Bi bakarmısıniz ?Görüşlerinizi merak ediyorum

Hemen açıklıyorum hastaligi var şu siğiller çıkan hastalığı adını unuttum 4 yil arkadaşımın kocası sakladı kadında beni istemiyor ama sarılarak uyuyor telefonunda böyle seyelr yakalıyorum anlamiyorum oysa mükemmel bir adam derken derken boşanma aşamasına gelince adam açıklama yapmış hasta olduğunu siğil zamanları eşine yaklasmadigini ama cinsel ihtiyaçlarının devam ettiğini o yüzden ona bulaştırmak için sanal yolla haletmeye çalıştığını söylemiş muhtemelen durum bu gidip test yaptırın hemen

Hemen açıklıyorum hastaligi var şu siğiller çıkan hastalığı adını unuttum 4 yil arkadaşımın kocası sakladı kadında beni istemiyor ama sarılarak uyuyor telefonunda böyle seyelr yakalıyorum anlamiyorum oysa mükemmel bir adam derken derken boşanma aşamasına gelince adam açıklama yapmış hasta olduğunu siğil zamanları eşine yaklasmadigini ama cinsel ihtiyaçlarının devam ettiğini o yüzden ona bulaştırmak için sanal yolla haletmeye çalıştığını söylemiş muhtemelen durum bu gidip test yaptırın hemen
Tedavi olsalar ne olacak ki? Aldatma aldatmadır. Sanal da olsa adam işini görmek için aldatıyor eşini. Tedavi olsa da evliliğin devam etmesi gereksiz değil mi

Gecen bir üye konu açmıştı Madonna birsey sendromu. Erkeklerin eşlerini kutsal varlık olarak görmesi ve cinsel ilişkiye girmek istememesi girbi birşeydi. Acaba bu tarz bir rahatsızlık olabilirsiniz mi?

Bunun bir adı vardı hatta geçenlerde yine burda görnüştüm googlelayıp ne oldugunu öğrenmiştim.
Açıklaması şuydu:
Eş kişisi masum saf olarak görüp cinsellik yaşayamıyor dışardaki kadınları yani cinsellik düşündüğü kadınlara pis gözle bakan kişilerde bu sendrom olurmuş.
Adı hala gelmedi aklıma hay allah.
Belki okuyan biri olmuştur geçen günkü konuyu da aydınlatır bizi

Zaten baya bi zaman geçti ben boşanmak için adım attim ve kararımı çoktan vermiştim,zaten kendisine güveni olmadığı için kabullendi,bi kere dahi aramadi telafi etme tenezullunde bulunmadı,oda dünden razıymış,kolayı seçti,köşesine çekildi,sadece mahkemeye geldiğinde evet böle bi mesajlaşma var özür dilerim.bunun içinde dedi anneme,babama karsi dedi onuda.

tazminat istemelisin. başka kadınların hakkını korumak adına bu adamın cezalandırılması lazım.

olay sadece cinsellikle alakalı bi sendrom değil, çok yalan söylüyor sürekli borç çıkarıyo demişsin.
lütfen tazminatlı boşan lütfen. iki gün sonra gidip başkasının canını yakar bu.

anası olacak kadın da madem kendi oğlunu tanıyordu neden engel olmadı evlenmenize? bunlar nasıl girecek o toprağın altına, nasıl verecek bu hesapları cidden merak ediyorum

lütfen konu sahibi tazminat al nolur nolurrr

Bunun bir adı vardı hatta geçenlerde yine burda görnüştüm googlelayıp ne oldugunu öğrenmiştim.
Açıklaması şuydu:
Eş kişisi masum saf olarak görüp cinsellik yaşayamıyor dışardaki kadınları yani cinsellik düşündüğü kadınlara pis gözle bakan kişilerde bu sendrom olurmuş.
Madonna ve fahişe sendromu diyorlar buna.

Açıklaması şuydu:
Madonna fahise sendromundan bahsediyorsunuz sanirim. Konu sahibi googledan arastirsin.

adamın tek olayı madonna fahişe mevzusu değil, sürekli yalan söyleyip borç çıkarıyormuş bi de. asıl ipler oradan kopmuş.

zaten sırf yanaşmıyor diye kocasını boşama lüksüne sahip orta sınıf Türk kadınına daha rastlanmamıştır. belki önümüzdeki yüzyıl :/

Olanlar olmuš ölenler ölmüs.
Bilsen ne bilmesen ne. Varsayim olacak hersey. Burda fikirler edinip orda burda anlatma bu olabilir diye. Konusma dahi. Kendin icin ve gelecegin icin.

tazminat istemelisin. başka kadınların hakkını korumak adına bu adamın cezalandırılması lazım.

olay sadece cinsellikle alakalı bi sendrom değil, çok yalan söylüyor sürekli borç çıkarıyo demişsin.
lütfen tazminatlı boşan lütfen. iki gün sonra gidip başkasının canını yakar bu.

anası olacak kadın da madem kendi oğlunu tanıyordu neden engel olmadı evlenmenize? bunlar nasıl girecek o toprağın altına, nasıl verecek bu hesapları cidden merak ediyorum

lütfen konu sahibi tazminat al nolur nolurrr
Evet o nedenle anlaşmalı boşanmak istemedim,tazminat alacam tabi 3 yıl evlilikte totelde 5 yılıma mal oldu o evde heryerinde emeğim var karşılayacaklar tabi ,kendi çulsuz ama evin tek oğluyum babamın mali bana kalacak hepsi diyordu, cimri babası satsın bi evini ödesin tazminatı öle böburleniyordu çünkü.

Back
X