Bi bakin nolur çok mutsuzummm....

Findikkurabiyemm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
42
14
8
34
Arkadaslar tatlii bi bebegim var ama ben babasiyla hic mutlu degilim.hic bir konuda tam anlamiyla anlasamiyoruz.zaten bebis oldugundan beri cocugum benimle uyudugu icin hep salonda (bebise zarar veririm bahanesiyle )uyoyo .kac kez soyledim ama yataga gelmedi.hal ve hareketleri cok ilgisiz.sevmiyo istemiyo sanki.beni kendinden o kadar uzaklastirdiki.ailesine bile benden daha cok sevgi dolu sozler sarfediyo.ben onun sevgisini ilgisini bana verdigi degeri hissedemiyorummm.napcam ben bu iliski boyle nasil yururki.nereye kadar yurutebilirim.akil verin ne olur.:-(

Cnm çocuk var ara yerde ve de küçük olmasa hemen ayrıl derdik ama biraz sabırlı ol tatlım belki o bebek yuvanizin kurtaricisi olacak dua et

Nidali Nidali anlasarak evlendik biz evlenmeden once gayet ilgilu sevgi dolu sevildigimi hissediyodum.evlendik yinede sevdiginu biliyorum ama bunu hissedemiyorum.cok kavga ediyoruz yaptiklarini daha dogrusu hosuma gitmeyen seyleri gormezden gelirsem sorun yok ama bende insanim ne kadar zaman yapabilirim ki boyle. L Lazkizikader aahh o masum kuzumun varligi elimi kolumu bagliyo yaa sirf o eksiklik yasamasin diye bunlara katlaniyorum.dua ediyorum cunku ben esimi seviuorum ben birbirimizi tamamlamak istiyorum ayrilmak degil ki ama nasil yapabilirim bilmiyorum:-(

Bu da babalık sendromu heralde resmen bunalıma girmiş kendini soyutlamış adam:KK50:
Yani arkadasin dedigi cok dogru zmn ver bence gecici bisey birde bebeklede zaman gecirson msl hep sen bkma birazda o bksin baba oldugunu hissetsin

Benimde 11 aylık bir oğlum var bebegimin yeni doğduğu zamanlar bende öyle düşünüyordum ama sonra lohusa olduğum için daha hassas duygusal oldugumu farkettim...benim esim de, bebeğim gece uyumadigi için iste bütün gün yorgun ve uykusuz olurum diye bizden ayrı yatıyordu ben bundan rahatsız olduğumu bi kaç kez dile getirdim..bi sure sonra oda anladı boyle olmuyor dedi ve kendi geldi yanımıza biraz sabredin.. bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama ilginizi ona yoneltin, eşinizin yaptıklarına değil, bi sure sonra değiştiğini herşeyin yoluna girdiğini görceksiniz Allahın izniyle

Bence soyutlamasına izin verme. Sen git yanına. Bebeği kucağına koy ev işi numarasıyla oyalan falan. Bebeğin sorumluluğunu hissetsin. Biz babamızıda istiyoruz yanımızda de ;);)

Bir bucuk yasinda oglumuz var.evde oldugu zaman bak dedigimde yapmasini istedigim bisey varsa soylerin yapaarda bakarda onunla ilgili bi sorunum yok.benim sorunum su sevdigini onun icin degerli oldugumu soyluyo ama hal ve hareketleri tam tersini soyluyo.mesela boz nobet usulu calisiyoruz bazi zaman oluyo iki uc gunde toplam 5 saat birlikte geciremiyoruz.bu sure zarfinda sunu demiyo ben ne zmandir ailemle vakit geciremedim de onlarla oliyim cocukla oyniyim esimle biseyler yapiyim demiyo yani bir hafta gormese beni hic aklina gelmicem sanki.yanimda uyumuyo isi olunca aklina bisey gelince yanasiyo bana bende kendimi kullanilmis hissediyorum.onun icin yamasacaksa hic yanasmasin diyorum kendimi cekiyorum zaten icimdende gelmiyo artik.ailesine annesine jizkardesine oyle candan sevgindolu mesajlar yaziyoki bana gelince yok e ben kimim bu sefer onlari kiskaninca sikintili taraf ben oluyorum.yazin ayri derdim kisin ayri ne yapacagimi sasirdim ne ayrilmak istiyorum nede bu sartlarda mutlu olabiliyorum....kocam tarafindan sevilmek istiyorum sevildigimi iliklerime kadar hissetmek....ama olmuyoooo:-(

Ne diyim Allah yardımcın olsun benim sana söyleyebileceğim tek şey dua et olabilir... 400 tane ya vedud esmasini okuyup eşine üfleyebilirsin burdan bi arkadaş söylemişti ben çok faydasını gordum, ya vedud sevgi esmasiymis... bide 786 tane besmelei şerif oku ilkinde euzu besmele cekiyorsun geri kalan 785inde sadece besmele.... ben bunları inanarak okuyup faydasını gördüm Allahım izniyle sende bi dene istersen

Back
X