Bi bakar misiniz?

Geçen bi yerde okumuştum o testlerde erkekler test edim pozitif çıkarsa bi hastalık belirtisiymiş hastalığı hatırlayamadım belkide kendide onu gördü yapıyordur zaman zaman

Kızlar ne diyeceğimi bilemiyorum şuanesime sordum elimde test kutularıyla yanına gittim.canim bunlar nedir anlayamadım dedim o da bana ne dedir?gibi soruma soruyla cevap vermeye başladı utandı sıkıldi.Dedim ki canim güzelce cevabini ver kapatacağım bu konuyu dedim.transferden sonra boşluk anlarıma getirip klozetten idararimi alıp test yapmış olumsuz olursa kendimi buna hazirlayim sana da yeniden destek olayım diye yaptım dedizaten o dönemler yemek bulaşık temizlik hep esimdeydi.Allah kimseyi zor da darda bırakmasın.Yokluk insana neler yaptırıyor.üzüldüm keske yapmasaydın dedim.sabirli olmazsak kendimizi cok üzeriz filan deyip nasihat ettim biraz.Utandi sikildi ben onları atacaktım unuttum dedi.bende sonrasını gülmeye verdim.Bir daha böyle şeyler yapma diye diye tembih ettim.

:) Siz yapın bir dahakine en azından kendi kendini yemesin. Allah hayırlı evlat versin.

Helal olsun ne kadar düşünceli
Hayırlısıyla evlatlarınız olsun..

Normal değil. Kocana sor bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…