sana benzeyenle zaten anlaşamazsın ki :) aşkın da kuralları vardır :) ama en azından ınsan sevmelı evlenecegı kişiyi. insanların içinde soguk davranman hıc hos degıl, ınsanlara bu kadar bellı etme yani. ıcınde bencıllık yoksa, ınsanlık varsaYanindayken iyiyim rahatsiz olmuyorum ondan.baskasi olunca ben mesafeliyim biraz ozaman bozuluyo iste..sevgi degil evet ama neden bilmiyorum birakamiyorumda..farkli karakterlere sahibiz ama kendime ikiz gibi benzeyeninide buldum olmadi..terkedildim..boylesiylede nolcak sonum acikcasi bende bilmiyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizin yine begendiginiz seyler varmis.bende sadece bana olan sevgisi ilgisi beni cezbediyor..alistim ama ona bu 2 ay icinde..ask olmaz belki ama sevebilirim belkide sizin gibii..belkide mutluda olurum sizin gibi...mutlulugunuz daim olsun
Hayirlisi olsun hakkinizda..geri donus icin gurursa yaptiginiz bana gore askta gurur olmamali..seviyorsaniz cabalayin bence..ama sebep baskaysa eger cikanlarida degerlendirin derim..ben asik oldugum adami resimde hic begenmemistim mesela ama ilk goruste asik olmustum ama terkedildim orasi ayri..simdi napicagimi bilmiyorum onun sevgisi karsisinda benimki aliskanlik oldu..ayni sizin gibi allah yazdiysa bozsun dediydim simdi haziranda annemleri yollicam diyo ses cikaramiyorum sanki dilimi baglamislar gibiyim..tuhafff
Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Canm kuzenime görücü geldiler. Delimisiniz ben hayatta evlenmem bunla dedi. Sonra bi buluşalım dedi çocuk. Amcaam gut bi konus kızım dedi amcamin zoruyla gitti. Döndüğünde evse terör estirdi hic unutmam o halini. Ay bu ne kaba bi cocuk, allahim benimi siniyorsun, baba beni bunami vercen oldur daha iyu diyordu. Aradan bir hafta gecti cocuk tekrar davet ettii buda gitti. Neden gidion dedik ne bilim cairinca yok diyemedim dedi. Gek zaman git zaman bu bulusmalara uca uca gitmeye basladi. Sonucmu. 9 senelik evliler biri 8 digeri 4 yasinda 2 evlatlari musmutlu bir yuvalari vaR ve simdi kuzenim enisteme daha bi cok asik:-D
Ona sorduğumda kismetinse hayit denmiormus kuzen inanmazdim ama dilin baglaniverior der. Akisina birak hayirlisiyla mutlu ol:-D
Ailem istemiyo ya biz ya o diyo dönüşü asla olamaz diyo..birde öyle bir durum olduki birdaha nasıl güvenebilirim çok zor oysaki ben balık hafızalıyım hemen affetmeye meyilliyim 😔
30:30
Aile istemiyorsa emin olun vardir onda sizin goremediginiz bi terslik..o zaman cikanlari degerlendirin tanisin ummadiginiz biri olabilir sizinde kismetiniz benim gibiyazin tanistiginiz zaman bakalim sonuc ne olucak?? Hakkinizda hayirlisi
Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Benim size tavsiyem hiç uzatmamanız, ben sizi çok iyi anladım, siz ayrılmak istiyorsunuz ama bi tarafınız sıkıntıya giriyor sadece sizin için bir alışkanlık olmuş ve aile onayı sizi tutan şey.Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Aile istemiyorsa emin olun vardir onda sizin goremediginiz bi terslik..o zaman cikanlari degerlendirin tanisin ummadiginiz biri olabilir sizinde kismetiniz benim gibiyazin tanistiginiz zaman bakalim sonuc ne olucak?? Hakkinizda hayirlisi
Cnm dün görüştüm başta herşey iyi gibiydi ama kafama takılan bazı nedenler yüzünden vazgeçtim yani daha hazır değilmişim yada bana göre olmadığı için uyuşamadım 😔
Canim hayirlisi olsun tabi ama bi kerede karar vermeseydin keske..
Cnm doğu örf adetine çok bağlı ailesi ile oturmak isteyen ve askerliğini henüz yapmamış ama otuz yaşında olan işini değiştirmek isteyen biri çok düşündüm ailemdende olumlu bi cvp alamayınca nötr kaldım 😳
Anladim..tabii onemli kriterler varmis haklsin ozaman..askerlik aileyle oturmak is degistirmek falan zor durumlar varmis..hayirlisi yine hakkinda..umutsuzluga dusme ama sakin..
Zamanla bi bakıyosun ki seni mutlu edebilmek adına bazı zamanlar cidden çok çabalıyo. Sana kendini değerli hissettiriyo...
Seviyosun, ama insan olarak. Tipin olmadığını biliyosun ama nedense yanında olduğun zamanlarda da umrunda olmuyo tip görünüş vs.
Bu böyle devam ettikçe de noluyo biliyo musun? Aşık oluyosun.
Aynı ya, bunun aynısı benim başıma geldiği için ben çok iyi anlayabiliyorum seni.
Ben işin sonunda hüsrana uğramıştım vakti zamanında, o yüzden adımlarını sağlam at, akışına bırak ama temkinli ol derim.
En önemlisi de hakkında ne hayırlıysa o olsun :)
Ben hüsrana uğradım çünkü o zamanlar yaşım daha çok küçüktü. İkimiz de bişeyler için çok aceleci davrandık,yeri geldi birbirimize hırslandık çoğu zaman düşünmeden hareket edip birbirimizi çok yıprattık,çok zarar verdik ve sonunda da yürümedi tabi bu ilişki; 5,5 yılın sonunda acı çeke çeke ayrıldık.
Allah onun da yolunu açık etsin mazide kaldı ama onun sayesinde şu hayattan cidden o kadar çok konuyla ilgili ders aldım ki anlatamam :)
Sizin avantajınız olaylar karşısında şuan daha bilinçli hareket edebilecek oluşunuz. O sebeple de umarım kendiniz için en doğru kararları verirsiniz.
Ve dediğim de tamamen o. Önceden varlığını bile umursamadığınız adama bi bakmışsınız ki alışmışsınız.Sonra da ne ara aşık olduğunuzu anlayamazsınız o çok ince bi çizgi. O aşamayı farkedebilen var mı hala bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?