çoook iyi anlıyorum sizi. 14 aylık kızım var, çalışıyorum. akşam en erken 19,30 da evdeyim. yemek ye, kaldır, oyna, uyut derken saat oluyor 21.30-22.00. e insan biraz da kendine zaman ayırmak istiyor zaten epi topu 23,30 desen uykum geliyor.
şöyle bir düzen oturttum kendime. yine de evim çoook ta derli toplu değil ve inanın ben bebekli, çocuklu evin dağınıklığına bayılıyorum.

öncelikle ben hamileliğimin son zamanları itibariyle bir abladan yardım alıyorum ev işlerinde 2 haftada bir gelip evimi dip, köşe temizler. bu çok büyüy bir rahatlık. imkanınız varsa, birazcık kendinizi sıkarak en azından kızınız biraz daha büyüyene kadar bir yardımcı bulabilirsiniz. siz de çalışıyorsunuz eşiniz farzetsin ki her ay bir yere taksit bağladınız.
yemeklerimi hafta sonu buzluğa zulalıyorum. bu nedenle haftaiçi yemek derdim olmuyor.
çamaşırları yıkamak ta bişi yok zaten ammmma o ütü yok muuu

işte ona da şöyle bir çözüm buldum. ablaya yaptırırsam kadın bu sefer diğer işlere çok vakit ayıramıyor. eşim her gün takım elbise, gömlek giyiyor. ben de eşimle tv izlediğim akşamlar kuruyorum masayı valla 2 saat aralıksız ütü yaptığımı bilirim.

haftada 2 gece yapınca bitiyor ütü.
böyle böyle atlatacağız işte, Allah evlatlarımızı bağışlasın.