Bi bakar misiniz?

berraksucan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
915
926
123
Herkese iyi akşamlar hanımlar 7 yıldır çocuğum olmuyor uzun hikaye orası..4 kere aşılama ve bir Tup bebek tedavisi gördüm fakat hepsi negatif oldu.en son tüp bebek tedavisini gördüğümde bir adet gebelik testi denemiştim öncesinde de de nerden baksanız 1 yıldır hic gebelik testi yapmadım.cunku regl günümü beklerim ve regl olunca da hic test yapma gereği duymadım.asilama tedavilerim de de sabırla beklemisimdir.
Ancak eşim gebelik testi yapmam icin yer yer ısrar ettiyse de ben reddetmişimdir.Hatta eşime,gebe kalacak olan sen olsaydin kesin yandık galiba biz derdim çünkü her fırsatta gebelik testi yapmak ister.Benim bildiğim evde öyle kenarda köşe de gebelik testide bulundurmayız.Bunlari sunun icin anlatıyorum.

Bugün eşimin dolabını düzenlerken çamaşırlarının arasında tam 8 adet gebelik testi buldum ve bunlardan 7 tanesi kutusundan açılmış içindeki ambalajından çıkarılmış,hatta o küçük pompasında idrar bile olan denemiş testlerdi.Gorunce cok şaşırdım sadece bir tanesi acılmamisti.Digerlerinin hem kutusu hem o içindeki ambalajı yırtılmış vaziyette orada duruyordu.Fakat testin kendisi yoktu.sadece kutular ve ambalajlari vardı.En son tüp bebek denediğimde sadece bir kere test yaptım.o da pahalı kalem gibi olanlardandı.Esimin dolabında bulduklarım kaset test dediğimiz ucuz yollu olanlardandi.Cok şaşırdım ben 7 yılda bu kadar gebelik testi belki ancak denemisimdir peki bunlar nedir?Esime de soramadım.Acaba diyorum tüp bebek sürecinde klozetten benim idrarımı alıp gizli gizli denedi mi diyecem ama cok saçma geliyor suan.sizce nedir?
 
Kendisine nicin sormuyorsun...tesadufen buldugunu soyle ve sor kibarca
 
Ne tuhaf valla ne desem bilemedim... yani klozetten idrar alsa sonuçta sadece idrar yok temiz su kalıyor idrarla karışıyor esin eğer yaptıysa bunu entresan
 
berraksucan
Sizden habersiz sizin idrarınızla nasıl test yapabilir ki? Ne kadar mümkün bu benim aklım almadı.. Bence bunun cevabını verebilecek tek kişi eşiniz..
 
berraksucan
Sizden habersiz sizin idrarınızla nasıl test yapabilir ki? Ne kadar mümkün bu benim aklım almadı.. Bence bunun cevabını verebilecek tek kişi eşiniz..

İnanin benimde aklım almıyor.Boyle birşeyin doğru sonuç vermeyeceğini de bilir diye düşünüyorum.Her zaman sifonunda çekerim.sadece tüp bebek sürecini zorlu geçirdim.sonucuda olumsuz olunca ikimizde yıkıldık.Bu konu üzerine konuşmak beni geriyor olabilir.Sormak içimden gelmiyor.
 
Sifonu çektiğinizi varsayıyorum imkansız böyle bir şey yapması belki kendi yapmıştır hani erkeklerde pozitif çıkınca bir hastalık belirtisi ya neydi adı unuttum
 
Sifonu her zaman çekerim.fakat yumurta toplama sonrası zorlu geçti yürüyemez haldeydim.transferden sonra da bi kaç gün iyi değildim canımın dedindeydim tabiri caizse
 
Uzun zaman once denk gelmistim.
Gebelik testleri erkeklerde testis kanserini teshis edebiliyormus.
Acaba boyle birsey mi denedi esiniz de?
Klozetten idrarinizi nasil alabilir ki sifonu cekmiyor musunuz?
Bence en dogru cevap kendisine sormakla bulunur
 
Acaba eşiniz kendi idrarı ile kendine mi test yapiyor ayy aklim karisti cok tuhaf bir durum bu ya..
Yada siz aldınız oraya koydunuz unuttunuz?
 
Kendisine sormadan hiçbir sonuca ulaşamazsınız maalesef sadece varsayımlar aklınızı kurcalar o kadar..
Evdeyse konuşun bence .
 
Öyle bir video vardı gerçek. Belki YouTube da vardır. Ada'm karısına süpriz yapıyor. Hamilesin diye. Kadın şaşırıyor. Kadın sabahları sifonu çekmiyormuş. Diğer çocuklar uyanmasın diye.
 
Her zaman sifonu da çekerim.insanlik hali unuttuğumda olabilir velev ki unuttum diyelim ordan alınan idarar netice vermez ki çoğu su karışımı zaten.transferden sonra sürekli su içip idarar çıktım.Eşimde izin aldı hep benleydi.bosluk anıma da getirmiş olabilir ama cok mantıksız geldi.
 
Bende dahil eşine sormanı tavsiye eden arkadaşlar var.
Neden sormuyorsun ki??
 
Şimdi internetten baktım eğer erkekte pozitif testis kanserinin habercisi olabilir yazıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…