Bi bakar misiniz ?

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Kizlar bi kac gun oncede konu acmistim istanbul meselesiyle ilgili esim ilk once gidip orda ki is durumuna bakacak bir hafta kalacak gidis gelis olarak esim evde tek kalmama izin vermiyor annem ve kvle ayni sehirdeyiz esim illa git annemde kal diyor evde iki kaynim var rahat edemem diyorum annem de kalayim yooook annemde kal diyor ne yapip annemde kalmam icin ikna etmeliyim bilemedim kizlar

1) Niye tek başına kalmanıza müsaade etmiyor?
2) Niye illa annesinde kalmanızı istiyor?
3) Niye annenizde kalmanıza izin vermiyor?
4) Bence siz kendi başınıza kalın kimseye gitmeyin giderseniz annenize gidin ikna etmenize gerek yok ben annemde kalacağım diyeceksiniz bitti gitti. İyi be nefes almanıza da karışıyor mu?

Sinir krizi geçir,bak nasıl değişiyor fikri.
Ne münasebet,tabi ki kendi annen en mantıklısı
Ne kadar kötü düşünceli bu adamlar,kendi annenden bile kıskanıyor,erkekten rahatsız olduğunu söylediğin halde kardeşi diye izin vermiyor,
Ben olsam gitmem ikisine de inadımdan kendi evimde kalırım,o düşünsün.

Yaz günü rahat edemem de. Annene gider gelirim bi iki gece kalirim gerisini kendi annemde kalirim dersin.
Sadece kv kalmani istemesi cok sacma

Tabi ki annenize gidin. Ne diyorsa desin. Kendisi 1 haftalığına ne güzel gidiyor, bir de sizin kendi annenize gitmenize karışıyor. Pes..

Kendi tek başına İstanbul'a geliyop 1 hafta kalıyor, senin annende kalmana mı izin vermiyor?
Kendi oraya gidince rahat durmaz herkesi kendi gibi zanneder böylesi kadını da illa annesine yollacak aklı burda kalmasın rahat rahat takılsın orda. Kişi kendinden bilirmiş işi

Mısır patlatıp film keyfi yapacağım ben hazır sen yokken, deyin.
Bu erkeklerin de 5 yaş velisi gibi davranmalı...

neden ikna etmeye çalışıyorsunuz çocuk musunuz siz?
kaldı ki 5 yaşında çocuk olsa, annanemde değil babannemde kalıcam dese saygı duyar kabul ederiz, koca kadının nerde kalacağına karışmak kimin ne haddine?

1) Niye tek başına kalmanıza müsaade etmiyor?
2) Niye illa annesinde kalmanızı istiyor?
3) Niye annenizde kalmanıza izin vermiyor?
4) Bence siz kendi başınıza kalın kimseye gitmeyin giderseniz annenize gidin ikna etmenize gerek yok ben annemde kalacağım diyeceksiniz bitti gitti. İyi be nefes almanıza da karışıyor mu?
tek basima kalirsam rahat edemez akli hep bende kalirmis annemle ilgili sorunu yok ama annemde kal diye tutturuyor daha hosuna gidermis mis

tek basima kalirsam rahat edemez akli hep bende kalirmis annemle ilgili sorunu yok ama annemde kal diye tutturuyor daha hosuna gidermis mis
İnanmayın. Size ya da ailenize güvenmiyor bu kadar güvensizse altında vardır bir şey

Sinir krizi geçir,bak nasıl değişiyor fikri.
Ne münasebet,tabi ki kendi annen en mantıklısı
Ne kadar kötü düşünceli bu adamlar,kendi annenden bile kıskanıyor,erkekten rahatsız olduğunu söylediğin halde kardeşi diye izin vermiyor,
Ben olsam gitmem ikisine de inadımdan kendi evimde kalırım,o düşünsün.
cok iyi gaza getirdin beni :):):)

Hey Allah'ım ya.. ne kadar bencil bu adamlar ya. illahi kendi annesi neden? amaçsızca ya. insan nerde rahat ederse orada kalır. o dediği için o gelene kadar diken üstünde mi kalacaksınız? annemize gitmeye de yorum yapıyolar. he anam varken gidip senin ananda kalacağım..

valla güzelce anlatın evet de annen tek olsaydı kalırdım ama senin erkek kardeşlerinde var orada rahat edemem diyebilirsiniz. bunda hayır diyorsa bence size güvenmiyor olabilir.

Kizlar bi kac gun oncede konu acmistim istanbul meselesiyle ilgili esim ilk once gidip orda ki is durumuna bakacak bir hafta kalacak gidis gelis olarak esim evde tek kalmama izin vermiyor annem ve kvle ayni sehirdeyiz esim illa git annemde kal diyor evde iki kaynim var rahat edemem diyorum annem de kalayim yooook annemde kal diyor ne yapip annemde kalmam icin ikna etmeliyim bilemedim kizlar

Çok hastaysam kendimi evirip çevirecek durumda değilsem kayınvalideme yada anneme giderim.

Diğer durumda evimden kimse zorla bir yere götüremez beni kilitler kapımı otururum sanki yiyecekler...

Koskoca kadın KENDİ evinde tek başına kalamıyor öyle mi??????????

Siz mi korkuyorsunuz tek başınıza kalmaktan?

Ne senin annenin evi, ne de benimki. Benim KENDİ evim dururken kimseye gitmiyorum desenize.

Back
X