- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi DonukPudra
HoşgeldinnnGözün aydın canm
Allah ayırmasın birdaha. olur öyle arada kaçamaklar toparlarsn sen
Teşekkürler canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinnnGözün aydın canm
Allah ayırmasın birdaha. olur öyle arada kaçamaklar toparlarsn sen
Canım bildiğim kadarıyla kiraz sapı çok işe yarıyor. 1 litre suyla 25-30 tane kaynatıyosn. regl dönemn boyunca içiyosun.ama 3 günde 1 yenileyecen. Ben şişkinliği umursamıyorum sancı olmasın yeter benim için ama ona formül yk
![]()
ilkay gozun aydın kocan geldı bıraz sana ızın verelımmm bır hafta falan sonra aramıza katıl bıraz canlanalım![]()
Teşekkürlerben yine hergün yazarimda listem cok parlak olmayabilir
![]()
Teşekkürler canimtoparlayavagim ama bakalim, yine de tutmaya calisiyorum kendimi, bi hafta sonra iyice eskisine dönerim
![]()
Dünkü Menüm;
sabah: yine bişey yiyemedim
öğle: 1 lahmacun + salata
akşam: yarım küçük boy pizza
gece: biraz pişmaniyetutamadım kendimi
Günaydın kızlar
18 eylül menüsü
07.00- 1 bardak su
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir ve yeşil çay
10.30- 2 kuru kayısı ve 1 badem
12.30- 3 yemek kaşığı patatesli bezelye yemeği,3 yk makarna, yarım kase yoğurt
15.00- Yarım paket form karışık meyveli
17.00- 2 kuru kayısı
20.00- 15-18 tane mezgit kızartma, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
2lt su
en buyuk eksıgımız spor yapamamak hıç olmazsa gunde yarım saat yurusek az kalorı alıyoruz tamamda mevcut yağ duruyooooooooooo:18::18::18::18:
en buyuk eksıgımız spor yapamamak hıç olmazsa gunde yarım saat yurusek az kalorı alıyoruz tamamda mevcut yağ duruyooooooooooo:18::18::18::18:
ben spor yapamiyorum yani devamliligini getiremiyorumkis geliyor yürüyüş zor ama belki video izleyerek biseyler yapabilirim.. haftaya baslayayim, bu konuda da birbirimizi takibe alsak devamliligi getirebilirmiyim acaba :44:
tabıkı olur bır hedefe ulşabılmek ıçın su menu bıldırmının altında yarımsaat yada bı saat her ne olursa olsun spor olmayanları begenmeyelım hatta o arkadaşlara kuselımhıç yorum yapmayalım