• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakar mısınız

Ben ailemden uzakta bi şehirde öğrenciyim. Harçlık çıksın diye çalışmaya karar verdim. Bi iç giyim mağazasında iş buldum günlük 30 lira haftanın 3 günü çalışıcam günlük 11-12 saat falan. İlk defa çalışıcam hiç bilmiyorum arkadaşlarımın bi kısmı gitme saati 2,5 lira çok az diyo bi kısmı git haftalık 90 iyi diyo kararsız kaldım gitmesem başka bi iş bulamam diye korkuyorum sizce napsam?
İyi bir organizasyon firmasına yazıl çok daha az çalışıp bundan çok daha fazla kazanırsın

Saati fazla ama yoğunluğu çok olmaz diye dusunuyorum ama başka is bulunca çok tabi o kadar saat ayaktada durulmaz

Valla benim okudugum sehir de boyle. Ogrenciysen eger saati 2.5tan fazla is asla bulamazsin. Garsonluk tezgahtarlik vs.
Saatine 3 lira veren yere akin ediyorlar vaaoov parasi iyi diye.

Ben ailemden uzakta bi şehirde öğrenciyim. Harçlık çıksın diye çalışmaya karar verdim. Bi iç giyim mağazasında iş buldum günlük 30 lira haftanın 3 günü çalışıcam günlük 11-12 saat falan. İlk defa çalışıcam hiç bilmiyorum arkadaşlarımın bi kısmı gitme saati 2,5 lira çok az diyo bi kısmı git haftalık 90 iyi diyo kararsız kaldım gitmesem başka bi iş bulamam diye korkuyorum sizce napsam?

12 saat calis 30 lira al. Cok az.

Cok zorda degilsen aramaya devam et.

Ihtiyac var diyorsan gir, iyisini bulunca cikarsin.

Eğer ihtiyacın varsa gir birkaç gün dene derim. Kurumsal markalar vardır belki bulunduğun şehirde onlara başvur en azından daha fazla kazancın olur.

Back
X