Sevilmek sevmekten daha önemli bence...O yüzden çok abes bir durum yoksa devam et.Ama nefret etmene takıldım.Nefret varsa bence zorlama.
Onun ilgisi onu birakmanizi engelliyo. İlgiyi kim sevmez ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nefretten kastim tipim degilll..iri,renkli goz,kiyafet tarzi falan bana gore olmadigi icindi..kiyafetleri degisiyor simdi benim begendiklerimi alip giymeye basladi ama tipe bisey yapamiyorum iste.. ama alistim gibi
Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Başta sevmeyip sonradan sevenler sanki daha mutlu oluyor. İlk aşklar kavgayla başlar misali...
Sizi seven, değer veren, kıymet bilen insanları üzmeyin hele de ilgiden hoşlanıp o süreçte umut verip sonra onları sakın terk etmeyin, Allah muhafaza ah almak ya da ah etmese bile bir kırgınlık olabilir. Ben olsam en çok bunun üzerine düşünürdüm.
aşık olmana gerek yokki sende onu sıgınıck bır lıman gıbı goruyorsun
aılene sole tanıyalım bırbırınımızı aceleye gerek olmadıgnı zamanlar bır seylerın olursa olucagını belırt ki onlarda bu yaz dugun varmıs gıbı hazırlanmasınlar
bu adamlada tanıs zamanını gecır eglenmene bak annnasmanıza
sana olan yaklasımına
yanında nası bır erkek modelı
hesap öderken cimrimi bunlar cok onemlı ve ılerıde hayatını ınsanın etkılıcek modeller ve tanı ıyıce en onemlısı aılesının sana olan yaklasımı
ıkı kısı evlenırken aılelerde evlenıyor
bende; dünyada birtek o kalsa almam dedim..
O beni seviyordu, bense uyuz oluyordum
Söz,nişan derken ağzım bağlandı resmen
Bi bakmışım evliyim :123:
Ayni ben istesevindim bu durumu yasayanlarin olmasina..helede sonucun olumlu olusuna...mutlulugunuz daim olsun
gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Nunu cum, -affedersin ama- bu adamla ayni yataga girmek istiyor musun? Aranizda cekim var mi? Gordugun zaman dokunmak, opmek vs istiyor musun?
Istemiyorsan evlenme. Birazcik daha zaman ver bence, bu hissiyat olusmazsa, arzulamazsan gec bence.
Bikac gorusmedir elimi tutuyor rahatsiz olmuyorum..bu tarz seyleri hayatimda tek bi kisiye karsiliksiz hissettim ben onunlada olmadi ayrildik..simdi dusunuyorum olsa naparim diye tiksinme falan yok olabilir gibi geliyor..rahatsizlik duymuyorum ama bilemiyorumda..
Istiyor musun istemiyor musun kuzum cozemedim yazdiklarindan :2::2: Bir opussen mesela, ya da dokunsan ? Dokunmak hosuna gidiyor mu bir bak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?