Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz aciklasaydin keske ne diyeyimki basliga gore
koskoca adam anasından babasından para almadan hayata tutunamıyorsa...Mesafeliydik zaten evet kufur etmicektim ama piskolojim cok bozuk birde esimin ailesi diyoki esim icin eger bu serefsiz lafini kaldirirsa esimi silceklermis yaparlar dediklerini ne olcak benle esim nasil evimizi kurcaz tek basina perisan olcaz ceza evinden yeni cikmis adama desteksiz ayakta duramaz bence ne yapcam ben
olayın ne oldugunu neden dedıgınızı sorarSiz benim yasadiklarimi hayatimi bi bilseniz benim yerimde kim olsa coktan esini ailesini birakmis gitmisti kafam cok dolu suanda yazarken bile titriyerek aglauarak yaziyorum ya sizce esim bu serefsiz lafini kardesine dedim die tavri nasil olur
cıksın once karsılıklı konusunTsk yardimci oldugunuz icin ya ben esimin gelecekte bana bakacagina inanmiyorum 3senem gitti bide cikinca cekcem yine guvensem neyse eski kotu aliskanliklarina donerse diye korkuyorum bosanmak istyorum simdimi desem yokss 20gunu var ozamanmi desem sizce