"bi arkadaş"

Alsimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.391
124
Ya kızlar cidden artık dayanamıyorum. Sevgilimin sürekli buluştuğunda, takıldığında falan "bi arkadaşla buluşucam, arkadaşla oturuyorum" demesi sinirimi bozuyor. Ya biliyoruz hepsi arkadaş zaten ama kim! en az 4 kez güzellikle anlattım olmadı, kavga ettim olmadı. Ben ona karışan biri değilim. Nereye gidiyorsun diye bile sormam. Buluşmaları esnasında aramam, mesaj atmam. Dönünce ne yaptınız bakalım diyip ince ince anlatmasını beklemem. Tek istediğim ondan "kimle" olduğunu söylemesi. Tanımıyorsun falan diyor. Ya bahset, sevgilin değil miyim ya bu kadarını hak etmiyor muyum? İnanın çıldırıcam ya. çok mu şey istiyorum? 4 kez derdimden bahsetmiş olmama rağmen hala "arkadaşla oturuyoruz" dedi bana yine. Aşamıyoruz bu sorunu gerçekten bıktım usandım. Bu konuyu her konuşmada kavga gürültü oluyor. İsim vermesine gerek yokmuş. Arkadaş demesi yeterliymiş. Ergen gibi hissediyormuş.

Sen de aynısını yap.Bir arkadaşla buluştum diye.Bak bakalım o zaman isim veriyor mu vermiyor mu

Sen de aynısını yap.Bir arkadaşla buluştum diye.Bak bakalım o zaman isim veriyor mu vermiyor mu

ya yaptım olmuyor. Önceden başlarda sorardı kim diye. artık sormuyor ve sormamı istemiyor. cidden moralim bozuldu artık. soramadıkça içime atıyorum.

ya yaptım olmuyor. Önceden başlarda sorardı kim diye. artık sormuyor ve sormamı istemiyor. cidden moralim bozuldu artık. soramadıkça içime atıyorum.

Alt tarafı bir isim söyleyecek.Ne diye söylemeyerek konuyu uzatır ki bir insan.Anlamadım yani.Normalde ilgisi alakası nasıl?

yine mi aynı şeyi yapacaksın? falan diye kızıyor. Arkadaş demem yeter isim vermeme gerek yok diyor. İçime şüphe düşüyor böyle olunca.
Bence aldatma falan degildir yani suphe duyma istese bir isim uydurabilir. Ama boyle isim vermemesi sinir bozucu geldi bana

İsim verse doğru olduğundan nasıl emin olacaksiniz ? Guvenmiyorsaniz tartışmaya bile gerek yok. Isim uydurmak zor değil.

haklısınız. bende ona bunu dedim. Güven meselesi değil isim istememin sebebi dedim. Sadece bilmek istiyorum dedim. Zaten bir şeyler yapıyor olsan ismi doğru mu söyleyeceksin dedim. Benim tek derdim söylemesi. İnanın sevgilisi olarak ona bir şeyler soramıyor olmak zoruma gidiyor. Soramadıkça sıkışmış gibi hissediyorum. Kim ister ki ilişkisinde korksun, korka korka çekine çekine yürütsün.

inanın kısıtlamıyorum arkadaşları konusunda. hakkım da yok zaten. tanımıyormuşum. ne gerek varmış.
Bende esimin bazi is arkadaslarini tanimiyorum ama isim olarak biliyorum yani tanimazsin demesi sacma. Sohbet etmeyi mi sevmiyor anlamadim ki niyetini

Ergenlikle pek alakası yok ama kaç senelik ilişkiniz var?
Belki isim verse tanımayacaksın, ayrıntıya girerek anlatmaktan sıkılıyordur.
Gerçi muhabbet etmeyi sevmeyen erkeklerden hoşlanmazdım ben olsam.

7 ay oldu daha. yeni yeni başladı bu huyu. henüz hiçbir arkadaşıyla tanışmadım ben. Ama ilk günlerden beri hepsini ismen biliyorum çünkü anlatıyordu. Ama artık ne yenileri anlatıyor ne de ismen bildiklerimle buluşurken söylemek istiyor.

o "bir arkadaşla" o an nerede takıldıklarını öğrenip çaktırmadan yanlarına gitsene bir gün?
ciddiyim

haklısınız. bende ona bunu dedim. Güven meselesi değil isim istememin sebebi dedim. Sadece bilmek istiyorum dedim. Zaten bir şeyler yapıyor olsan ismi doğru mu söyleyeceksin dedim. Benim tek derdim söylemesi. İnanın sevgilisi olarak ona bir şeyler soramıyor olmak zoruma gidiyor. Soramadıkça sıkışmış gibi hissediyorum. Kim ister ki ilişkisinde korksun, korka korka çekine çekine yürütsün.
Bence merak etmekten değilde sizin istediğiniz bir şeyi yapmıyor diye takılıyorsunuz daha çok. Bazen bende bu şekilde takıntı yapıyorum. Uyardigim zaman duzeltmeye çalışıyor ama sizin erkek arkadaşınız bunu yapmiyor anladigim kadariyla. İnat mi yapıyor ki biraz anlayışlı olsa bir şey kaybetmez

o "bir arkadaşla" o an nerede takıldıklarını öğrenip çaktırmadan yanlarına gitsene bir gün?
ciddiyim

kim olduğunu söylemeyen insan nerede olduklarını söyler mi hiç. anlar hemen çaktırmasam da. zaten aynı şehirde bile değiliz. bi arakdaş diye bahsettiği de hep aynı kişi değil zaten.

Bence merak etmekten değilde sizin istediğiniz bir şeyi yapmıyor diye takılıyorsunuz daha çok. Bazen bende bu şekilde takıntı yapıyorum. Uyardigim zaman duzeltmeye çalışıyor ama sizin erkek arkadaşınız bunu yapmiyor anladigim kadariyla. İnat mi yapıyor ki biraz anlayışlı olsa bir şey kaybetmez

ben artık dediğimi yapmıyor meselelerini geçtim. değersiz hissediyorum. Bunu bile hak etmiyorum demek ki ki söylemiyor bana. ilişkimde rahat değilim. Korka korka soruyorum bazen.

X