Bi boşanıyorum hikayeside benden

Görümceme gideceğim günü yanlış söyledim bilerek amacım sadece işe başlayıp başlamadığını öğrenmekti o yokken gidebilmek için

Sabır mı diyim dayanmak mı düzelir umudumu bilmiyorum da beyzade bana mesaj atmış sen gittinde insan olduğumu hissettim ben be yazmış bide
Hep öyle olur ayrılığın ilk günleri erkekler için, sonra salya sümük, kadın düşmanı pis davar

Hep öyle olur ayrılığın ilk günleri erkekler için, sonra salya sümük, kadın düşmanı pis davar
Ben hayatımın en kötü iki yılını onunla yaşadım bundan sonrası güzel olsun diye uğraşıcam o hayatının bundan sonrasını sanmıyorum ki insan gibi yaşayabilsin.Meylettiği maddeleri kullanır kullanır Bi gün yalnız başına o evde geberip gider belli mi olur

Şükür etmelisin haline 2 yilda kurtuldun bu manyaktan. Calismiyorsan is bulursun kafani dagitmak icin hobiler yaparsin keyfine gore yaşarsın çocuk ta yok sanırım. Çöpünü bile bırakma onda polisle git al herseyini çik. Yeni hayatın hayırlı olsun canm Allah guzel insanlarla karşılaştırsin..

En büyük şükürüm içimde en ufak Bi pişmanlık acaba keşke yok.Bu bana yetiyor şuan için çok yanlış biriyle evlendim evet ama benim hayatım güzel olucak inşallah.Ailemlemi yaşasam başka Bi şehiremi gitsem filan bir sürü düşünce var kafamda ama en azından kendimi fikren toparlayana emin olana kadar annemin dizinin dibinde oturucam sonrasına bakıcam artık Allah hayırlısını versin bundan sonrası için ne diyim

En hayirlisi ailenle kalmak. Çünkü bir süre kendini toparlaman gerekecek içinde boşluk olacak. Uzaklaşırsan hata yapabilirsin o zaman daha çok üzülürsün. En güzeli ailenin yani. En önemlisi de ayaklarının üzerinde durman. Yeni hayat yeni iş yeni hobiler kocaman bir yeni başlangıç..

Allah'a şükür ki o psikopattan bi çocuğum yok o benim şansım olucak kendimi toparlama anlamında.Belki yıllar sonra Bi çocuğum olsaydı da ben baksaydım o herif lazım değildi dicem bilmiyorum ama şuan şansım.O yüzden kurs, iş artık hangisi olursa kafama yatan Bi yerden başlıca yeni hayatıma

Allah yardımcın olsun canm herşey gönlünce güzel olsun insallah. Kendine inan, ayaklarinin ustunde durduktan sonra kimseye muhtac degilsin, sevgiyle kal

Kız valla tamda içimden geçenleri yazmışsın keşke yapabilsen bunları
işte ozaman için rahatlar

Yaşadığınız ev kimindi? Şeytan der ki polisle git o eve o adamı alma nereye giderse gitsin. Ama psikopat diyorsunuz bu durumda en iyisi canınızı kurtarmak..

Boşanma davalarında benim gördüğüm ilk başta Ne aldıysanız o yanınıza kalıyor.Bence gidip herşeyi alın

Gözü döner hırsız diye bağırıp evi yakmaya bile kalkar valla
Polis eşliğinde gitmek çok mantıklı. Aslında sizi kovduğu zaman keşke ilk önce polise gidip tutanak tuttursaydiniz, siyasetçi olsaydınız. Şimdi ben kovmadım kendi gitti diyecektir.

Ben ankarada yaşıyorum.Görümcemden öğrendim işe başladığını.Yok adam keyif yapıyor ne pişmanlığı.Altınları vermemek için işten çıkıp gelirim yok ödeyemem diyebilecek biri
Valal senden sonra istenmi cikar atilirmj birak gebersin pislik nne demek valizle kapiiinnin onune atti. Git esyalarini polis esliginde al ve cik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…