Bi bakın kızlar

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Tatilden yeni geldim ve vajinam kaşıntı dan ölüyorum .Misafir var evde yanında zor duruyorum .Koku yok akıntı yok sadece kaşıntı var acaba mikrop mu kptım havuzlarda falan çok korkuyorum .Salı günü randevum var ama endiselendim çok birde adet olabilirim randevu tarihimde muane edilir mi?

Mantardır muhtemelen adetinin etkiliyeceğni sanmam muayeneyi sen anlatacaksın derdini o şlap teşhisi koyacak zaten ha ama ne olabilir tedavi için vereceği merhemi kullanamazsın o ayrı bekar mısın ?

Mantardır muhtemelen adetinin etkiliyeceğni sanmam muayeneyi sen anlatacaksın derdini o şlap teşhisi koyacak zaten ha ama ne olabilir tedavi için vereceği merhemi kullanamazsın o ayrı bekar mısın ?

Mantar mı kotu bi hastalık mı hayır evliyim

Mantar mı kotu bi hastalık mı hayır evliyim
Yani ciddi bir hastalık değil ama işte ben de uzun zamandır var ve artık kronikleşti sanırım hayatımı zorlaştırıyor çoğu zaman hissettiğim yanma ve kaşıntıdan hayattan soğuyorum baş üstü git sen canım

[Q="Benimdilemmam, post: 48093244, member: 83448"]ılık elma sirkeli su ile günde bir defa temizliğinizi yapın baya yararını göreceksiniz[/QUOTE]

Sali günü randevum var o günekadar deneyeyim

Namazdan dolayı iç giyimim hep temizdirama anlamadım .Geleceğim gün başladı .Mantar gecici bir hastalık mo peki
Yok Canım temizlikle alakası yok vücut direnciyle çok alakalı tatilde vücut direncin düştüyse yada havuzda mikrop kaptıysan olabilir. Bende de sık olur hele ki hamilelikte

Dus alirken dayanabildigi kadar sicak su ile yika bana iyi geliyordu
bide oneren olur karbonatlu su iyi geliyordu galiba ://

Back
X