• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Başlangıç: 63
geçen hafta: 61.4
bugün: 61.2

sadece 200 gr vermişim :14:

dünkü menüm:

sabah: 2 ceviz
öğle : gönen kebabı, pilav, şekerpare:17:

akşam: yeşil fasülye, mısır

Gönen kebabı ne kız. 200gr iyi gene bu hafta kilo almadığına şükretmelisin bence :27:

Bende zayiflamak istiyorum beni de araniza alirmisiniz gecen sene diyetisyene gittim 10 kilo verdim ama 3 kilosu geri geldi . simdi 68 kiloyum hedefim 60 kiloya dusmek

Düzenli bildirim yapacaksan, menü eleştirisi ve cuma günleri kilonu yazacaksan buyur gel cnm

Yine ben :ssz: az önce işlerim vardı yazamamıştım

Dünkü menüm

Sabah hamburker ekmeği arası peynir
1 bardak çay

ara neskafe

öğlen çok az makarna - Salata

ara bir kaç tane çubuk kraker

akşam 2 fincan çay
yumurta
peynir
salatalık
1 dilim ekmek

iki bardak su :24:

Başlangıç kilo 78.6
Bugünkü kilo 76.5 400gr vermişim.

Bu menüye iyi 400gr vermissin :30: hamburger ekmeği:20: 2 bardak su:20::20:

baslangic kilom 12.09.13: 96.6
hedef kilo: 66
gecen haftaki kilom: 89.7
suanki kilo: 90.1

regl oldum.. 400 gr almisim...

benimde bugün reglimin son günü:26: etkisi yoktur ama dimi bitti sayilir artik :27: kilo vermeliyim yaa esimle iddiaya girdim az önce :52:

Ebruuuss nerdesin :44: calismaya mi basladin, goremiyorum seni:31:

Günaydın kızlarr. Hadi cumartesi çalışanları görelim:ssz:

20 eylül menüsü
07.00- 1 bardak su
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir ve yeşil çay
10.30- 2 gün kurusu, 2 badem
12.30- 1 kase çorba
15.00- Yarım paket form limonlu
17.00- 2 gün kurusu
20.00- hımm… 2 Parça kızarmış tavuk ve salata bide gece bi ara minnak bi çikolata yedim:27:
3lt su
Özlemişim çikolata yemeyi yaa :17:

gunaydinnnnnnn... holmes menun super bence.. ben sahsen saldim kendimi.. yemek deilde galetalarla peynirle geciatiriyorum gunleri...

sabah: 1 galeta + dil peyniri

ara: 1 galeta + 3 dilim light kasar

ogle: peynirli tortellini (3 yk)

aksam: labne peyniri+ galeta

gece: 10 grbitter cikolata

2 turkkahvesi, 1 caramel latte
1 litee su... kendime gelip biraz duzgun yemekler yemeliyim..

suan cok aciktim hemen biseler yixemm:(

gunaydinnnnnnn... holmes menun super bence.. ben sahsen saldim kendimi.. yemek deilde galetalarla peynirle geciatiriyorum gunleri...

sabah: 1 galeta + dil peyniri

ara: 1 galeta + 3 dilim light kasar

ogle: peynirli tortellini (3 yk)

aksam: labne peyniri+ galeta

gece: 10 grbitter cikolata

2 turkkahvesi, 1 caramel latte
1 litee su... kendime gelip biraz duzgun yemekler yemeliyim..

suan cok aciktim hemen biseler yixemm:(

Teşekkür ederim canm ama yağda kızarmış tavukdu yediğm. Kendimi engelleyemedim valla.öğlen yemek yemiş olsaydm salatayla geçiştirirdm ama kızartma vardı öğlen sadece öorba içtim böyle oldu:49:.
Bence sen daha galeta alma :1:

selamlar fit hatunlarr

sabah
sütle müsli

öğlen
omlet
domates
zeytin
biber

akşam
taze fasülye
bulgur pilavı

aralarda
yeşilçay
siyah çay
birde halley yedim ama çeyrek :31:

kizlar menuleriniz harika:46:

Bide ben söyleyeyim:17:

Cuma

Sabah
*süt+5 bisküvi

Öğle
*cay+5 biskuvi daha (yemege çıkmak istemedim)

Aksam
*patlican yemeği
*az makarna
*marul bi kac parca

Aksam yarim saat yürüyüş yaptik esimle, ama elimizde dondurmayla :27: 2 top yedim :30:

Su 2 bardak ictim :18:

Dün isten ayrildim, artik evde olacagim, kpss ye hazirlanacagim.. artik daha cok su icebilirim çünkü artik tuvalete gitme korkum yok :9: eminim isyerinden daha fazla hareket yapabilirim evde, orda aksama kadar bilgisayar basinda oturuyordum, simdi sabahtan beri ari gibi calisiyorum :6:

kizlar menuleriniz harika:46:

Bide ben söyleyeyim:17:

Cuma

Sabah
*süt+5 bisküvi

Öğle
*cay+5 biskuvi daha (yemege çıkmak istemedim)

Aksam
*patlican yemeği
*az makarna
*marul bi kac parca

Aksam yarim saat yürüyüş yaptik esimle, ama elimizde dondurmayla :27: 2 top yedim :30:

Su 2 bardak ictim :18:

Dün isten ayrildim, artik evde olacagim, kpss ye hazirlanacagim.. artik daha cok su icebilirim çünkü artik tuvalete gitme korkum yok :9: eminim isyerinden daha fazla hareket yapabilirim evde, orda aksama kadar bilgisayar basinda oturuyordum, simdi sabahtan beri ari gibi calisiyorum :6:

:20::20: diyetteki bi bayana yakışmayan hareketler bunlar :1::1: Bende kpss kursna yazıldm, işten ayrılmayı düşünüyodum ama kardeşim bu sene öğretmen lisesini kazandı (ben direttim oraya gitsin diye) babamda onun okul yol masrafını bana yıktı:50: Görünüşe bakılırsa çalışmaya devam:14::14:

:20::20: diyetteki bi bayana yakışmayan hareketler bunlar :1::1: Bende kpss kursna yazıldm, işten ayrılmayı düşünüyodum ama kardeşim bu sene öğretmen lisesini kazandı (ben direttim oraya gitsin diye) babamda onun okul yol masrafını bana yıktı:50: Görünüşe bakılırsa çalışmaya devam:14::14:

yyaaa dondurma haric iyi bi menü bence :15:
Anladim canim,calisirken hazirlanmak zor, bi de ev isleri olacakti ben psikolojim bozulmasin diye biraktim artik rahat rahat hem ders calisir hemde evimle ilgilenirim dedim :31: insallah sende kursa giderken halledeceksin kiii :16:

yyaaa dondurma haric iyi bi menü bence :15:
Anladim canim,calisirken hazirlanmak zor, bi de ev isleri olacakti ben psikolojim bozulmasin diye biraktim artik rahat rahat hem ders calisir hemde evimle ilgilenirim dedim :31: insallah sende kursa giderken halledeceksin kiii :16:

Bende dondurmayı diyorum kiiiiiii :33: eşinle iddiaya girdin unutmaa:37: İnş memur oluruz kurtuluruz şu özel sektörden. Bugün bile çalışıyorum ya hemde akşam 6.30a kadar:5:

Bende dondurmayı diyorum kiiiiiii :33: eşinle iddiaya girdin unutmaa:37: İnş memur oluruz kurtuluruz şu özel sektörden. Bugün bile çalışıyorum ya hemde akşam 6.30a kadar:5:

masum2 top sade dondurma yahuuuuu:131: esime göstereceğim kilo nasil verilirmis :41: o göbüslü kalacak :9:
Allah yardimcin olsun tatlim, insallah önümüzdeki sene memur olacağız :16:

Back
X