- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Koymayın derken? yani kendimize ait face imizde, instagramımızdadamı koymayalım? millet çalacak kullanacak diye...
evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koymayın derken? yani kendimize ait face imizde, instagramımızdadamı koymayalım? millet çalacak kullanacak diye...
Yapmayın Allahaşkınıza hanımlar ya, biri tutup çalacak bilmemne diye foto koymamak olurmu ya? o zaman nasıl iletişim kurucaz insanlarla, kim inanır o zaman bizim gerçekten o kişi olduğumuza?? o zaman fake mi değil mi anlaşılmaz ki asıl.. Fakelerin ekmeklerine yağ süreriz resmen!
ama bu bayandan bu davranış beklenmez ciddiyet yok bundaBence buna ek olarak acillllll o kizdan helallik almali cok buyuk kul hakkina girmis ben asil o yanindan korktum cunku bu kadar buyuk vebalden degil de asik oldum adam benden nefret ederden korkuyo
ama yaptığı suç örtülmemeliMesleğim bilişim teknolojileri, tüm mesajları okumadım ama sana tavsiyem bu hesabı yok et, resimleri sil, isim vs değiştir ve kullanma dondur kapat, gerçekten geçmişte bir süre kullanmış olsanda başın ağrıyabilir küçük düşürücü bir şey yapmamış dahi olsan kanunda aynen şu yazar " bir şahsa ait resmi kullanarak hesabı o kişi ile ilişkilendirmek,..." kendin açıp okuyabilirsin, o yüzden kurtul bu hesaptan
Maalesefama bu bayandan bu davranış beklenmez ciddiyet yok bunda
lise çağında olsa hadi neyse 26 yaş az mı kiMaalesef
Ben 26 da evlendim gayet olgun olunmasi gereken bi yas valla ne diyelim allah o kiza yardim etsinlise çağında olsa hadi neyse 26 yaş az mı ki
nur bayan hatali evet bende cok kizdim ama bosver oda anlamistir hatasini.gercekten intihar falan eder buda vebal.birakalim ilahi adalet cozsunBenim boyle bir olayda canim yandi ve hukukcuyum ben. Sizi bilisim suclarina bildirecegim. Onlar degerlendirsin
Siz o vicdan azabini kizin fotosunu dagitip girdiginiz için degil çocugu kandırdiginiz icin cekiyorsunuz....Zaten buraya konu acma sebebiniz de habersiz birinin izin almadan ona ait fotolarini paylasmaniz ,o kızi luzümsuz sohbetler icine sokmaniz degil konusdugun kisiyi kandirginiz icindi.... Ona bu gercegi aciklayip aciklamama arasinda kaldiginiz icin....Siz habersiz birinin kendi sohbetinize alet etmenin verdigi huzursuzluk degil...Sizinki yalan askin verdigi huzursuzluk....Siz böyle dusundugunuz müddetce size saygı duyamiyacagim....Hale cafeye gitsem mi? İzlesem mi? diye düsunceginize kızin fotolarini silip,hesabi kapatmakla baslayin bence....Zira böyle yaparak kızin haklarina girmis oluyorsunuz...yorumun icin.tesekkurler bunun egitimle bi ilgisi yok canim durumumu anlatmistim inan sacma i insan degilim sadece cok mutsuzdum sinavi kaybettim erkek arkadasimi annem babam ayrilmsk uzere adamin guzel sozleri siginicak bi yer bulmami sagladi sigindim sevdim ama yalan sonucta hersey vicdan azabi cekmiyormuyum bi haftadir uyumuyorum konuyu saat kacta actim unuttum hala yemek yemedim ve yorumlari okuyorum o kadar uzgunum ki suan kimse anlamak istemiyor