cok bisey degil ama o ay verdigimle kirasını ödese 1 ay kendi maasıyla cocuklarıyal rahat yer icer en azındanTek kişiye vermen daha mantıklı,1 ay rahat geçinir diyorsun hem de.
bu 3 kisi arasındada karasız kaldım biri kuzenım kirada oturuyo esi sigara iciyo cok kızıyo ve 1 kızı var okula gidiyo ama kuzenımın nisap miktarını gecen altını var ona zekkat düsermi cünkü allah katında oda zengin gözüküyo nisap miktaro kadar altını olugu icin
diger bi komsu 2 cocugu var esi 1400 alıyo kiracı
digeride uzaktan akrabamız daha öncede buna verirdik annesi öldü babasıda kalp rahatsızı calısamıyo 2 kız bunlar annesi 10 yasındayken öldü kirada oturuyolar annesinde emekli maası baasıda emekli maası alıyo o kadar kiradalar 2 kızda okuyo büyük olan üni kücük olan orta okul
gönlüm buna vermekten yana ama
kuzenimede üzülüyorum karasızım
Birincisine zekat düşüyo diyosun, ona verilmez o zaman ( ki sigara parası da fena para değil, var demek ki paraları )bu 3 kisi arasındada karasız kaldım biri kuzenım kirada oturuyo esi sigara iciyo cok kızıyo ve 1 kızı var okula gidiyo ama kuzenımın nisap miktarını gecen altını var ona zekkat düsermi cünkü allah katında oda zengin gözüküyo nisap miktaro kadar altını olugu icin
diger bi komsu 2 cocugu var esi 1400 alıyo kiracı
digeride uzaktan akrabamız daha öncede buna verirdik annesi öldü babasıda kalp rahatsızı calısamıyo 2 kız bunlar annesi 10 yasındayken öldü kirada oturuyolar annesinde emekli maası baasıda emekli maası alıyo o kadar kiradalar 2 kızda okuyo büyük olan üni kücük olan orta okul
gönlüm buna vermekten yana ama
kuzenimede üzülüyorum karasızım
Bana kalırsa son seçenek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?