:Saruboceq:bi ben kaldım herhalde diyorum aranızda hala bekleyen off zamn çabuk geçsin herkes adına sevinirken kendim adına üzülüyorum birazda umutluyum ama biraz sabır gerekecek biliyorum bende hamileyim dicekmiyim acabaaaaaaaaaa] nagihan die bi arkadaşım vardı aynı zamandr bekliyorduk sanırım hamiş çokkkkkksevindim doğruysa
canim Insallah bu ay o bekledigin ay olur.
benim de uc yila yaklasti.
sebepsiz bizdeki, sizde nedir sorun?
bir kere hamile kaldim olmadi( 11. haftada kaybettim.
inan hic olmayacak saniyorken bir bakiyorsun oluyor pat diye, yeterki saglikli olsun. Allah dualarimizi duysun Insallah su mubarek gunde.
Ay ınsallah bu ay ugurlu gelır bu mubarek gun bıze hayırlı haberlerı getırmıstır bu mubarek gunde dualarımızı gerı cevırmez ınsallah yuce mevlam
çok iyi anlıyorum seni alah önce size sonra bana versin benim biraz daha dayanma gücüm var ben beklerim canımyanlız değilsincanım
bu haberleri okudukça okadar üzülüyorum ki çünkü benimde olmuyordu 2 kere tüp bebek denedik birinde hiç olmadı birinde ise kalbi atmadığı için 8 haftalıkken kaybettim arkasından kitle operasyonu oldum kanserden korkmadım tüp bebekteki test gününden korktuğum kadar.......
umarım allah hepinize bir evlat nasip eder ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve rabbime çok dua edin 4444 yapın mevlüt okutun sadaka verin çocuk için okunan duaları okuyun......
rabbim için hiç bir şey zor değil yeterki biz istemesini bilelim
canım allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin insallah dualarım sizlerle:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?