diyenler adam odasina ogretmenler giriyo yinede benle konusuyor bu kadar oyun nasil yapixak 7/24 ariyor tek isi benim anlamicak kadar salak degilim asik erkegi

Çevir kazı yanmasın. .sen dememis miydin cafe ye gidip gormek istiyorum uzaktan diye..simdi fake olmadigindan eminsin adamin yani...photoshopdur kiz onlar:KK51:

bulurum cunki kiz gercek facemde ekli olan bi arkadasim ama sahte fake hesabi fazla kullanmadim ve adini kirleticek bisey yapmadim resimlerini cok kullanmadim
kız tanıdık yani bence derhal vazgeçin o faceyi kapatın adam kızın gerçek facesını görürse ki facede bu zor değil arkadaş önerir oda görür skıza söyler sizde rezil olursunuz.

Çevir kazı yanmasın. .sen dememis miydin cafe ye gidip gormek istiyorum uzaktan diye..simdi fake olmadigindan eminsin adamin yani...photoshopdur kiz onlar:KK51:
canim adam fake yalan soyluyor diye gormeye gitmicem dediklerinin.dogru oldugunu biliyorum seviyorum uzaktanda olsa bi goreyim istedim bu yuzden gidecegim :((

Arkadaslar net gitti ve mesajlari okuyorum 1 saattir cvp yazamadim haliki anlayip olumlu guzel yaklasanlara tesekkur ederim bana kizanlara bisey demiyorum haklisiniz tek uzuldugum su ki ben zaten kendimden suan nefret ediyorum uzgunum.canim yaniyor :KK43: yani bana kizmaniz beddua etmeniz icin degil bi cozum bana bi yol gosterin diye yazdim adam kesinlikle fake degil oncelikle adami bulundugu sehirde inanin herkes taniyor ve cafesi benim uni okudugum sehirde cafeyi biliyorum adam evlide degil hicbir sekilde en ufak suphem bile yok cunku 3000 ini geckin fotosunun oldugu bi facesi var fake hesap anlasilir aldigi madalyalar oduller ve bunlara ait fotolar kolejde resumleri arkadaslarinin evlendiremedik cinsinden yorumlaei yani adam asla fake degil oda akli basinda bende inanmiyosunuz ama benimde aklim basimda uni mezunuyum ayrica o resmini kullandigim kizin facesini kapatali cok oldu suc olabilecegini dusunmustum asla erkeklerle o kizi kucuk dusurecek kotu niyetli sohbetler de yapmadim inanin hep dikkat ettim ve kizin 100 u geckin fotosundan sadece 10 kadarini herkese actim yorum yapilmasina izin vermedim asla asla kiza kotu bakilacak bisey yapmadim emin olun egitimliyim evet ama yaptim iste durumumu anlattim dikkatli okursaniz uzgun ve mutsuzdum adama soyke diyosunuz polis isinden korluyorum sizce polise verme olasiligi ne adam ciddi ciddi benle evkenmeyi dusunecek kadar asik nasil eminsin diyenler adam odasina ogretmenler giriyo yinede benle konusuyor bu kadar oyun nasil yapixak 7/24 ariyor tek isi benim anlamicak kadar salak degilim asik erkegi
Bu kadar akilliysan çözümü de kendin bul milleti azarlayip duruyorsun

Galiba buradan yaziliyo ve verilen cevaplarsan anladigim kadariyla okunabiliyo yazdiklarim adamla aramizda bi ruya olayi oldu ve aslinda ben bu ruyadan cok etkilendim etkisinde kaldim adam ilk hafta bi sabah beni aradi ve ruda seni gordum dedi bende nasil dedim ok korkmustu ve sen benle bulusmaya geldin vucut senindi ama bas baskasinindi dedi bende guldum bian korktym axaba cakma oldugumu anladimi diye sonra gordugun kiz nasildi dedim ve tarif etti bendim yani gercek ben dond kaldim dedim allah razi olmadi iyi bi insan demekki e peki naptin kizla dedim neyse dedim oturduk cay icmeye basladik iki guvercin gelmis biri beyaz biri kirli bi renk benim cayimi icmis kirli olan ve rengi bembeyaz olmus ucmus gitmis guvercin evliliktir sen benim evlenicem kizsin ben hic ruya gormedim aylardir ilk defa bu bi isaret diyo ben ise hala ruyanin sokundayim :KK43:
Ne siz uni mezunusunuz ne de o adam mudur. Uni mezunu biri boyle sacmaliklar yapmaz. Kolej muduru olsa adam salak salak swn benim kaderimsin deyip sacmalamaz. Hic isi gucu yok ya adamin sabahtan aksama senle ugrasacak. Saf misin. O da senin gibi aylak.

Konuştuğun adam
36 yaşında,
Kolejde müdür
Kafesi de var
ve sosyal siteden hiç görmediği birine aşık olmuş, yanmış tutuşmuş öyle mi?

İhtimaller
1-Adam evlidir makarna yemekten sıkılmış, kendine bonfile arıyordur.
2- Adam 36 yaşındadır ve fakat ne bir kolejde müdür ne de bir kafesi vardır.
3- Adam da feyktir.

diye davam edebilirdim ama değmez diye kısa geçtim, ütopik hayallerden sıyrılıp gerçek dünyaya dönmeni tavsiye ederim.
Evet cok guzel ozetledin.

Ov Ov Ov.
Adamın söylediikleri bana hiç inandırıcı gelmedi, kaldı ki bak canım bahsettiğin kadar kariyerli ve zengin bir adamın ortamı olur, girip çıktığı mekanlar olur, ne alaka facebook'tan kız indirmeye çalışsın değil mi?
Velev ki adam söylediklerinde ciddi, gerçekten hayatı bu şekilde diyelim.
Sen en baştan bir yalanın üzerine kurmuşsun bunu zaten, şunu anla ki adam sana değil, fotoğraflarını gördüğü o kıza aşık.
Foto başkasının ama konuşan bendim, benim fikirlerime, benim hayata bakış açıma vuruldu diye düşünüyorsan üzgünüm.
İstersen o kızdan daha güzel ol, adamın idolize ettiği kişi kız. Buluşmaya gidip herşeyi açıklamaya kalksan, seni gördüğü gibi kaçar benden söylemesi.
Üstelik bu işin bir de hukuki boyutu var.
Ben ara sıra facebook'ta paylaştığım fotograflarımı aratırım öyle manyaklık diyelim.
Kızın da aklına düşüp aynı şeyi yaparsa var gerisini sen düşün.
O hesabı kapat, telefon numaranı değiştir asla ve kat'a tekrar bu şartlar altında konuşma adamla. Ona da yazık, anlatabildim mi canım?

Ya fotograf nasil aratiliyor biri bana da ögretsin LÜTFEN :KK31:

görsel arama motorlarında arama yapıyorsun foto daha önce bir yerde kullanıldıysa ortaya çıkıyo bunun için wep siteleri var en kısası profildeki resime ters tıkla özellik de ve ordaki jpg uzantısını alıp googlede araştırınca çıkar ,okumuş bir kolej müdürü bunu bılmesı lazımdı çıkarırdı ortaya fake oldugunu ama nasıl anlamamışlar hayret dogrusu.

Hangi web siteleri bunlar?

Aslinda yönetim bu konuya bi el atsa konu sahibi telden girdigine göre nerde olduğunu kim olduğunu öğrenmek çok zor olmasa gerek bunun gibiler ceza alsinki kimse böyle şeylere cesaret edemesin

Belki de o fotoğrafını koyduğu kız kkdan biridir yani. Herkes çıkabilir.

O degil de adam bi gun kizi sokakta goruyomus tesadufen :rolleyes:

Bu yaptığın bilişim suçlarına girer, hapis cezası var bunun, bu ne cesaret ya

Belki de o fotoğrafını koyduğu kız kkdan biridir yani. Herkes çıkabilir.
ben kesin değilm eminim faceye foto koymam çünkü benımde başıma geldi çıkma teklifini kabul etmediğim bi serefsiz benım fotomu alıp üstüne bırde aynı adımla sayfa açmıştı sapık şeyler paylaşıp üye toplamaya çalışmıştı , korkuttumda kapattırdım ya sayfayı ya neler çektim ,o gun bugundur foto koymuyorum. tehlikeli malesef.

İyi aksamlar oncelikle bu siteler hakkinda bi bilgim yok 26 yasindayim ve ilk defa boyle bi yardim isteme yolunu sectim cunku tanidigim birilerine anlatamiyorum cunku aptalca bi davranista bulundum ve ne kadar yorum ve fikir alirsam o kadar iyi benim icin ..umarim kotu niyetli ve yanlis anlasilmam suan yeterince uzgun ve caresizim kendimi de son derece aptal ve yanliz hissediyorum 26 yasindayim uniyi bu yil bitirdim bi erkek arkadasim vardi 1 yildir gorustugum ama bu yil kpss cslistigimdan ilgilenemedim kotu bi sekilde ayrildik ve cok kizdim onu kandirma amacli ve takip etmek icin baska bi kizin fotograflarini kullanarak sahte bi face actim kizi guzel sectimki kabul etsin ..neyse tabi inandirici bi face olmasi icin bi suru kisi eklemek bi suru yorum begeni gerek kisa zamanda pek cok kisi ekleyerek faceyi gercek bi face gibi yaptim kimse demezdi yani fake diye...tabi profildeki kiz cok guzel herkes her saniye yiginla mesaj atiyo zaten bosdayimda canimda sıkkin atanamamisim anne babam bosanmak istiyor evlenirim diye umit bagladigim adam beni terketmis bu yanlizlikla ve erkek arkadasima duydugum ofke onume gelene yazdim sanki resimlerdeki kiz benim gibi bi iki konusup salliyodum sonra ama oyle birine denk geldimki yakisikli falan sanmayin boyle deyince yakisikli degil 36-37 yaslarinda bi bi kolej muduru adam bana yani profildeki kiza resmen vuruldu ben basta sohbeti hosuma gittigi icin konysuyordum ama olay gitgide değişti ve bende ondan hoşlanmaya başladım ve bir an içinde olsa aslında o profildeki kız olmadigimi unuttum sanki gerçekten o profildeki kız benmişim gibi davranmaya başladım sohbeti baya ilerlettik ama tahmin edersiniz adam benle bulusmak istemeye basladi watsaptan suan cek dogal halinle foto yolla demeye basladi sirilsiklam asik herif bana face sifresine kadar vermek istiyo evlenicem senle diye evlilik hayalleri kuruyo bi bahane uydurup ayriliyorum ama oyle yalvariyor ki msjlar atiyorki yuregimin sesine dayanamayip konusuyorum cunku adama asik oldum resmen gel diyo gidemiyorum o beni baskasi saniyo beni gorse bu yaptigimi bilse nefret edecek benden ne yapicam gercegi soylemelimiyim yoksa hic seslenmeyip bitireyim mi soylesem polise bile verir belki ve ben adama gercekten asik oldum gormeyede gidicem cafe sahibi ayni zamanda benim oldugumu bilmicek bile biraz izler giderim ama adam suan perisan anlam veremiyor davranislarima bilmiyoki fotograflar sahte ben o kiz degilim soylemesem biliyorum bu adam vazgecmicek kafayi yemis durumda sabah 6 gunaydin mesajiyla basliyo ben uyuyana kadar her kadinin istedigi erkek ama ben sandigi kiz degilim kafayi yicem ahhh bide asik oldum ki uyku uyumuyorum bi haftadir perisan oldum tam anlatabildim mi bilmiyorum ama anlayip yardim edenden allah razi olsun

36 yaşında sadece facebook resmini gördüğü birine bu kadar kapılan adamdan hayır gelmez.

Back
X