bi bakabilirmisiniz rica etsem

Benimde aynı şekilde oldu
Paylanmadan anlamıyorlar evet

dışardan baktım kendimede çok despot göründüm ama napıyım gerçekten akşam eve gelince pestilim çıkmış oluyo bide yemekti bulaşıktı derken iyice bayat uskumru gibi oluyorum yapsın o daha güçlü :1:

çocuk olunca daha zor oluyo canım benle otur benle oyna benimle dur diyo haklıda zaten özlüyo akşama kadar çocuk

Çocuğundan daha mı önemli ev işi bırak yapabildiğin kadar işte.
Eşini umursamamayı öğrenmen lazım. Ben bu kadar yapabiliyorum diyip susturman şart. Tartışarak ev işi sorunu çözülmüyor sonuçta.
Gerçi bu konuda erkeklere çok daha fazlasını söylemek var ama biz kadınlar düşmüyoruz o kadar.

Sen hem dışarda çalışacaksın, hemde evde son derece mükemmel olacaksın bir de 2,5 yaşındaki çocukla?
Öyle istemekle, söylemekle olmuyor var mı öyle herşeyi kadına yüklemek..
Bi zahmet bir ucundan tutsun..:ssz:

Temizlikçi tutmak için esinizden izin istemeyin bence. Sürekli olmasa da arada bir gelmesi sizi rahatlaticaktir. Eşiniz evde yokken cagirin sizde kadini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

darısı senin başına inşallah canım bide geçen biyerde okumuştum erkekler güçlü kadınlara yardım etmez diye yazıyodu yatağı çek koltugu çek benim gücüm yetmez sen çok güçlüsün gibi gaza getirip yaptırıyolarmış o taktiği dene olmadı :1:

Evlenmeden önce evin işinin üstüne arada gidip kayinvalideme yardım edebileceğimi düşünen bir eşim vardı.

O kadar gücüm yetmiyor muhabbeti yaptım ki geçirdiği evrimi annesi gözleriyle görse inanmaz (:

Evlenmeden önce evin işinin üstüne arada gidip kayinvalideme yardım edebileceğimi düşünen bir eşim vardı.

O kadar gücüm yetmiyor muhabbeti yaptım ki geçirdiği evrimi annesi gözleriyle görse inanmaz (:

:1: erkekler bayanları şarjı hiç bitmeyen makina sanıyo kesin alınca içinden pilli bebek çıkıyo şok oluyolar :1:

kadın tutmayıda kabul etmiyo canım sürekli bahane ediyo herşeyi sürekli bu sefer tartışmaya gidiyoruz bilmiyorum ne olacak böyle

Ne demek kadın tutmayı kabul etmiyor? Neden? Ona harcanan paraya mı acıyor? Başka bir insanın evinde tüm gün bulunmasına mı arıza çıkarıyor nedir yani sebep? Peki neden bu kadar yanaşmıyorsa tamamcısınız? Sizin hakkınız değil mi o kadını tutmak, o hakkı söke söke de almalısınız. Oldu paşam hem hiç bir işin ucundan tutmasın, hem evi düzenli istesin, hem de kadın tutmaya yanaşmasın. Bir de akıl veriyor ya. Kendine program yap falan. Sinirden daha fazla bir şey yazmak istemiyorum. Ezdirmeyin bu kadar kendinizi.

Son düzenleme:
çoook iyi anlıyorum sizi. 14 aylık kızım var, çalışıyorum. akşam en erken 19,30 da evdeyim. yemek ye, kaldır, oyna, uyut derken saat oluyor 21.30-22.00. e insan biraz da kendine zaman ayırmak istiyor zaten epi topu 23,30 desen uykum geliyor.

şöyle bir düzen oturttum kendime. yine de evim çoook ta derli toplu değil ve inanın ben bebekli, çocuklu evin dağınıklığına bayılıyorum. :1::1::1:

öncelikle ben hamileliğimin son zamanları itibariyle bir abladan yardım alıyorum ev işlerinde 2 haftada bir gelip evimi dip, köşe temizler. bu çok büyüy bir rahatlık. imkanınız varsa, birazcık kendinizi sıkarak en azından kızınız biraz daha büyüyene kadar bir yardımcı bulabilirsiniz. siz de çalışıyorsunuz eşiniz farzetsin ki her ay bir yere taksit bağladınız.

yemeklerimi hafta sonu buzluğa zulalıyorum. bu nedenle haftaiçi yemek derdim olmuyor.

çamaşırları yıkamak ta bişi yok zaten ammmma o ütü yok muuu :41::41: işte ona da şöyle bir çözüm buldum. ablaya yaptırırsam kadın bu sefer diğer işlere çok vakit ayıramıyor. eşim her gün takım elbise, gömlek giyiyor. ben de eşimle tv izlediğim akşamlar kuruyorum masayı valla 2 saat aralıksız ütü yaptığımı bilirim. :1::1: haftada 2 gece yapınca bitiyor ütü.

böyle böyle atlatacağız işte, Allah evlatlarımızı bağışlasın.:34:

Merhaba Hanımlar...

benim de bir derdim var belki komik gelebilir ama benim sorunum evimle ilgili ben evimde düzen oturtamıyorum malesef eşim çok titiz çok düzenli bende dağınık değilim ama yetişemiyorum sanki hiç bir işime...

haftanın 5 günü çalışıyorum sabah 8 akşam 6 eve gitmeden önce planlıyorum herşeyi ama eve gidince hep yorgun oluyorum nedense kızım var 2,5 yaşında kızımı uyutuncu benim uykum geliyo nedense sürekli yorgun bitkin bi halim var eşim bi program yap kendine onu uygula evde diyo rica etsem yardımcı olurmusunuz hanımlar

şimdiden teşekkür ederim...

Ahh ahh aynısı bendede var evlendikten sonra 2 ay kadar çalışmadım evim nasıl düzenliydi her şey yerli yerindeydi düzenli şimdi çalışıyorum sabah 8 de evde çıkıyıyorum aksam eve geliyorum 7 gibi yemek hazırla kaldır bulaşıktı çay demle iki dakika oturayım tv karsısında hopp sızmışım haliyle ev işleri kalıyor sadece hafta sonum var ustelık cmt gunu yarım calısıyorum senin gibi 5 gun calıssam cumartesı full evime ayırırım ama sadece pazarımız var Allah tan eşim çok yardımcı ev konusunda o evı supurur ben sılerım camlar mutfak toz al derken oyle halledıyorum ama bır turlu tam oturtamadık calısmıyor olsam emınım bır duzen olur ama maalesef çalışınca çok zor :68:

Benim çocuğum yok yine de dört dörtlük olmuyor herşey
Yorgun oluyorum akşamları ancak yemek ve mutfak toplamak, bir de duşa girince banyoya el atıyorum
Gelip giderken toparlıyorum ama ancak o kadar
Çocukla düşünemiyorum bile
Kadın almaya ikna et, biraz sert çık gerekirse
Robot değilsin sonuçta, bir şekilde anlamalı

yetişemiyorsan bi kadın tut, şimdiden ben yapayım diye uğraşsanda yarın yine kıymetin olmayacak.
yani sen işi bırak full ev işleriyle ilgilen yine de kimse sana madalya takmaz. benim eski nişanlımda çok titizdi. evlendikten sonra kadın tutarım deyip duruyordum. o da istemiyordu, bende hep çevremi örnek gösterdim, herkes tutuyor benim ne eksiğim var dedim. evlenmiş olsam kesin tutardım, hele ki kendi paramı kazanıyorsam erkeğe ne? ben yapmasam o mu yapcak?
bizim eve de gelirdi eskiden, babam işte olurdu haberi bile olmazdı. hoş gerçi olsa da karışmazdı. hatta annem ev hanımıydı.
bu dünyaya saçını süpürge etme bacım, sana yazık..

Daha da güzelini söyliyim mi size, bu adamlar bir de sizden bakımlı olmanızı bekler. Evde güzel görünmenizi kendisini her türlü mutlu etmenizi bekler. Ama kadın tutmasına izin(!) verilmeyen, çocuklu çalışan bir bayan ne kadar bakabilecek kendisine, gece o yatağa girdiğinde ne kadar enerjisi kalacak ya da isteği. Sonra paşamın gözü dışarı kayınca eee? Karım kendisini saldı, yok kendine bakmıyor bir sürü saçmalık. Allah akıl fikir vicdan versin.

Daha da güzelini söyliyim mi size, bu adamlar bir de sizden bakımlı olmanızı bekler. Evde güzel görünmenizi kendisini her türlü mutlu etmenizi bekler. Ama kadın tutmasına izin(!) verilmeyen, çocuklu çalışan bir bayan ne kadar bakabilecek kendisine, gece o yatağa girdiğinde ne kadar enerjisi kalacak ya da isteği. Sonra paşamın gözü dışarı kayınca eee? Karım kendisini saldı, yok kendine bakmıyor bir sürü saçmalık. Allah akıl fikir vicdan versin.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Ne kadar sürelik evlisiniz bilemiyorum ama bu şekilde alıştırmaya niyetliyseniz Allah sonunuzu hayır etsin. Eşinize düzgünce durumu izah ediyorsanız, yardıma ihtiyacınız olduğunu; sizin de çalıştığınızı ve yorgun olduğunuzu söylüyorsanız ve buna rağmen "kendine bi plan yap" diye akıl veren bir eşiniz varsa geçmiş olsun, her kim tarafından alıştırıldı bilemiyorum ama bu bencillik böyle sürer siz de sürekli eşimi mutlu edicem, eşimi tatmin edicem, eşim eşim de eşim derken hayatınızı heba eder gidersiniz...

Back
X