- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Biz karakteri az oturmuş insanlar olarak Behzat ç.den sonra evde la'lı lu'lu konuşuyor olabiliriz ama eşim dışarda birine söylese kaçarım ordan.
Utanç verici.
Utanç verici.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper bi yorum ağzına sağlık Ankara’lı arkadaşlarım var hiç böyle konuşmuyorlar, ben de Trakya’lıyım hiç o kadar beya kullanmıyoruz ama yapılan tiplemelerde 10 kelimeden 9 u beyaPeki garsonun erkek arkadaşınızla samimi olmak istediğini nerden biliyorsunuz? Hiç de sevimli değil kusura bakmayın. Arkadaşına vs. söyler anlarım da garsondan böyle çay istemek nedir? Doktora gidip bi ilaç yaz la demekten ne farkı var? Ayy çok samimi yaa hemen yazıyorum.
Hep bu diziler yüzünden oldu. Yıllarca Ankara'da yaşadım hiç bu kadar çok "la" duymadım. Sanki hep böyle konuşuluyormuş gibi bi algı yaratıldı, gençlerde acayip özendi. Evet hepimiz la la diye geziyoruz Ankara'da. La la land.
Çok itici bir üslupEvet tam da bu. Garsona bu şekilde hitap eden biriyle duygusal anlamda birşey yaşar mıydınız? Garsonu tanımıyor;ortam çok elit değil normal bir yer.
YaBehzat Ç.'yle mi çıkıyorsunuz?
AhahahahhahahahaGardaş günağmız gaç para da dediyse bana uyar.
Yeni tanıdığım bir insan ve açıkçası bu kelimesi ile değerlendirmek gayet mantikli2 kelime ile nasıl bir insanı değerlendirebiliyorsunuz? bu nasıl bir şekilcilik ya? elit ortam derken Buckingham sarayı zaar..