- Konu Sahibi baranaynur
-
Sağlıklı gebelik için beta değerin yükselmeli canım 2 günde 2 kat artmalı diye biliyorum ben yanlış değilsem o yüzden doktorun istemiştir. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende anlamadım doktor 2 güne bi kan verip takip edelim dedi artiş iyi dedi en son işte pazartesi gel bide o zaman bakalım dedi yarın tekrar gidicem
Anlamadım meraktan test yaptım çıktı vallaSağlıklı gebelik için beta değerin yükselmeli canım 2 günde 2 kat artmalı diye biliyorum ben yanlış değilsem o yüzden doktorun istemiştir. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok erken fark etmişsin nasıl anladın :))
Hamile değilsin canım 5 in üstü olması gerekiyorBende yeni kan verdim ama sonuç bu şekilde çıkmış referans ağırlığı yok ne demek bu bana yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba gebelik devam ediyor mu acaba hala en son doktora gidecektinizAnlamadım meraktan test yaptım çıktı valla
Muhtemelen geçen hafta felan hamile kaldınız adet geçmemiştir ondan düşük çıkmış hayırlı olduAnlamadım böyle
Evet canım 15 haftalık olduk bakalım bu hafta kontrol var belki cinsiyet öğrenirizMerhaba gebelik devam ediyor mu acaba hala en son doktora gidecektiniz
Ben yumurtlamayı takip ettim çatlama olduktan sonra 8. Gün test yaptım hafif çizgi çıktı sonra kan testiyle takip ettik canımKızlar en erken ne zaman öğrendiniz kaset test vs yaptınız mı
Çok sevindim maşallah canım ya bende tekrar hamileyim bu sefer yüksek çıktı tahlil inş bakalımEvet canım 15 haftalık olduk bakalım bu hafta kontrol var belki cinsiyet öğreniriz
Yaaaa Hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok sevindim maşallah canım ya bende tekrar hamileyim bu sefer yüksek çıktı tahlil inş bakalım
Benimde böyle çıkmıştı hevesini kırmak istemem ama çok heveslendim adet oldum denemeye devam
Keseyi gördük bu sefer ama gerisi Allah’a kalmışBenimde böyle çıkmıştı hevesini kırmak istemem ama çok heveslendim adet oldum denemeye devam
Çok sevindim maşallah canım ya bende tekrar hamileyim bu sefer yüksek çıktı tahlil inş bakalım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşKeseyi gördük bu sefer ama gerisi Allah’a kalmış
AminHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş
Merhaba iyi geceler benimde referans aralığı 0-5 değer de 1.20mIuBende anlamadım doktor 2 güne bi kan verip takip edelim dedi artiş iyi dedi en son işte pazartesi gel bide o zaman bakalım dedi yarın tekrar gidicem
Acaba gebelik varmıMerhaba iyi geceler benimde referans aralığı 0-5 değer de 1.20mIu
Yok sanırı.m malesef 5 altı negatifAcaba gebelik varmı
Teşekkür ederim normalde sadece 1.20 yazıyor referans yazınca umutlanmistimYok sanırı.m malesef 5 altı negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?