bi ben kaldım herhalde 6 yıla yakındr bebek isteyen

yanlız değilsin canım bende 9 yıldır bekliyorum.rabbim daha fazla bekletmez inşallah hiçbirimizi...

sednelr çok hızla geçiyor inşşlah biz bunun karşılığını her iki tarafta alcamız inanıyorum herkes bana imtihan diyor bu yinede güzel bi imtihan bence her yıl her ay hergün beklemek çok zor biliyorum hiç aklından çıkmaması nne yapmak lazım bilmiyorum beynim istemesede güdülerim istiyo çok garip bi durum .sende bi problem varmıydı canım ?bizde şimdiye kadr yoktu bende allahım bi problem olsada onu tedavisini arasak diyordum bu ay varikosel olduğunu öğrendik ve ameliyat oldu çok şükür bundan sonra nelerin beni beklediğini bilemiyorum ama hayırlısı ve sağlıklı bi evlat olacaksa isterim herkes gibi ama çabuk gelsin çok özledim çokkkkkk

canım yaa seni çok iyi anlıyorum okadar zorki beklemek özlemek .imtihan ama gerçekten zor bir imtihan rabbim kolaylık nasip etsin hepimize .bizdede problem yoktu canım taki bu yıla kadar .ben 3 kez hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı .buyüzden araştırma yapıldı ve kanpıhtılaşması çıktı .ayrıca tiroit sorunum var .yıllar geçtikce bakalım daha neler çıkıcak .ben artık gerçekten yoruldum ve oluruna bıraktım.rabbim neylerse güzel eyler .ençok istediğim şey kkda herkese hamileyim diyebilmek ama olucakmı onuda bilmiyorum.sadece dua ediyorum.senin dediğin gibi sağlıklı olsun hayırlı olsun inşallah.canım sende kafanı rahat tut .hayatta herşey çocuk değil aslında evinde huzur olsun sağlığın yerinde olsun .ee tabi evlatda isteniyoda artık allahın takdiri..öpüyorum seni inşallah enkısa zamanda minişine kavuşursun canım..

canım çok duygulandım çok doluyum ondan olsa gerek ama biliyorumki kan pırtılanmasının bi çaresi var inşşlah hemen bulunur. Ruh halimde iyce bozuldu hayat bazen öle zor geliyoki panik atak oldum kimselere diyemiyorum canım çıkıyo sanıyorum bazen dedğin gibi bebek herşey değil sağlıklı bi anne olmak istiyorum acaba bebeğim olmadı diyemi mutsuzum bilmiyorum uff pskolojim bozuldu bizdede yoktu dedğim gibi ama son zamnda varmış allah hayırlısnı versin bizlere bazen diyorum bitane ver koklamalık sevmelik die bilmiyorum doğrumu söylüyorum çok sıkılıyorum çokk hastalık hastası oldum iyce

canım pıhtılalmanın tedavisi var fakat kesin sonuç alınamıyabiliyo .şuanda sadece coraspin ve folikasit alıyorum .hamiş kalırsam şayet iğnelere başlıycaz hergün iğne anlıyacağın.bunları düşünmek benide çok yıpratıyo ama nasipte nevarsa onu yaşıyosun.
ayrıca bende panikatak artı depresyon tedavisi gördüm 6 ay .ilk bebeğimi kaybettikden sonra çok zor günlerdi ama geçti .lütfen güçlü ol ve yardım al yoksa kendi başına aşamıyosun.ilerde daha çok sorun olur senin için.canım dualarınıda eksik yapma .yarabbim sen bilirsin hesapsız katından hayırlı evlatlar istiyorum dee .inşallah rabbim duyar sesimizi.herşey gönlünce olsun .derdi veren rabbim dermanınıda verir inşallah..

aminnnnnn amin ii bi pskolog bulmam lazım nere gitcemide tam bilmiyorum bazen yani çoğu xamn yaşamamın bi anlam taşımadığını sanıyorum eşimi çok seviyorum çok şükür rahatım ama içim çok mutsuz çokkkkkkkhastalık hastası oldum kendimi dinleye dinleye

canım yaa kıyamam lütfen öyle şeyler düşünme .tabiki yaşamamızın anlamı var .sevdiklerimiz var en önemlisi değer veren eşlerimiz var .sen biran önce yardım alırsan bak bunların hepsi geçicek.ben bi dönem dışarı çıkmak istemezdim nedeniyse çocuklarıyla gezen insanlar .neden bende olamıyorum diyodum ve kendimi hep aşağı görüyodum ben beceremedim anne olmayı diyodum.ama çok boş bu düşünceler.umarım sende enkısa zamanda düzelirsin.

aynen bu sölediklerini yaşıyorum yardım alırsam en aşağı bi yıl sürüyomuş ben 1 yılımı daha feda etmek istemiyorum inşşlh herşey güsel olcak öle düüşünmeliyim öle olsun inşşah sende bende bizim gibi anelik arzusuyla tutuşanlar bi gün vızıldayan bebeklerimiz olsun uyutmasınlar bizi:)razıyım koklamak için herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…