• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi care lutfen 6senelik evliyim esim su anda cezaevinde kaynimla gorumcemle hep kavag ettik 3senedee

Yardim edin hep kavga etik esimin ailesiylene aradilar beni esim iceri girince ne sordular esime maddi olarak destek olmadilar hep bem destek oldum 3senede simdi son aylari kaldi oglum oglum diolr gecenlerde kaynima mesaj attim dedimkk bi zahmet evde ol abin aricak seni bana mesaj atmis bana mesaj atma arama sil numarimi ortada bi sorun yokken bende kizdim kopek yazdim oda birton laf salak aptal daha neler ben ondan 9yas buyugim sonunda serefsiz yazdim 2gun sonra gorumcemi aradim tam konusucaktkm bir ton laf sennkimskn nasil sefersi dersin kardesime sen artkk bizim aileye olmasin dedi kafamdan vuruldum benim uerimde siz olsaniz bu lafa ne yapatdiniz agir degilmi

Ya inanamiuorim bana esim cok cektirdi zamaninda bina ragmen birakmadim hep yaninda oldum maddi manevi ama ne oldu sonunda bi serefsiz dedim diye swn bizim aileye olmazssin diyo gorumcem 3senede ni kere gormeye gelmedi kayinlaeim gelmedi burda degiller antepdeler annesi 2kez geldi oda bi ton lafla biktim herkesrwn

Derdinizi biraz olsun anlaşılır yazarsanız daha çok yardımcı olunur.

Anlayamadım valla açıklayıcı yazsanız illlakkiii bir yardimimiz dokunur.

Okadar sinirliyimki kaynima serefsiz dedim die esimin ailesi sen bize ailemiE olmazsin bu laftan sonra dediler bende tmm bosanirim dedim esim ceza evinde bi ay sonra cikcak vok gururumu kirdilar daha esimin haberi yok ne yapsam

Küfür etmeseyidin keşke iyi gününde yanında olmayanlar kötü gününde olsalar ne çıkar boşver hepsini eşine anlat biliyordur zaten gerçek dostunun eşi olduğunu kör değil ya hayatına bak

Yani esimin cikisina bi ay var hayalerimi hep yiktilar size gorumceniz bizim aileye olmasin dese ne yaparsiniz

Maddi olarak hic bakmadilar hep ben baktim3sene bi tisort bile almadilar simdi abimiz canimiz oldu sizce esime desemmi simdimi seni dusunuyolaf ben esimle bosanmayi dusunuyorum sizce ne yapsam

karsınızdakı kım olursa olsun yazdıgınız gıbı kopuk kopuk ıletısım kuruyorsanız hıc kımseyle anlasamazsınız
soylıyım dedım,
hc bırsey anlasılmıyor
nladıgım kadarıyla yorum yapım kımse durduk yere numaramı sıl demez kı bu kaynınızsa
velhasıl sıl dedı dıyelım belkı baskasına yazıyorduda sıze kazayla gıttı mesaj
hemen kopek serefsız demeden once ıyı anlasaydınız keske bu yasıma geldım daha kımseye kopek serefsız dıye tartısmaya gırmedm yahu
aynı evde yasamadıgınıza gore mesafe koyarsınız olur bıter

Mesafeliydik zaten evet kufur etmicektim ama piskolojim cok bozuk birde esimin ailesi diyoki esim icin eger bu serefsiz lafini kaldirirsa esimi silceklermis yaparlar dediklerini ne olcak benle esim nasil evimizi kurcaz tek basina perisan olcaz ceza evinden yeni cikmis adama desteksiz ayakta duramaz bence ne yapcam ben

Mesafeliydik zaten evet kufur etmicektim ama piskolojim cok bozuk birde esimin ailesi diyoki esim icin eger bu serefsiz lafini kaldirirsa esimi silceklermis yaparlar dediklerini ne olcak benle esim nasil evimizi kurcaz tek basina perisan olcaz ceza evinden yeni cikmis adama desteksiz ayakta duramaz bence ne yapcam ben
koskoca adam anasından babasından para almadan hayata tutunamıyorsa...
karı koca calısır altından kalkarsınız kımsesız ınsanlar nasıl yasıyor
ıletısım seklınız cok tuhaf geldı bana bılemıyorum

Siz benim yasadiklarimi hayatimi bi bilseniz benim yerimde kim olsa coktan esini ailesini birakmis gitmisti kafam cok dolu suanda yazarken bile titriyerek aglauarak yaziyorum ya sizce esim bu serefsiz lafini kardesine dedim die tavri nasil olur

Siz benim yasadiklarimi hayatimi bi bilseniz benim yerimde kim olsa coktan esini ailesini birakmis gitmisti kafam cok dolu suanda yazarken bile titriyerek aglauarak yaziyorum ya sizce esim bu serefsiz lafini kardesine dedim die tavri nasil olur
olayın ne oldugunu neden dedıgınızı sorar
sızde acıklamasını yaparsınız
ama numaramı sıl dedı dıye serefsız demenıze tepkısının ıyı olcagını sanmıyorum
adamın ne serefsızlıgını gorduysenız anlatırsınız
kocanızı ben tanımıyorum sonucta sız daha ıyı bılırsınız tavrını

Tsk yardimci oldugunuz icin ya ben esimin gelecekte bana bakacagina inanmiyorum 3senem gitti bide cikinca cekcem yine guvensem neyse eski kotu aliskanliklarina donerse diye korkuyorum bosanmak istyorum simdimi desem yokss 20gunu var ozamanmi desem sizce

Herkes bana madem boşucaktin neden3sene once bosamadin diyor ceza evine girince vicdanim el vermedi simdi artik bitirdi

Tsk yardimci oldugunuz icin ya ben esimin gelecekte bana bakacagina inanmiyorum 3senem gitti bide cikinca cekcem yine guvensem neyse eski kotu aliskanliklarina donerse diye korkuyorum bosanmak istyorum simdimi desem yokss 20gunu var ozamanmi desem sizce
cıksın once karsılıklı konusun

Back
X