Bi bakar mısınız lütfen bilgi verin ya HAMİLE MİYİM ? Test mi yanıltıyor birini dün birini bugün yaptım

Amin cnm 2 günde bir neden kan veriyorsun benim gittiğim doktor bi hafta bekle bidaha bak dedi
Bende anlamadım doktor 2 güne bi kan verip takip edelim dedi artiş iyi dedi en son işte pazartesi gel bide o zaman bakalım dedi yarın tekrar gidicem

Eklentiler

• IMG_1121.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 122
Benimde 25 26 arası sürüyor regle 3 gün var batmalarım var hep soldan ağırlarım olurdu bugün ilk defa sağdan batmaya başladı bende acaba mı dedim
Herkesin farklı geçiyor hamilelik durumu benim de kasıklarımda ağrı oluyor ama sağ sol diye nitelendiremiycem ümit vermek istemem en sağlıklısı test ve kan

Evet ama her kan alımında ücret isterler diyebiliyorum nasıl rahat edeceksiniz tabi insan sevinçtende dayanamıyor bazen gitmek istiyor ilk gebelik mi

Evet ama her kan alımında ücret isterler diyebiliyorum nasıl rahat edeceksiniz tabi insan sevinçtende dayanamıyor bazen gitmek istiyor ilk gebelik mi
Hayır bi tane oğlum var geçen sene bi gebelik geçirdim kalbi durduğu için kürtaj oldum yani bu üçüncü gebeliğim biraz korkuyorum kütajdan dolayı aslında ondan gideyim aksatmayayım diyorum

İkinci gebeliğimde keseyi gördük kalp atışı için gidememiştim şehir dışına ailemin yanına gittim 6 haftalıkken kalbi durmuş dediler ben 9 haftalıktım gittiğimde doktora artık zehirlemeye başlamıştı bir sene de çocuk olmadı ondan biraz korkuyorum

Geçmiş olsun gerçekten git tabi haberleşiriz zamanlarımız yakın

Bugün gittim de çok artıyo galiba beta anlamadım bişey 16 aralık 5,77 18 aralık 22,53 20 aralık 70,57 bugün 1214 çıktı kokuyom bende dış gebelikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…