- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
neypira zamanında sanal seks yapmalarının suçunu internete atıyodun bakıyorum bi baltaya sap olamamanın sucunuda ınternete atmışsın vallahi pes!
Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Hiçbirşey yapmak istemiyorum aslında biyandan da onlar gibi olmak istiyorum ...
nası ya
şok oldum ya 21 yaşında gencecik kız ..yazık doğrusu"Bi baltaya sap olamadım" diye konu açmış fekat "Balta" yı çoktan tutmuş gibi....
Fantezi dünyasının zenginliğiyle önü açık gibi geldi bana.
daha ne istiyorsun arkadaşlarım üni mezunu ve bu işleri yapıyorlar kendini geliştirip yükselirsinİş buluyorumda ya markette kasiyerlik yada mağazalarda satış temsilcisi gibi işler. Çünkü artık iş bulmak kolay değil lise mezunu bile olmayınca ancak böyle işler bulunabiliyo. O işleride hep yaptım zevk almayarak yapıyorum mutsuz oluyorum
şok oldum ya 21 yaşında gencecik kız ..yazık doğrusuyanlış naltalara sap olmuş
bizim nesil ahlaklıydı diyeceğim de bende bu arkadaşla aynı nesil sayılırım ben okuyunca utanıyorum bunlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum...nesille değil kişiyle alakalı bende hemen hemen aynı neslin çocuğuyum ama aynı neslin ahlaksızlıklarında boğulmadım çok şükürBiz 21 yaşındayken karşı cinsle "bir bakışmak" mevzusu bile 15 gün giderdi...
Bizim nesil mi çok "Kaplumbağa" idi yoksa bu nesil mi çok "Panter" ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?