- Konu Sahibi baranaynur
-
İnşallah öyledir yaZaten hızlı yükselmezse sıkıntı hızlı yükselmesi güzel bişey kötü düşünme
1 senedir korunmuyoduk ama olmuyoduNe kadar süredir istiyordunuz
Ederim tabiki ama sizde edin olur mu sağlıkla kucağıma alayımBolca dua edin bizlerede
Bende 6 aydır ama oldu işte rabbim veriyor gerçekten gönülden isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah benim de 2 gebeliğim 2022 de oğlum oldu ara vermek istemedim fazla ama olmadı 6 aydır bekliyoruz bu güne nasipmiş1 senedir korunmuyoduk ama olmuyodu
Benim de bi oğlum var 2020 yılında doğum yaptım bende ara koymak istemedim geçen sene gebe kaldım kalbi durduğu için kürtaj oldum eylül ayında ondan sonra olmadı 1 sene işte şimdiye nasipmiş demekki rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende 6 aydır ama oldu işte rabbim veriyor gerçekten gönülden isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah benim de 2 gebeliğim 2022 de oğlum oldu ara vermek istemedim fazla ama olmadı 6 aydır bekliyoruz bu güne nasipmiş
Tekrar kan verdiniz mi siz acaba 28.12 de ben verdim tekrar 84 çıktıBenim de bi oğlum var 2020 yılında doğum yaptım bende ara koymak istemedim geçen sene gebe kaldım kalbi durduğu için kürtaj oldum eylül ayında ondan sonra olmadı 1 sene işte şimdiye nasipmiş demekki rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım en son ne zaman verdin kan sonucun neydiTekrar kan verdiniz mi siz acaba 28.12 de ben verdim tekrar 84 çıktı
24 aralıkta 14 çıkmıştı sanırım 4 gün sonra vermişsin normal bi sonuç öyle öyle artıyo benim 16 aralık 5,77 18 aralık 22,53 20 aralık 70,57 25 aralık 1214 çıktı bidaha vermedim doktora da gitmedim bu hafta içi gidip kalp atışını tabiii nasip olursa dinlerim diye düşünüyorum doktorum artık kan verme keseye bakmaya gel yada bir hafta sonra kalp atışına bakalım dedi onu bekliyorumTekrar kan verdiniz mi siz acaba 28.12 de ben verdim tekrar 84 çıktı
Bende vermedim işte 84 sonra inş hayırlı haberler alırız24 aralıkta 14 çıkmıştı sanırım 4 gün sonra vermişsin normal bi sonuç öyle öyle artıyo benim 16 aralık 5,77 18 aralık 22,53 20 aralık 70,57 25 aralık 1214 çıktı bidaha vermedim doktora da gitmedim bu hafta içi gidip kalp atışını tabiii nasip olursa dinlerim diye düşünüyorum doktorum artık kan verme keseye bakmaya gel yada bir hafta sonra kalp atışına bakalım dedi onu bekliyorum
Canım ben bugün gittim keseyi gördük ama bebiş yok doktor haftaya gel dedi haftaya gidip bakıcaz inşallah bebeişimiz de görünürBende vermedim işte 84 sonra inş hayırlı haberler alırızbirazda hastayım aslında belki kadın doğum acile giderim bilmiyorum görünür mü kese küçük baya çünkü
İnşallah canım peki adetine göre kaç haftalık şu an ?Canım ben bugün gittim keseyi gördük ama bebiş yok doktor haftaya gel dedi haftaya gidip bakıcaz inşallah bebeişimiz de görünür
6+4 haftalıktı baktığımızdaİnşallah canım peki adetine göre kaç haftalık şu an ?
Baya da olmuş ama bazen geç oluşabiliyor kalp sesleri haftaya hayırlı haberler alırsın inş6+4 haftalıktı baktığımızda
Benim bugün lekelenme oldu doktora gittim kan testine baktı tekrar düşmüş benim değerlerim kimyasal gebelik dediler çok üzüldüm gerçekten kanamam da gelmeye başladı adet düşüğü diyorlar6+4 haftalıktı baktığımızda
Kıyamam canım Olsun üzülme kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor genelde diğer ay hayırlı sağlıklı haberlerle bekliyorum seniBenim bugün lekelenme oldu doktora gittim kan testine baktı tekrar düşmüş benim değerlerim kimyasal gebelik dediler çok üzüldüm gerçekten kanamam da gelmeye başladı adet düşüğü diyorlar
İnşallah pazartesiyi bekliyorum ben bakalım hayırlıylaİnş canım nasipte varsa olur inş bakalım olursa yazarım artık seninde iyi olur inş
Evet 5 ve altı beta hcg çıksa negatif olurdu.
Orda sadece referans aralığını yazmış sizinle ilgisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?