• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bitmedi

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
Iyi sabahlar gecenlerdede konu acmistim ev kvmin ama yanimizda oturmuyor esyalar hersey onun ama bi eksigimizde yok herneyse ben bundan rahatsiz olup baska eve cikalim diye kiyamet kopartip uzmustum onu gonlunu aldim herneyse bugun yine muhabeeti acildi baska ev icin daha baya beklicekmisiz bense ev bakmaya baslamistim bile moralim bozuldu ancak gezmemiz(sehirler arasida dahil) disarda yemelerimiz benzin parasi yeni aldigimiz motosiklet motosiklet dediysemde o paraya guzel bi araba alinir onun yuklu kredisini oduyoruz biraz ve faturalar vs ve ben calismiyorumda o tek calisiyor ayri eve suan cikmamiz icin gezmeleri unutmam gerek hatta gezmeyiz motoruda satsak ustune paramiz bile kalir diyor ama ben ondanda vazgecemiyorum acaba cok mu takiliyirum sonucta ev var esya var birazcik uzun kalsak ne olur ki diyorum ama sonra yine takip duruyorum... aramizda cok cok iyi yeni evliyiz bu ev mevzu disinda birlikte harika bi ciftiz diyebilirim bu yuzden bazende en azindan huzurum var birlikte vakitte geciriyoruz gezip tozarizda evide sonraya birakiver gerginlik cikmasin bosa diyorum .. biraz dertlesmek istedim galiba :/

Iyi sabahlar gecenlerdede konu acmistim ev kvmin ama yanimizda oturmuyor esyalar hersey onun ama bi eksigimizde yok herneyse ben bundan rahatsiz olup baska eve cikalim diye kiyamet kopartip uzmustum onu gonlunu aldim herneyse bugun yine muhabeeti acildi ayri ev icin daha baya beklicekmisiz bense ev bakmaya baslamistim bile moralim bozuldu ancak gezmemiz(sehirler arasida dahil) disarda yemelerimiz benzin parasi yeni aldigimiz motosiklet motosiklet dediysemde o paraya guzel bi araba alinir onun yuklu kredisini oduyoruz biraz ve faturalar vs ve ben calismiyorumda o tek calisiyor ayri eve suan cikmamiz icin gezmeleri unutmam gerek hatta gezmeyiz motoruda satsak ustune paramiz bile kalir diyor ama ben ondanda vazgecemiyorum acaba cok mu takiliyirum sonucta ev var esya var birazcik uzun kalsak ne olur ki diyorum ama sonra yine takip duruyorum... aramizda cok cok iyi yeni evliyiz bu ev mevzu disinda birlikte harika bi ciftiz diyebilirim bu yuzden bazende en azindan huzurum var birlikte vakitte geciriyoruz gezip tozarizda evide sonraya birakiver gerginlik cikmasin bosa diyorum .. biraz dertlesmek istedim galiba :/

Hayalleriniz gerçekleştirmek için sizin de çaba göstermeniz gerekiyor. Çalışmayı düşünmüyor musunuz?

Hayalleriniz gerçekleştirmek için sizin de çaba göstermeniz gerekiyor. Çalışmayı düşünmüyor musunuz?
Calissam kiralik eve cikabiliriz cok rahat suan diye dusunuyorum aslinda onada soyledim ama ben boyle iyiyim diyor acikcasi bende hicbirseyden eksik kalmayip ayni zamandada yatayim modundayim onunda farkindayim .. ama calismak iyi olacak

Ohoo sen de hem gezmelerden vazgeçemiyosun hem de ev diye adamın başının etini yiyosun.
Öyle hem çalışmayım, hem gezeyim hem de evim olsun dersen daha çok beklersin:KK51:
Madem bu kadar taktın ev konusuna ozaman elele verip çalışacaksın ve bi'süre gezmelere, harcamalara dikkat edeceksiniz.

Ohoo sen de hem gezmelerden vazgeçemiyosun hem de ev diye adamın başının etini yiyosun.
Öyle hem çalışmayım, hem gezeyim hem de evim olsun dersen daha çok beklersin:KK51:
Madem bu kadar taktın ev konusuna ozaman elele verip çalışacaksın ve bi'süre gezmelere, harcamalara dikkat edeceksiniz.
Problemde orda gezmeyi birakip kendimi is ev yaparsam cok bunalirim ben busefer suankinden fazla ariza yaratirim en iyisi beklemek olacak anca ozaman o tek basina hhalledebilirhem yatip hem savurup gezelim hemde ev olsun istemem bencede zor :D farkindayim

Kendinde hatani goruyorsun zaten daha ne kafaya takıyosan anlamadim
hem çalışma hem lux motorla gez toz hem çalışma hemde ayri ev iste olmuyor canim öyle armut pis ağzıma düş
EVet hem hatami goruyorum hem takiyorum cok fena bazen problem orada :D engellemeliyim

Back
X