- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi Asksevgihuzur
-
allah razi olsunBen okurum canım
Senden de Allah razı olsun canım zaman var miallah razi olsun
Kizlar cocugum olmuyor ve bu mubarek aylarda yer gok duayla diyerek 500 yasin dagitiyorum 1 kisi 1 tane okuyacakmis bunun hikmeti oradaymis okumak isteyenler yazabilirmi lutfen...
bu ay bitmeden okuncak anlayacagin 1 ay diyormSenden de Allah razı olsun canım zaman var mi
cok sagolun Allah razi olsunbende okurum canım
bu ay bitmeden okuncak anlayacagin 1 ay diyorm
cok sagolun Allah razi olsun
amiinnnn insallaaaahhhhAllah senden de razı olsun canım Rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin
cok sagolun allah razi olsunbende okurum cnm
şimdi gördüm topiği bende okurum kızlar bende istiyom banada omurmusunuzcok sagolun allah razi olsun
canım bence toplanalım hamile kalmak istiyen okadar çok kişi varki liste yapalım vere biliyosak yakınımızdaki kişilerede verelim çümkü 1 kişi için 1 kişi anca 1 okuya biliyo okuyanlar burdan bildiri yapsın bide girdiğimiz topiklerede yazalım gelen olur belki sonra başlarızOkuruz tabiii neden okumayalim
olur cok iyi olur ya illa 500 olmasinada gerek yok 41 e tamamlasakda olur ki her gun 41 yasin cikcak kadar yapalim sonrasinda cogaldikca cogaliriz insallahcanım bence toplanalım hamile kalmak istiyen okadar çok kişi varki liste yapalım vere biliyosak yakınımızdaki kişilerede verelim çümkü 1 kişi için 1 kişi anca 1 okuya biliyo okuyanlar burdan bildiri yapsın bide girdiğimiz topiklerede yazalım gelen olur belki sonra başlarız
inşallah şimdi ozaman listede olmak istiyenler adını yazsın isimli dua makbul çümkü banada diyi yarın akşam listeyi yaparız ben başlıyom ismimm Türkan kızı şeymaolur cok iyi olur ya illa 500 olmasinada gerek yok 41 e tamamlasakda olur ki her gun 41 yasin cikcak kadar yapalim sonrasinda cogaldikca cogaliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?