Bi bakar mısınız ??

Kınama neresinde? Kurumları meşgul etmişsiniz boş yere. Azıcık mahcubiyet taşıyın. Aynısını yaşamam size ne kazandırır?
Boş yere mi ? Be yaşadığımı neden ı kuruma gittiğimi sonra ne şartlarda vazgeçtiğimizi nerden biliyorsun ? Bir soru soruldu Bilgin varsa üslubunca yazarsın yoksa ithamda bulunamazsın . Kazandırmak mı ? Siz gerçekten iyi değilsiniz Allah kalbinize iyilik versin umarım böyle birşey yaşamazsınız…

Boş yere mi ? Be yaşadığımı neden ı kuruma gittiğimi sonra ne şartlarda vazgeçtiğimizi nerden biliyorsun ? Bir soru soruldu Bilgin varsa üslubunca yazarsın yoksa ithamda bulunamazsın . Kazandırmak mı ? Siz gerçekten iyi değilsiniz Allah kalbinize iyilik versin umarım böyle birşey yaşamazsınız…
Dolu yere meşgul eden 2 gün sonra barışmazdı. 2 gün sonra dayanamayıp barışacağınız adamla niye boşanıyorsunuz?

Şimdi aranız iyimi eğer öyleyse bu evin ortak değilse bile ortak olması sağlanır o zaman
Bugün sadece merak amaçlı sordum elime Allah morusun yarın bir gün biterse evi bana verir miydin oda evde sen yalardın o ev oğlumun ama senin üstüne yapmazdım ya gidip başkasıyla evlenirsen dedi şok oldum çoktım gittim evden çocuğuda alıp parka

Merhabalar umarım benim soruma yanıt verecek bir avukat arkadaş vardır. Şimdi anlaşmalı boşanma oldu. Hakim boşadı karar çıktı. 15 gün içerisinde karar çıkacak her iki taraftan biri gelip imza atıp tevliğatı teslim alırsa biter nüfusa düşer denildi. Mahkemeden 2 gün sonra tekrardan barışıldı… kağıt alınmaya gidilmedi… aradan bir sene geçti ve kredi ile ev alındı kocanın üstüne.. şimdi bu boşanma geçerli mi ? Asıl sormak istediğim bu evde kadının hakkı oluyor mu herhangi bir ayrılmada ???
Nedense iki gün sonra ağlayarak '' kızlar ben şimdi ne yapacağım yardım edin '' mesajını yazacakmışsınız gibime geliyor.

Ettik tabi hanımefendi yargılamayın bileğiniz yoksa da yorum yapmayın boş boş anca atıp tutuyorsunuz insanların ne yaşadığını düşünmeden yazık ya insanların kalbi ne kadar kararmış Allah’a havale ediyorum şöyle konuşanları
Yargılamıyorum ki soruyorum? Sakin olun rica ederim nerden bilebilirim ki ne yaşadığınızı? E devletten bakabilirsiniz. Nikahını yoksa nikah kıyarsınız bu kadar :KK12:nikahını yokken alınan evden pay alamazsınız

Merhabalar umarım benim soruma yanıt verecek bir avukat arkadaş vardır. Şimdi anlaşmalı boşanma oldu. Hakim boşadı karar çıktı. 15 gün içerisinde karar çıkacak her iki taraftan biri gelip imza atıp tevliğatı teslim alırsa biter nüfusa düşer denildi. Mahkemeden 2 gün sonra tekrardan barışıldı… kağıt alınmaya gidilmedi… aradan bir sene geçti ve kredi ile ev alındı kocanın üstüne.. şimdi bu boşanma geçerli mi ? Asıl sormak istediğim bu evde kadının hakkı oluyor mu herhangi bir ayrılmada ???
Çok basit.Kredi alırken eş muvafakatnamesi imzaladınız mı? İmzaladıysanız ev ikinizin ortak hakkıdır.Yok imzalamadıysanız eş kişisi bekar göründüğünden ev tek başına onundur:)

Çok basit.Kredi alırken eş muvafakatnamesi imzaladınız mı? İmzaladıysanız ev ikinizin ortak hakkıdır.Yok imzalamadıysanız eş kişisi bekar göründüğünden ev tek başına onundur:)
Beni eşim kredi işlemleri yaparken bankaya çağırdı bayağı evrak imzaladım evet ama iş arası izin aldığım İÇİN okumadan hemen imzaladım bankada bankacı şenimde imzan lazım dedi diye gitmiştim

Bugün sadece merak amaçlı sordum elime Allah morusun yarın bir gün biterse evi bana verir miydin oda evde sen yalardın o ev oğlumun ama senin üstüne yapmazdım ya gidip başkasıyla evlenirsen dedi şok oldum çoktım gittim evden çocuğuda alıp parka
Böyle konuşmalar hoş değil ama bunun dışında geçirebiliyorsanız sorun etmeyin ayrıca adamda oğlumun demiş seni atarım da dememiş siz bu boşanma işlerinde gevşek davranmışsınız şimdide adamın merhametine kalmış oldunuz ben yinede çokta sorun edecek bişi görmedim doldurmayın kendinizi

Evet evli yasıyor e devlette biz mesela adres değişikliği yaptık orda da elim nüfusa gittiğin de ben göründüm

Kendi mahkemenin olduğu kalemi aradık avukat bize dedi ki bazı kalemler dizin gelmenizi ister bazıları teblipat yollar bizde aradık dediler ki sizin gelmeniz gerekiyor. Bizim de ciddi anlamda söylüyorum çay kaşığı alacak paramız yoktu bir ton borç eşyalarımız evimiz herşeyimiz gitti nikah işlemleri evraklar bi ton para olmuş askıda evli kalırsınız diyimce bizde bıraktık öyle ama şimdi bu ev muhabbeti canımı sıjuyor çünkü eşim Bugün evle ilgili olumsuz konuştu şaşırdım kaldım

Çay kaşığı alacak paranız yokken , 1 sene sonra krediyle dahi olsa ev alacak duruma gelmeniz büyük başarı.

Ev peşinatı vb için eşiniz ailesinden gelen miras hakkı vb yi kullandı ise ; o kısım hariç kalan tutar üzerinden ortak olursunuz.

Ayrılık durumunda eşiniz , neden kredisini ödediği evi tamamen size bağışlasın ? Evlilik sebebiyle mal ortaklığı hakkınızı alırsınız.

Böyle konuşmalar hoş değil ama bunun dışında geçirebiliyorsanız sorun etmeyin ayrıca adamda oğlumun demiş seni atarım da dememiş siz bu boşanma işlerinde gevşek davranmışsınız şimdide adamın merhametine kalmış oldunuz ben yinede çokta sorun edecek bişi görmedim doldurmayın kendinizi
Evet hoş değil ama içim içimi yiyor 1,5 ay mahkeme olana kadar eşimle ayrı kaldık aşırı pisleştiler parasal konularda Kİ zaten evliliğimin bitme sebebi paraaasal konulardı büyük darbe yedim ondan güvenimi yıktı o yüzden sormuş bulundum tutamadım kendimi şimdi tapuya gidip yarı yarıya hissedar yapacağım ama Bolu boluna masraf yapıyorsun yaptığın başka birşey değil diyip kızdı

Beni eşim kredi işlemleri yaparken bankaya çağırdı bayağı evrak imzaladım evet ama iş arası izin aldığım İÇİN okumadan hemen imzaladım bankada bankacı şenimde imzan lazım dedi diye gitmiştim
Eşinden imza almam gerek demek eş muvafakatı imzalatacağız gelsin demek.Bu durumda hâlâ evlisiniz ve daire ortak😁

Back
X