• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Herkese selam :3: azminiz bol ve cumanız hayırlı olsun kızlar:114:

Ramazanda aldığım kiloları vermek için bir dost tavsiyesiyle:29:aranıza katılmak istiyorum.Zira yemek konusunda kendimi dizginlemeye çalışırken irademe yenik düşüyorum:41:

Hoşgeldin :3:

Allah kavuştursun :21:

Günlük yediklerimizi yazıyoruz dönüp okuduğumuzda fazlalıklarımızı görüyoruz kendi adıma iyi oluyor hatta kendimi firenliyorum çoğu zaman...

Bu sabah itibarı ile her cuma kilolarımızı yazacağız :16:

Hosgeldin tatlim:16: burda yediklerimizi yaziyoruz, o sebeple kendi adima soyleyeyim ben dikkat ediyorum, aman kizlara yazmayayim diye yemekten vazgeciyorum 2 gündür:30:

Hoşbuldum kuzum :54:buraya yazmanın beni de dizginleyeceğini düşünüyorum,utanırım da yemekten vazgeçerim:17:

Hoşgeldin :3:

Allah kavuştursun :21:

Günlük yediklerimizi yazıyoruz dönüp okuduğumuzda fazlalıklarımızı görüyoruz kendi adıma iyi oluyor hatta kendimi firenliyorum çoğu zaman...

Bu sabah itibarı ile her cuma kilolarımızı yazacağız :16:

Hoşbuldum tatlım:114:amin tüm bekleyenleri inşallah.

Sizlerden utanıp yemeyeceğim ben de yoksa ipin ucu kaçıyor :25:

Hoşbuldum kuzum :54:buraya yazmanın beni de dizginleyeceğini düşünüyorum,utanırım da yemekten vazgeçerim:17:

Hoşbuldum tatlım:114:amin tüm bekleyenleri inşallah.

Sizlerden utanıp yemeyeceğim ben de yoksa ipin ucu kaçıyor :25:

Ben dun gece kuzenimin düğün pastasindan bile yemedim :9: sirf buraya o pastayi yedim yazmamak icin :9: o yuzden bu topik isimizi kolaylastiracak:31:

Kızlar sizde kilo yokmuş,ama işte daha az olsun benim gibi 60 hedef 50:18:

tabloyu oluşturdum asıl benim kilomu görünce sok olcanız :27::27:

haftalık yapmadım aylık yazdım şimdilik.:34:

kızlar benim baskül yanlış galiba ya :26: bir ayda 5 kg almıs olamam dimi..
hayır diyelim ki aldım.. eee yine aynı kotları giyebiliyorum :44::44: 5kg da aynı kot olmaz ki :26:

Süpersin bebeğim :46:ben bu sabah yediklerimi yazmayayım hiç :17:günlük kalori ihtiyacımı kesinlikle doldurmuşumdur:27:akşama kadar dizginlemem lazım kendimi

Bugun yediklerimizi yarin sabah bildiriyoruz kusum :31: aksama dengelersin, hem zaten bugun aniden basladigin icin sabah yediklerini gormeyiz biz :1:

Asli tabloda dila niye orda yaziyor kilosunu yazmamissin koseye yazdigin icin :1: bide eksik arkaslar var listede :31:

evlenirken 53 kiloydum sonra aynı başlıktaki gibi yedikçe ye şiştikçe şiş oldum 58-59
53 e düşmem lazım
ne yapıyorsunuz nasıl ilerliyorsunuz
spora da gittim giderken 55 dim 58 oldum
daha çok aldım :27:

Back
X