Amin insaALLAH canim cok tesekkur ederim cok uzuluuorum ya her ay o hüsranla karsilasmaya alisinca artik inanamaz hale geldim. sanki gene olmayacak gibi diyorum. ne belirti arıyorum ne de hamile olup olabilecegime inanamiyorumHiç öyle düşünme canım kafani rahat bırak benim adete 2-3 gün kala afedersin iç çamaşiri acitiyordu kıyafet bile acitiyordu belimde ince bir ağrı oldu bazıları hiç belirti bile yaşamıyor Rabbim inşallah sana da en kısa zamanda müjdeli haberi yaşatır bol bol dua et bende sana dua edeceğim
Canim yanlis anlasilmasin tabiki RABBim en uygun zamani biliyor ne zaman olacagini biliyor ama iste nedense bu ay da mi olmadi hissini icimden atamiyorum. Rabbim affetsin biliyorum yanlis bir his ama elimde degil. insaALLAH RABBim isteyen herkese tattirirNEDEN HAMİLE KALAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORSUN CANIM RABBİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNELİK DUYGUSUNU SANA DA TATTIRIR . GÖĞÜS UÇLARINDA ACI OLUYOR VE GÖĞÜSLERDE AĞRI OLUYOR CANIM
Canım benim adet öncesi göğsüm ağrırdı bu ay farklı olarak sadece uçları ve dokununca ağrıyor inşallah hamileyizdirhamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı yasayan arkadaşlarım . sorum şu göğüs uclariniz dokununca mi o aciyi hissediyorsunuz dokunmadan da o aciyi hissediyor musunuz? yani ben dokundugum zaman o aciyi hissediyorum baya bi hissediyorum. ama tabi adet belirtisi de olabilir emin olamiyorum. bata en fazla 2 gün var. belki de daha yakin. gögüs ucuna dokundugumdaki acidan baska belirgin bi belirtim yokgerci hamilelik belirtisi olup olmadigindan bile emin değilim . okadar inanmiyorum ki hamile kalabilcegime nedense. Allahim tabiki en dogrusunu bilir ama sanki olmayacak gibi kabullenmis gibiyim
Ben de pek gogus ucu ağrısı belirtim olmazdi adet belirtisi olarak. ya da demek ki dikkat etmiyordum simdi dokununca artik farketmeye başladım . Dokununca hafif skyor gbi yapinca baya agridigini hissediyorum. insaALLAH hamileyizdir bikac güme adet olmam gerek. tabi insaALLAH gebelik varsa olmazCanım benim adet öncesi göğsüm ağrırdı bu ay farklı olarak sadece uçları ve dokununca ağrıyor inşallah hamileyizdir
5 aydir gebelik dusunuyprum ve inan 5 aydir folik asit iciyorumCANIM KENDİNİ SIKINTIYA SOKMA YALNIŞ ANLAMADIM DUALARIM SENİNLE ADETİNE KAÇ GÜN VAR BANA DA MESAJ YAZARSIN BU ARADA CANIM FOLİK ASİT BAŞLA GEBE KALMAK İSTİYORSAN
hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı yasayan arkadaşlarım . sorum şu göğüs uclariniz dokununca mi o aciyi hissediyorsunuz dokunmadan da o aciyi hissediyor musunuz? yani ben dokundugum zaman o aciyi hissediyorum baya bi hissediyorum. ama tabi adet belirtisi de olabilir emin olamiyorum. bata en fazla 2 gün var. belki de daha yakin. gögüs ucuna dokundugumdaki acidan baska belirgin bi belirtim yokgerci hamilelik belirtisi olup olmadigindan bile emin değilim . okadar inanmiyorum ki hamile kalabilcegime nedense. Allahim tabiki en dogrusunu bilir ama sanki olmayacak gibi kabullenmis gibiyim
Bu arada bi iki güne adet olmam lazim bat en fazla 2 gün var onu yazmayo unutmuşum sormussun canimCANIM KENDİNİ SIKINTIYA SOKMA YALNIŞ ANLAMADIM DUALARIM SENİNLE ADETİNE KAÇ GÜN VAR BANA DA MESAJ YAZARSIN BU ARADA CANIM FOLİK ASİT BAŞLA GEBE KALMAK İSTİYORSAN
Peki bu göğüs agrisini dokununca mi hissediyordun canim? insaALLAH canm ya cok istyorumBenim belirtim halsizlik ve göğüs ağrısı olmuştu. İnşallah gebesindir cnm.
Pe
Peki bu göğüs agrisini dokununca mi hissediyordun canim? insaALLAH canm ya cok istyorum
Ben de senin gibi idim çocukken ağır bir olay yaşadım uzun zaman hasta olamadım çocuğun olmayabilir dediler evlendim 3 ay sonra doktora gittim çocuğum olmuyor diye hamile oldugumu öğrendim ama kaybettim bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kalmışım yine sen Rabbinden daha iyi bilemezsin. Allah sana da nasip etsin inşallah canım benimhamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı yasayan arkadaşlarım . sorum şu göğüs uclariniz dokununca mi o aciyi hissediyorsunuz dokunmadan da o aciyi hissediyor musunuz? yani ben dokundugum zaman o aciyi hissediyorum baya bi hissediyorum. ama tabi adet belirtisi de olabilir emin olamiyorum. bata en fazla 2 gün var. belki de daha yakin. gögüs ucuna dokundugumdaki acidan baska belirgin bi belirtim yokgerci hamilelik belirtisi olup olmadigindan bile emin değilim . okadar inanmiyorum ki hamile kalabilcegime nedense. Allahim tabiki en dogrusunu bilir ama sanki olmayacak gibi kabullenmis gibiyim
Benim meme ucundan ziyade gogus cevresi agriyo bastirmadan dokundugumda bilehamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı yasayan arkadaşlarım . sorum şu göğüs uclariniz dokununca mi o aciyi hissediyorsunuz dokunmadan da o aciyi hissediyor musunuz? yani ben dokundugum zaman o aciyi hissediyorum baya bi hissediyorum. ama tabi adet belirtisi de olabilir emin olamiyorum. bata en fazla 2 gün var. belki de daha yakin. gögüs ucuna dokundugumdaki acidan baska belirgin bi belirtim yokgerci hamilelik belirtisi olup olmadigindan bile emin değilim . okadar inanmiyorum ki hamile kalabilcegime nedense. Allahim tabiki en dogrusunu bilir ama sanki olmayacak gibi kabullenmis gibiyim
Benim bastirinca uclari aciyor. ah bilmiyorum ki ölecegim meraktan :/Benim meme ucundan ziyade gogus cevresi agriyo bastirmadan dokundugumda bile
Dogru soyluyorsun RABBimin büyüklüğü O bizden daha iyi bilir. Hz. Meryem eşi olmadan bebek sahibi olabilmis çünkü Rabbim "ol!" demis. yeter ki o istesin. haklisin canim sonucunu ALLAHima biraktimBen de senin gibi idim çocukken ağır bir olay yaşadım uzun zaman hasta olamadım çocuğun olmayabilir dediler evlendim 3 ay sonra doktora gittim çocuğum olmuyor diye hamile oldugumu öğrendim ama kaybettim bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kalmışım yine sen Rabbinden daha iyi bilemezsin. Allah sana da nasip etsin inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?