Bi bakar mısınız lütfen bilgi verin ya HAMİLE MİYİM ? Test mi yanıltıyor birini dün birini bugün yaptım

Benim de bi oğlum var 2020 yılında doğum yaptım bende ara koymak istemedim geçen sene gebe kaldım kalbi durduğu için kürtaj oldum eylül ayında ondan sonra olmadı 1 sene işte şimdiye nasipmiş demekki rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tekrar kan verdiniz mi siz acaba 28.12 de ben verdim tekrar 84 çıktı

Tekrar kan verdiniz mi siz acaba 28.12 de ben verdim tekrar 84 çıktı
24 aralıkta 14 çıkmıştı sanırım 4 gün sonra vermişsin normal bi sonuç öyle öyle artıyo benim 16 aralık 5,77 18 aralık 22,53 20 aralık 70,57 25 aralık 1214 çıktı bidaha vermedim doktora da gitmedim bu hafta içi gidip kalp atışını tabiii nasip olursa dinlerim diye düşünüyorum doktorum artık kan verme keseye bakmaya gel yada bir hafta sonra kalp atışına bakalım dedi onu bekliyorum

Bende vermedim işte 84 sonra inş hayırlı haberler alırız birazda hastayım aslında belki kadın doğum acile giderim bilmiyorum görünür mü kese küçük baya çünkü

Bende vermedim işte 84 sonra inş hayırlı haberler alırız birazda hastayım aslında belki kadın doğum acile giderim bilmiyorum görünür mü kese küçük baya çünkü
Canım ben bugün gittim keseyi gördük ama bebiş yok doktor haftaya gel dedi haftaya gidip bakıcaz inşallah bebeişimiz de görünür

Benim bugün lekelenme oldu doktora gittim kan testine baktı tekrar düşmüş benim değerlerim kimyasal gebelik dediler çok üzüldüm gerçekten kanamam da gelmeye başladı adet düşüğü diyorlar
Kıyamam canım Olsun üzülme kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor genelde diğer ay hayırlı sağlıklı haberlerle bekliyorum seni

Bende yeni kan verdim ama sonuç bu şekilde çıkmış referans ağırlığı yok ne demek bu bana yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…