Bi bakarmısınız?farlutal kullanımı?

bertsina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
42
0
86
Sakarya
Arkadaşlar meraba ben ilk kez tüp bebek tedavisine başlıyacağım daha doğrusu başlayıp başlayamayacağımı öğrenmek için muayene olacağım.istanbulda bi merkezle görüştüm 6 gün farlutal içip adetin 3.günü gelmemi söylediler.farlutaldan kaç gün sonra adet oluyo acaba bilgisi olan varmı?benim için önemli çünkü ben öğretmenim ve şubat tatili başlamadan istanbula gidemem yani 3.günün en erken 29 ocak olması gerekiyor.bu durumda farlutala hangi gün başlamam daha uygun sizce.görüştüğüm merkez 17 ocakta başlamamı söyledi ama bilemedim ne yapacağımı.

hoşgeldiiin aaramıza, bende öğretmenim ve tatil kolluyorum tedavimi denk getirmek için. bende kullandım farlutal. acayip sinir bi ilaç tüm hırsımı çocuklardan çıkardım, çok asabi yapıyo insanı ve şişiriyo aman dikkat. tuzlu yeme sakın. canım o adetin ne zaman başlıcağı tam bi muamma. benim 4. gün başladı. anca 3 gün geciktirebildim ben. yani son hafta rapor alıcam mecburen. ya sen niye dert ediyosunki al raporunu olsun bitsin. zaten o zamana kadarda çoktaaaaan not işi bitmiş olur
bu arada uzun protokolse eğer zaten o tedavi nerden baksan 20 küsür gün olur,yani gene şubat tatili kurtarmaz canım

banada bir keresinde bu ilacı vermişti söktürücü bu ilaç.
farlutal bittikten sonra en geç 5 gün içinde adet olursun demişti doktor
ben bıraktığımın 2. günü adet olmuştum yani kişiye göre değişiyor.

cemrehayal canım doğru aslında ama eşimde öğretmen onunda rapor alması gerekecek ve biz aynı okulda çalışıyoruz yani o yüzden biraz sıkıntı olabilir.acaba 1-2 gün sonra başlasam ilaca bişey olurmu olmaz diye düşünüyorum mesela pazartesi değil de çarşamba başlasam.
yıldız1980 teşekkür ederim ilgilendiğin için.tam olarak zamanı belli olmuyo işte oyüzden karar veremedim ne zaman başlayacağıma

tatlım mesala benim doktorum adettten 3 gün önce başlatıcaktı, bende korktum daha erken başladım çünkü sanki adet olucakmışım gibiydim. sen de öğle yapabilirsin. adetinden 3 gün önce içsen kurtarmıyomu? bu arada sen nerde yaptırıcan, nerde çalışıyosun?

benim adetim zatem yeni bitti diğer muhtemelen şubat 5-6 gibi falan olcak yani geç olur ozaman .tedavi açısından farkeden bişey olurmu acaba geç başlasam olmaz diye düşünüyorum.canım ben uzun süre adet göremediğim için gittim doktora 3 ay önce.yapılan ölçümde fsh 62 çıktı doktor yumurtalık rezervimin azaldığını hatta bitmek üzere olduğu söyledi.3 ay ilaç kullandım tabi bitkisel şeyler de içtim ve 4 gün önce yaptırdığım tahlilde fsh 23 çıktı.doktorum çok olumlu bi düşüş kısa zamanda baya düşmüş ama ben sana ilaç vererk seni oyalamak istemem tüp bebek merkezine başvur dedi.ve istanbul cerrahi hastanesini tavsiye etti ben adapazarındayım canım.

anladım canım,hemşehri sayılırız bende izmitliyim. ben o ilacı adet geciktirici olarak kullandığım için zaman gibi bi sıkıntım vardı ama sende öğle bi dert yok canım. bence sanki istediğin tarihe getirmek için kullanmak daha kola gibi geldi bana. ortalama ilaç bittikten 5 gün sonra başlıyomuş. bende senin gibi baya bi araştırmıştım .vardığım sonuç buydu ama ben 4 gün sonra adet oldum. yani tekrar söylüyorum denemeden pek emin olamassın sanki

anladım canım 1-2 gün geç başlarım büyük ihtimalle.sen neden tüp bebeğe başvurdun canım?bide hastane hakkında bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…