Vallahi neden yorum yapılmadı bilmiyorum , ilk yorumcu olarak sana kocaman teşekkür sunuyoruz :)Kimse neden. Yorum yazmamış merak ettim..
Eski konularınızı okumadım.konuyu bilmiyorum.Anladığım kadarıyla boşanıyorsunuz.hayırlısı olur sizin için inşallah.
Ve çok düzgün iyi biri Karşınıza çıkar ve tüm Yaşadığınız olumsuzlukları size unutturur inşallah.
Teşekkür ederim. Çok doğru söylemişsin anlatmaya çalıştığım buydu aslında, beni aşağıya çekiyor. Ben adım atarak geri de bırakıyorum bazı şeyleri, ama sanki bir iplé zorla çekip tekrar aynı kötü günlerin içine cekilmeye çalışıyorum.Fiks anne sözleri işte. Bence seni etkilemesine izin verme.
Bizim ailede de öyle eleştirilr bitmez yıldırır. Ben artık duymamaya çalışıyorum güya iyilik için ama insanı aşağı ve çekiyor anlamıyorlar işte.
Güçlü durman su surectencok güzel çok takdir ettim. Umarım çok çok mutlu olursun yeni başlangıcında.
Güçlü durmaya devam et anneler işte böyle nr yapalım. Duymamaya çalış zor olsa da.
Evet mesleğim var ve yeterli zamanım da var çok şükür.Kendinize ait mesleğiniz var mı? Mesleğiniz kendinize Zaman ayırmanızı sağlıyor mu? Anneler böyledir sakın üzmeyin Can'ınızı. Eğer Zaman'ınız kalıyorsa ve mesleğiniz varsa her şey cok daha kolay olur.
Evet mesleğim var ve yeterli zamanım da var çok şükür.Kendinize ait mesleğiniz var mı? Mesleğiniz kendinize Zaman ayırmanızı sağlıyor mu? Anneler böyledir sakın üzmeyin Can'ınızı. Eğer Zaman'ınız kalıyorsa ve mesleğiniz varsa her şey cok daha kolay olur.
Teşekkür ederim guzel yorumunuz icin.Eski konularınızı bilmiyorum ama tebrik etmeden geçemedim.
Boşanmanın ardından oldukça sakin ve mantıklı kalabilmişsiniz. Kendinizin kıymetini bilmeniz ne güzel.
Anneniz bile olsa bu bakış açınızı kimsenin bozmasına izin vermeyin. Zira kolay bulunan bir şey değil. Yakında bozacak gibi geldi çünkü dikkat edin!
Ben annemlerdeyim tatil olduğu için.Annenmi senin evinde kaliyor senmi annenin?
Anlamadigim annen senden ne istiyor?
Gerçekten kutluyorum...işte bu. Sen niye gideceksin ki bassın o gitsin.Benim evim cok güzel ve geniş. Artı kiram çok uygun. dar bi eve eşyamı da sığdıramam.
Ev sahibim ve komşularımdan cok memnunum. Bu durumda tekrar düşündüm ve böyle bi sıkıntıya değmeyeceği kanaatine vardım.
Senden ne istiyor derken. Gercekten ne istiyor?Ben annemlerdeyim tatil olduğu için.
Bilmiyorum ki iyiligimi istiyodur heralde
Öyle mi diyorsunuz, ben orada hata yapmışım o zaman.Anne rahatlamak istemiş sizden de bi iki allah onu bildiği gibi yapsın evet anne nerelere vurayim başımı haklısın falan duyup!!! ahan da tamamdır bi daha "hata" yapmicak yavrummm ohh demek istemiş.. siz mantikli ve olgun durunca biraz korkmus anlamiyor mu acaba olmus..
Anne yüreği böyle hafifliyor sanırım.. yoksa sizin mutlu rahatlamis halinizi zehirlemek ister mi hiç?
Teşekkür ederim, o gitti zaten. Ben de ev eşya değiştireyim diye bi gazla gittim ama sonra çok mantıksız geldi. Yeni bir hayat kafada başlar. Kafamı degistirmedikten sonra ülke de değiştirsem boş diye düşündüm.Gerçekten kutluyorum...işte bu. Sen niye gideceksin ki bassın o gitsin.
Annen de üzülüyor işte kendince ne yapsın kinlenmiş.bosver duyma geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?