• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi arkadas konu acmistti silinmis galiba, yorum yazacakttim... :/

LoVe_GuL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
523
1
96
İsveç
kizlar elisam34 uydi nicki pek hatirlamiyorum, konusu silinmis sanki yorum yazacakttim oraya, dun görumcesi herseyi yazmis firsat olmadi o gun yorum yazmak... Görumcesine yazdimi peki, konu sahibi??

Konu sahıbı yazmadı , dune kadar duruyordu konu ama bende merak ettım kaldırıldımı dıye.

Üyenin konusu silinmedi, kendisi çok geçerli bir gerekçe göstererek konuyu kaldırttı...

Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !

yazıyor, konu silinmedi ama kaldırıldı diyorsunuz, konuyu kaldırmak da silmekle eşdeğer değil midir? :44::44:

Mune konu sahibinin geçerli bir neden belirttiğini söylemiş.

O uyarı kafanıza göre yazıp silemezsiniz demek, 'asla' da onu pekiştiriyor olmalı.

Üyenin konusu silinmedi, kendisi çok geçerli bir gerekçe göstererek konuyu kaldırttı...

Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !kırmızıyla buyuk harflerle yazılan kurala admınler neden kendılerı uymadı acaba.....:kkk::kkk::kkk::kkk:ne tür bır gerekçe sunduğunu merak edıyorum.....demekki yazılanlar sılınebılıyormuş....böyle haksızlık olmamalı sılınmıyorsa sılınmıyecektır:27:silinmemeli:26::26::26:kural buysa uyulmalı sebebı ne olursa olsun....haksızlık buuuuuuu:47::47::47::47:

Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !

yazıyor, konu silinmedi ama kaldırıldı diyorsunuz, konuyu kaldırmak da silmekle eşdeğer değil midir? :44::44:

Mune konu sahibinin geçerli bir neden belirttiğini söylemiş.

O uyarı kafanıza göre yazıp silemezsiniz demek, 'asla' da onu pekiştiriyor olmalı.

Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !kırmızıyla buyuk harflerle yazılan kurala admınler neden kendılerı uymadı acaba.....:kkk::kkk::kkk::kkk:ne tür bır gerekçe sunduğunu merak edıyorum.....demekki yazılanlar sılınebılıyormuş....böyle haksızlık olmamalı sılınmıyorsa sılınmıyecektır:27:silinmemeli:26::26::26:kural buysa uyulmalı sebebı ne olursa olsun....haksızlık buuuuuuu:47::47::47::47:

Silinmiyor hanımlar, yönetim bölümüne kaldırılıyor, yönetim bölümüne konu kaldırmak içinde haklı gerekçeler olmak zorunda, haksızlık yok, gerekçesini açıklayamam etik olmaz, gerekirse kendi açıklar, tekrarlıyorum silinmiş değil konu aynen duruyor.
Durmak zorunda çünkü o asla silinmeyecek kuralı yasal bir zorunluluk olduğundan koyulmuş bir kuraldır, bilişim yasaları gereği siteler üyelerinin paylaşımlarını saklamak zorunda.

İtirazının nedenini anladım, sizde anladınız, isterseniz özelden yazın bana...

Back
X