Bi bakarmısınız.

Konyakk

Mevsim bahar oluncaa...
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
1.775
6.648
108
Merhaba kızlar benim sorunun bitmek tükenmek bilmeen kv emri vakilerinde. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu. Kadın sürekli beni arıyor ve . Annem ben falancayla sana gelecem oturmaya yani gelmesi değil mesele. Benim 8 aylık bir kızım var biraz yaramaz bi bebek. Anne olan lar daha iyi anlayacaktır. Bi kurtulamıyorum gerçekten hic bizi bize bırakmıyor. Hemen olayın içine kendini katmaya çalışıyor. Havalar soğuduğu için hergün gitmek istemiyorum . Esimde hic istemiyor . Onu bahane ediyorum aradiginda ama laf söylüyor sesi değişiyor sürekli böyle. Bi akıl verin arkadaşlar ben napim ya.

Gelcem dediği zaman evde yokum , ordayım , burdayım , şurdayım deyin.

Müsait olmadığınızı gelip gidemeyeceğinizi, kızınızın bıgün biraz huysuz olduğunu söyleyin her defasında bi gün anlayacaktır.

Eşiniz de gitmek istemiyormuş.
Gelmek istediğinde de müsait değilim diyeceksiniz.
Siz herhangi başka birinin isteklerini yerine getirmek için doğmadınız.
Üzülen de üzülsün
Niye hep siz oluyorsunuz ki bu?

Hiç Bi şekilde anlamıyor hep baskı gelin gidin. Çocuğu gostermiyeceniz herhalde . 1 buçuk sene beraber oturdum en sonu bizi evden kovdu. Şimdide derdimize düştü gerçekten anlamıyorum ben ya

Eşiniz de gitmek istemiyormuş.
Gelmek istediğinde de müsait değilim diyeceksiniz.
Siz herhangi başka birinin isteklerini yerine getirmek için doğmadınız.
Üzülen de üzülsün
Niye hep siz oluyorsunuz ki bu?
Öyle yapıncada huzurumuzu bozmaya çalışıyor benim annemler gitmemi gelmemi laf ediyor

Ya bide yanında üç dört kadın suruyup getiriyo hazırlık yok bişey yok. Elalemin içinde beni mahcup etmeye çalışıyor resmen
"ben de arkadaşıma söz vermiştim 1 hafta önceden! kız hazırlık yapmış başka arkadaşlar da gelecek.
kusura bakmayın!" deyip onları öyle kapıda bırakıp gitmek lazım.

Bir daha telefonlara zamanında cevap vermeyin.Cevap vermediginizde iki saat icinde çalan hiçbir kapıyı acmayin. Üç saat sonra anne aramissin bir arkadaşımın mevludu vardı oraya gitmiştim,nasılsın ,hayirdir diyin. Sonra yine ara ara (herseferinde degil) çocuğu banyo yaptiriyordum, uyutup kendim banyoya girdim vs.bunu tekrarlayın.Ara ara olduğu için eşinizle kötü olmazsiniz kasıt yok bak,önceden bilseydim böyle olmazdı dersiniz.Ben asla yalan söyleyemem diyorsanız gerçekten bebeğinizi sarıp sarmalayip arkadaşınıza gidin

tlf bozulacak yada kapatacaksın
yada çalacak çalacak açmayacaksın , duymadım evde çocukla bogusuyorum her tlf bakamıyorum diyip konuyu kapatacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…