Bi çay ver la

Bulundugu semte ugrama mumkunse.

Garsonu taniyip tanimamasi ortamin elit olmasi degil mesele kahve kulturuyle yetistirilmis artik kac yasindatlysa bu yasina kadar medeniyet namina bir adim ilerleyememis bir hanzo.

Salas biyerde olsaniz garsonuda tanisa bu uslup dogru degil hanzoluk

Disarda tanimadigina boyle diyen evlensen ayagiyla deper seni kos laa bana cay ver bilmem ne yaptigim der.

Sevgili olsan lugata bilmedigin yuzlerce kirolugun kitabi nasil yazilirdan kelimeler eklenir evirir cevirir seni aman uzak dur bundan

İlk sayfadaki ayı öküz asla işim olmaz tepkilerini hayretle okudum. Benim aynen böyle diyen bi erkek arkadaşım var gayet de samimi sıcak sevimli oluyor öyle söyleyince. Ne ayı ne öküz gayet okumuş ince birisidir ama halk ağzını da utanmadan kullanır yani. Aşkı inceliği buralarda aramayın yav

Peki garsonun erkek arkadaşınızla samimi olmak istediğini nerden biliyorsunuz? Hiç de sevimli değil kusura bakmayın. Arkadaşına vs. söyler anlarım da garsondan böyle çay istemek nedir? Doktora gidip bi ilaç yaz la demekten ne farkı var? Ayy çok samimi yaa hemen yazıyorum.
Hep bu diziler yüzünden oldu. Yıllarca Ankara'da yaşadım hiç bu kadar çok "la" duymadım. Sanki hep böyle konuşuluyormuş gibi bi algı yaratıldı, gençlerde acayip özendi. Evet hepimiz la la diye geziyoruz Ankara'da. La la land.

Back
X