- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Mantardır muhtemelen adetinin etkiliyeceğni sanmam muayeneyi sen anlatacaksın derdini o şlap teşhisi koyacak zaten ha ama ne olabilir tedavi için vereceği merhemi kullanamazsın o ayrı bekar mısın ?
Yani ciddi bir hastalık değil ama işte ben de uzun zamandır var ve artık kronikleşti sanırım hayatımı zorlaştırıyor çoğu zaman hissettiğim yanma ve kaşıntıdan hayattan soğuyorum baş üstü git sen canımMantar mı kotu bi hastalık mı hayır evliyim
Temiz tut. Çamaşırı sık değiştir ütüleyip kullan. Mantar olmuştur. Sıcak press yap
Dikkatli olmak gerek çünkü tekrarlayan birşey bu bi kere o bölgeyi kuru tutmak şartNamazdan dolayı iç giyimim hep temizdirama anlamadım .Geleceğim gün başladı .Mantar gecici bir hastalık mo peki
Büyük ihtimalle mantardır sen gene dr a git ihmal etme kaşıntısından yara bile olabiliyor
Vajinanın ph dengesinin bozulmasından oluyor geneldeMantar neden olur ki?Havuzdan denizden cikinca hemen duş aldim islak kalmadim ama her turlu insan giriypr iste havuzlara
Yok Canım temizlikle alakası yok vücut direnciyle çok alakalı tatilde vücut direncin düştüyse yada havuzda mikrop kaptıysan olabilir. Bende de sık olur hele ki hamilelikteNamazdan dolayı iç giyimim hep temizdirama anlamadım .Geleceğim gün başladı .Mantar gecici bir hastalık mo peki
may post: 48093329 .!.:Kaşıntı varsa mantardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?