- Konu Sahibi yorgunummm
-
Yol,tam yolunmalık biri çünkü..
- Slm bayanlar direk konuya girmek istiyorum benim bi arkadasim var (olmaz olasica) bayagi aramiz iyiydi ama aniden ne oldu bilmiyorum Ortak bi arkadasimiza mmis seni kiskaniyo sseninde benimde çocuğumuz olmamasına çok seviniyo yok evini öve öve bitiremiyo ( ki hic öyle saray yavrusu gibi bi evim yok) gecen aradim bi güzel kizdim sanane dedim karisma hayatimiza krizi boyle hergun aramis bak yine senin hastaneye gitmene laf etti diye kizda beni aradi ben inanmıyorum ama dogrumu diye ben şoookkk! 6 ay ne görüştük ne konuştuk dedim tabi kiz bana inandi tabi o s...gu aradim acmadi msj attim ayip degilmi diye görmeniz lazim sen demissin biri söyledi diyo kim diyorum yemin ettim ama ayip diyo Allahimmm yaninda olsa öldüre bilirdim resmen iftira atti bana sonra sana dava axicam dedim Esim polis kaynim savci bi imzama bakar ama benim Esim ehli yerleri atarsa yanarsin diyo hem suçlu hem güçlü esimede facden msj atmis diğerlerine dusmus yeni gördüm 10 temmuzda" mrb dedikoducu mmisin kocasi :))) karina sahip cik hakkimda konuşmak sizemi düştü sizde çocuğunuzla imtihan olun" kizlar ben bunu napiyim? Bana bi akil verin nolur
Anlamayanlara özet geçmek gerekirse ; arkadaş bildiğim insan bana iftira atti, dava acicam deyince de " eşim polis kaymim savci bi imzama bakar " dedi eşime tartistigimiz tarihte msj atmis (facebooktan)digerleri ne düşmüş msj aynen şu " karina sahip cik benim çocuğum olmuyorsa size ne ? Kendi çocuğunuzla imtihan olun." sizce dava acsam mi ? Yoksa umursamasam mi diye sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?