Bi bakarmısınız.

Gulden_1987

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
12
-36
86
Slm hanımlar bende 39+1 günlüğüm normal dogum pozisyonu almış bebek ama halen pelvis yani dogum kanalina girmemiş sizce beklermi beklenmeli mi daha böyle başına gelen tecrübelerden cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
Hmmm :63:ne garip kimsenin başına gelmemiş böyle birşey anlaşılan :işsiz:

Merak etmeyin sancı başladığı zaman kanala gidiyor 42+3 de Doğum yaptım bende kanalda değildi sancı anında döndü bebeğim

Oğlum 40+1 de doğdu . Gebeliğim boyunca karnım hep yukardaydı hastaneye gittik sabahtan aksama kafar suni sancı çektim ve 9cm açılmam oldu fakat kuzumun boynuna kordon dolanmış nabzı düşmeye başlayınca apar topar sezaryen oldum. Yani demem o ki doktorunuza güvenmeniz çok önemli kesnlıkle o ne söylerse onu yapın . Bazı bebekler çok beklediği zaman dışkılarını yutabılıyorlar . Kafanızı karıştırmak ya fa korkutmak için sölemiyorum ama doktor dediğm gibi çok önemli . Herkesın yapısı farklı arkadasınki kanala girmiş sizin girmeyebilir Allah korusun bütün ihtimalleri düşünüp hareket edin

Oğlum 40+1 de doğdu . Gebeliğim boyunca karnım hep yukardaydı hastaneye gittik sabahtan aksama kafar suni sancı çektim ve 9cm açılmam oldu fakat kuzumun boynuna kordon dolanmış nabzı düşmeye başlayınca apar topar sezaryen oldum. Yani demem o ki doktorunuza güvenmeniz çok önemli kesnlıkle o ne söylerse onu yapın . Bazı bebekler çok beklediği zaman dışkılarını yutabılıyorlar . Kafanızı karıştırmak ya fa korkutmak için sölemiyorum ama doktor dediğm gibi çok önemli . Herkesın yapısı farklı arkadasınki kanala girmiş sizin girmeyebilir Allah korusun bütün ihtimalleri düşünüp hareket edin

Tesekur ederim cevabınız için Benim şimdi son kontrolde özele gittiğim doktor bana kalsa suni sanci vererek dogurturum demişti cunki bu p.tesi gün tam 40 hafta doluyor demişti ve bebegin su oranı fazlaymış o nedenle bebek dogum kanalina inemedigini söyledi bize ama devletteki doktorlar bekletiyorlar işte bakalım

Pilates topuna oturup hafif hafif zıpla canım bir de squat yap. Duşta alaturka tuvalete oturma pozisyonunda comelip beline sıcak su tut. Eşinle korunmasız ilişki de tavsiye ediliyor.
Bana çatı muayenesinde doğumun başlaması için zorlayacagim demişti hakikaten ertesi gün doğum oldu. Sağlıkla kucağına al insallah sen de :)

Pilates topuna oturup hafif hafif zıpla canım bir de squat yap. Duşta alaturka tuvalete oturma pozisyonunda comelip beline sıcak su tut. Eşinle korunmasız ilişki de tavsiye ediliyor.
Bana çatı muayenesinde doğumun başlaması için zorlayacagim demişti hakikaten ertesi gün doğum oldu. Sağlıkla kucağına al insallah sen de :)

Teşekkür ederim âmin inşallah soylediklerinizi dikkate alacağım :KK9:

Back
X